kaz1115 426 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 a na obu terenach patrzyłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 BOZE LAP PLUSA Kamien nr7 jest na drugim polaciu terenu TP dzieki dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 spox ciesze się że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 famitsu podrzuca ponoc bardzo wiarygodna plotke, ze po sukcesie redycji ruszyly wlasnieprace nad FFX-3 - co wg mnie bylo tylko kwestia czasu majac na uwadze, ze reedycja przynosi ze soba audio log, ktorym pada stwierdzenie "new sins was born" oraz arty przedstawiajace tidusa i yune o wiele starszych niz sa w wlasciwej grze ten sam numer podrzuca tez plote ze ryszyly prace nad kolejna wersja dissidii Odniosę się, bo przyczyniłem się do powstania tej informacji. Okazało się, że nie ma żadnej plotki, że FFX-3 powstaje. Famitsu wrzuciło do i-netu info jasno sugerujące coś takiego, ale w papierowym wydaniu uwaliło wszelkie spekulacje. Szczerze powiedziawszy zagrywka na bardzo niskim poziomie i próba przyciągnięcia czytelników. Oczywiście to nie znaczy, że nic w przyszłości się nie urodzi, ale dzisiejszy incydent nie daje podstaw, by tak sądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A idzice w dupe z tymi piorunami padam średnio na 20 bo już mnie oczy szczypią, ale tak to jest jak się pracuje 8h przed kompem i jeszcze 2-3h przy konsoli dziennie... Próbuję robić te uniki od razu przy wejściu do macalania forest (najbardziej północny obszar TP) - tam jest takie miejsce gdzie co średnio 5 sekund 2 pioruny pod rząd nawalają, bardzo szybko po sobie, jednak jak się wejdzie w rytm to powinno się udać. Jednak muszę sobie to zostawić na weekend, od razu z rana - kiedy oczy nie są zmęczone i zapewne zatrudnię narzeczoną do liczenia Dziwne bo na PS2 udało mi się to zrobić za 2gim podejściem... a teraz to masakra, astygmatyzm i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja po porazce na piorunach rekord 117 ... Robie Blitzballa od 4 godzin i nie wiem co jest (pipi)owsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Te pioruny motylki i inne badziewie mnie tak wkurzaly zawsze. Nie znosze takich minigierek glupkowatych. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Motylki zaliczyłem w 10 minut bezstresowo. Blitzball nawet nie jest taki zły ale żeby zdobyć wszystkie Overdrive i Sigil trzeba zagrać 4 sezony ligowe a to jest 40 meczy po około 12 minut każdy za długo to trwa. Dojście do ostatniego Bossa to około 40h jak się gry nie zna a Blitzball to jakieś 8/10h za długo na tak prosta gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Motylki, blitzball i chocobo na ps2 mialem zrobione ale to 200piorunow to kurde jakos mnie nie zacheca;P Co tam za te pioruny sie dostaje bo nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sigil/Crest do Onion Knight czyli ostaniej broni Lulu w sumie do niczego to potrzebne bo Trophy za wszystkie Celestiale wpada jak tylko sie je zdobędzie nie trzeba ich wymaksowac. Posiadanie wszystkich pewnie przyspieszy maxowanie Sphare Gridow które też są potrzebne do platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No ale jest trophy za 200 piorunow tez i to mnie najbardziej zniecheca. Ale pewnie zrobie bo tym razem mam Lulu w teamie chociaz mozna ja zastapic yuna pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ok mam juz wszystkie Overdrive Wakki czy terez musze zagrac jeszcze jeden sezon zanim pojawi sie Sigil czy tylko cierpliwie resetowac konsole 200x zeby sie pojawil ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 mi sie wydawalo zawsze ze to random, poza tym jak ci blitzball bokiem wychodzi to co ci szkodzi strzelic jedna bramke, potem przechwycic pilke i podplynac do wlasnego bramkarza i tak doczekac konca meczu bo przecisnik nigdy pod ciebie nie podplynie. ja tam robilem na ps2 i w miedzy czasie ogarnialem np pranie w domu czy robienia obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak masz save bezpośrednio po zakończeniu 10 meczu ostatniego sezonu i nie dałeś opcji żeby kontynuować granie w blitz'a to wystarczy restartować, ja tak robiłem z attack reels bo jak się pojawiło za 1szym razem to pominąłem turniej. BTW za(pipi)iste info, że nie trzeba maksować tych celestiali - chociaż i tak będę pewnie próbował te pioruny zrobić. Tak dla własnej satysfakcji, Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Boze resetuje juz chyba 30 raz i w kolko jakies smieci jak Mega Potion X-Potion Elixir czy jakies Sfery Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja jestem ciekaw czy tym razem bedzie chcialo mi sie milion razy resetowac konsole by pokonac dark joibo przez zanmato - ile razy trzeba go bylo z rzedu pokonac w tych jaskiniach?3-5?a jak sie zapisalo gre w mieszy czasie to licznik smierci przez zanmato sie resetowal Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Boze resetuje juz chyba 30 raz i w kolko jakies smieci jak Mega Potion X-Potion Elixir czy jakies Sfery :confused: U mnie AR też nie chciały się pojawić, resetowałem jakieś 15 razy, dopiero jak zagrałem cały turniej z badziewną nagrodą to w następnym się pojawiły, ale w opisach wszyscy piszą, że wystarczy resetować i powinno się pojawić niby... Yojimbo trzeba pyknąć 5 razy , ale można na nim farmić zbroje z ribbonem 4 slotowe o ile dobrze pamiętam - po prostu za 5 razem go nie ubijać tylko wyjść. ,,, 130 piorun mnie dorwał ;( Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Super nawet nie chce mowic ile godzin zycia zmarnowalem przez to ze nie chcialo mi sie zagladac do Faq-a ... Wakka nie ma tylko 3 Overdrive ma tez 4 ktory nazywa sie Auroch Reels ktorego nie mam i ktory mozna wygrac tylko w turnieju czyli musze zagrac kolejny gowniany sezon poczekac na kolejny turniej resetowac milion razy zeby wylosowac Reelsy dokonczyc sezon i resetowac milion razy zeby wpadl Sigil <dobijciemnie> Pogram sobie chyba w Hotline Miami zeby sie zrelaksowac Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nowy post ale zasługuje więc co tam Klekajcie Narody Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 szacuneczek ja sobie to trofeum na koniec zostawiam, ale za to powiem że dzisiaj za 3-cim razem ubiłem penanca jutro jeszcze raz go ubije dla zasady Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Też miałem plan, żeby wstawić fotkę jak mi się uda z piorunami, ale jak mnie je*nął sto trzydziesty to na dziś się poddałem ;[ To jak już Penance bijesz to jesteś strasznie do przodu, ja to jestem za słaby nawet na Omega Dungeon Jak to jest z tym maksowaniem postaci bo nie pamiętam... żeby każda postać miała wszędzie 255, no może oprócz lucka (powiedzmy 130...) to muszę każde +1 i +2 zastąpić "+4", czy na standardowym sphere grid jest tyle dziur, że wystarczy, że w puste powkładam +4... styknie? Czy trzeba kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) ja mam strenght,agility,defence,evade, magic defense i accuracy na 255, magic mam na około 120 a lucka mam 108 maximum i mi to spokojnie wystarczyło na wszystkie aeony + penanca, a nie czyściłem żadnych sfer i jeszcze mam sporo wolnych miejsc standartowo Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Z 108 Lucka quick hitem trafiałeś zawsze Penance'a? Bo piszą, że niby 120-130. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) tak zawsze trafiałem takie mam staty na nim główną drużyną. Wogóle już kończe ffX najdalej pojutrze bedzie platyna bo już kończe "perfect sphere master" a zaraz po tym zrobie pioruny i skończone. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czy mnie sie tylko wydaje czy Quick Hit nie jest juz tak Quick jak byl kiedys i atakujemy rzadziej niz na PS2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi