Daffy 10 530 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 remastery XII czy za x lat XIII, XIII-2 i XIII-3 są realne bo to tylko podbijanie rozdzielczości. Czesci z psx tak sie nie da zrobić, szczególnie siódemki z jej silnikiem 3d w walkach i kręglami zamiast rąk. Tu by musieli od podstaw wszystko robić - za dużo roboty, za długo, za drogo, przy ich tempie prac jakby dziś zaczęli to wyszloby to w 2030roku. Nawet obecne remastery dziesiątki i kingom heartów to w 100% outsorcing i chyba w przypadku ffvii to tez jedyna szansa by kiedykolwiek to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Myślę, że najprędzej można spodziewać się wersji z niewielkimi zmianami na Androida i iOS. Zrobili już wszystkie części do VI włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Myślę, że najprędzej można spodziewać się wersji z niewielkimi zmianami na Androida i iOS. Zrobili już wszystkie części do VI włącznie. Tymbardziej ze zapowiedzieli ze maja w planach na androidy i ios zrobic czesci od 1-7 wiec jest to bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ultima już dzisiaj wysyła pre-ordery ja już dostałem numer przewozowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ultima już dzisiaj wysyła pre-ordery ja już dostałem numer przewozowy To samo potwierdzam, piekna sprawa jak dobrze pojdzie juz jutro max pojutrze bedziemy mieli jak nie bedzie jakis jaj z ich przewoznikiem bo zdarzylo mi sie ze gnojki nie dostarczali paczek a pozniej wyjasniali ze niby zostawiali awiza, ktorych oczywiscie nie bylo no ale kurier kurierowi nierowny. Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) U mnie wisi status zlecenie zostało zrealizowane także pewnie jutro smigam do paczkomatu po odbiór gry Miłego farmienia levelu. Edytowane 18 Marca 2014 przez zawiszakapy Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 U mnie wisi status zlecenie zostało zrealizowane także pewnie jutro smigam do paczkomatu po odbiór gry Miłego farmienia levelu. dzięki i miłego ubijania dark aeonów życze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mam nadzieje ze tez jutro dostane hehe nie obrazilbym sie zawsze to wczesniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mam nadzieje ze tez jutro dostane hehe nie obrazilbym sie zawsze to wczesniej;) na bank dostaniesz ,kurde ale musze przyznać że strasznie jestem zadowolony z ultimy bo się pięknie postarali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Miłego unikania piorunów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Miłego unikania piorunów życzę. to jeszcze pikuś,lepiej życz miłego unikania motyli w macalani hehe będe wdzięczny edit: paczka o 18:07 wpadła do sortowni Edytowane 18 Marca 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ciekaw jestem czy bedzie mi sie chcialo znowu calakowac ta gre tak jak kiedys - w tamtych czasach platyna by wpadla i jedyne co mi sie nie chcialo to zabijac dark aeony i penance bez zanmato. I wkurza mnie to ze nie mozna ich kupic osobno - i tak pierw zabralbym sie za dziesiatke wiec pewnie x-2 odpale najszybciej za pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 U mnie juz paczka w drodze kurierem wiec dzisiaj pewnie odpale wieczorkiem X-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 heh mam nadmiar gier do ukońćzenia ale nie mogłem się powstrzymać i zakupiłem ff X. Po wielogodzinnym namyśle zakupiłem wersje na ps3. Przyczyna jest prozaiczna po prostu grając w persone na vicie po 2h ręce mnie bolały Nie umiem na handheldzie grać długo tak samo na 3ds max 1-2 h na raz. Zakładam że dziś sklep wyśle to i jutro zobaczę jak się prezentuje gra i porównam z wersją ps2 którą nadal mam (kompatybilność wsteczna mojej ps3 fat princess) Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) właśnie kurier dostarczył mi moją limitke i jestem mega zadowolony edit: fajnie że dorzucają kod na strój yuny do lightning returns, a jak tu się foty wrzuca ? Edytowane 19 Marca 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A ja dopiero dowiedziałem się o kodzie po tym jak go kupiłem na ps store :S No nic, będzie na sell Sam pewnie paczkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu, bo limitkę znalazłem tylko w UK ;; Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 a słyszał ktoś z was o filmiku eternal calm łączącym ffX z ffX-2 ? bo ja nie i zdziwiłem się że jest coś takiego i za obejrzenie wpada srebrne trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 a słyszał ktoś z was o filmiku eternal calm łączącym ffX z ffX-2 ? bo ja nie i zdziwiłem się że jest coś takiego i za obejrzenie wpada srebrne trofeum A ja dopiero dowiedziałem się o kodzie po tym jak go kupiłem na ps store :S No nic, będzie na sell Sam pewnie paczkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu, bo limitkę znalazłem tylko w UK ;; sakiu w ultimie mają cały czas limitki,a tak przy okazji jestem po świątyni besaid w drodze do kilika i powiem jedno: takie kotlety bym chciał codziennie,serio square się postarało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tez mam za soba juz jakies 2 godzinki na ps vicie i zgodze sie z przedmowca oby wiecej takich kotletow. Po gownianym kingdom hearts hd square ta gra pokazalo ze jednak mozna im ufac jak chodzi o stare serie. Milego grania panowie ja spadam do tidusa i ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie (Ci co grają...) ten pyszczek Tidusa to na prawdę taki tragiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Panowie (Ci co grają...) ten pyszczek Tidusa to na prawdę taki tragiczny? Edytowane 19 Marca 2014 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie (Ci co grają...) ten pyszczek Tidusa to na prawdę taki tragiczny? tak, ma strasznie dziwną tą twarz taką dziecinną i wogóle grubawą,pozatym reszta wygląda zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 no cóż, panowie od Remastera nie żałowali mu botoksu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jest w moim sklepie z grami za 139 zł (Vita). Zastanawiam się, czy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ooo czyli gdzie? bo my w sumie po sasiedzku mieszkamy jakby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi