kaz1115 432 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Wsumie niewiem czy jest tak szybkie jak kiedyś, ale Quick hit pokazuje pazur jak się ma wrzucone haste, nagrałem koniec mojej walki z penancem lipnie mi to wyszło bo telefonem robione ale jak chcesz to obczai sobie https://www.youtube.com/watch?v=c1_Jrro9mxo . Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 (edytowane) Boze jednak sie zdecydowalem i kupilem dzisiaj mojego fajnala w HD. W dodatku kumpel w pracy pocieszyl mnie, ze moja szwabska wersja nie ma angielskich napisow( co na szczescie okazalo sie nieprawda) a szwabskiego( mimo, ze lubie jak cholera) w fajnalu bym nie zniosl. I wlasnie zaczynam swoj jedniodniowy weekend I zaczynam go mocno z FF X, kilkoma piwami i sushi. Tak w ogole to wina waszego biadolenia w temacie.... zagladalerm, czytalem i peklem pelen nostalgii, przeciez ta gre po prostu trzeba miec Edytowane 12 kwietnia 2014 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 (edytowane) Kaz co miałeś w armorze podczas Penance'a i czy miałeś jakieś inne armory na Dark Aeony czy wszystko na 1 sprzęcie? Bo właśnie jestem przed robieniem armorów i nie wiem czy robić 2 komplety dla każdego czy nie. Edit: Właśnie obejrzałem filmik do końca i już wiem co miałeś do walki z P., więc to zapewne wystarczy na DA, czy też ribbon jest niezbędny bo nie pamiętam czy one tam dużo negatywnych statusów zapodają ? Edytowane 13 kwietnia 2014 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 (edytowane) na dark aeony miałem inne zbroje, na valefora,ifrita,shive,ixiona miałem tylko auto-phoenix od bahamuta po magus sister miałem dodatkowo tylko ribbon nic więcej nie potrzebowałem edit: ribbon jest na Darki potrzebny bo od bahamuta zaczynają walić po statach i bez ribbona daleko nie zajedziesz np. bahamut co piąty twój atak kontruje impulsem który wrzuca petrify a magus sister czy anima nadużywają mega-gravitona który wrzuca chyba wszystko co możliwe Edytowane 13 kwietnia 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Za czasow PS2 mialem wszystko lacznie ze wszystkimi statusami na 255 a i takze przeszedlem cala gre bez urzywania Sfer Gridu boze to byly czasy XD Teraz juz tyle czasu nie ma ale na platyne w tym tytule jade. Melancholia W ramach sekretu ktory znalazlem sam dawno temu ogrywajac ten tytul na wszystkie strony: Duzo osob nie wie ze ostatni limit break do Valefora mozna dostac doslownie na poczatku gry. Gdy opuszczasz Besaid Village i masz isc na statek do Kilika wroc sie do Besaid. Pogadaj ze sklepikarka ona ci powie ze ostatnio jej pies cos wykopal. Obadaj wioske za psiakiem gdy go znajdziesz zagadaj do niego a dostaniesz limit break do Valefora Energy Blast ktory jest bardzo potezny jak na poczatek gry. Normalnie ten limit break dostaje sie na koncu po utluczeniu Dark Valefora. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Sorka za post pod postem ale poprostu musiałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Bylem pierwszy wiec twoj post nikogo Kaz xD Tzn gratuluje ale pioruny mialem pierwszy <ok> <janiedostalemplusa> Musialem odpoczac od Omega Ruins Blitz Balla itd gram w FFX-2 ... BOZE grajac z opisem juz przegapilem spanie w jakiejs norze plus Crimson Sphere 9 prawdopodobnie tez juz nie bede mial klasy Trainer Po(pipi)ana gra ( z swietnym systemem walki xD ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 no pioruny miałeś pierwszy ale ja pierwszy platynke wbiłem haha a swoją drogą w którym miejscu robiłeś te pioruny ? bo ja skorzystałem z tego tricku z craterem i tam dopiero dałem rade je zrobić. za x-2 właśnie się biorę i mam nadzieje że skończe. ( łap plusa +) Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Po tym jak chyba 5 x poleglem w okolicach 150+ tez poszedlem oszukiwac biegajac od krateru do wiezy ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) czyli tak samo jak ja ,wcześniej już mysłalem żeby rozwalić pada o ściane, swoją drogą te pioruny trudniejsze są niż były na ps2 ale na szczęście jest ten trick od wieży do krateru dzięki czemu każdy bez trudu je zrobi Edytowane 14 kwietnia 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Jest trudniej bo tv HD maja opoznienie gdzie na crt nie bylo input laga Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Za czasow PS2 mialem wszystko lacznie ze wszystkimi statusami na 255 a i takze przeszedlem cala gre bez urzywania Sfer Gridu boze to byly czasy XD Teraz juz tyle czasu nie ma ale na platyne w tym tytule jade. Melancholia W ramach sekretu ktory znalazlem sam dawno temu ogrywajac ten tytul na wszystkie strony: Duzo osob nie wie ze ostatni limit break do Valefora mozna dostac doslownie na poczatku gry. Gdy opuszczasz Besaid Village i masz isc na statek do Kilika wroc sie do Besaid. Pogadaj ze sklepikarka ona ci powie ze ostatnio jej pies cos wykopal. Obadaj wioske za psiakiem gdy go znajdziesz zagadaj do niego a dostaniesz limit break do Valefora Energy Blast ktory jest bardzo potezny jak na poczatek gry. Normalnie ten limit break dostaje sie na koncu po utluczeniu Dark Valefora. To akurat wiedziałem, natomiast wczoraj trochę grzebałem na gamefaqs i pierwszy raz czytałem, że: W Omega Ruins jak się otworzy 12 skrzynek w dobrej kolejności (tj. bez natrafienia na potwora w skrzynce) to w ostatniej znajdziemy 99x teleport sphereów. Co do tych piorunów to ja próbowałem na samej północy TP, ale tam nawalają 2 pioruny pod rząd. Muszę sprawdzić gdzie Wy to "kantowaliście" ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 To akurat wiedziałem, natomiast wczoraj trochę grzebałem na gamefaqs i pierwszy raz czytałem, że: W Omega Ruins jak się otworzy 12 skrzynek w dobrej kolejności (tj. bez natrafienia na potwora w skrzynce) to w ostatniej znajdziemy 99x teleport sphereów. Co do tych piorunów to ja próbowałem na samej północy TP, ale tam nawalają 2 pioruny pod rząd. Muszę sprawdzić gdzie Wy to "kantowaliście" ;] Raz za czasów PS2 udało mi się to wykonać, ale jeżeli algorytmy losujące potworka bądź nagrodę nie uległy zmianie to psycha może pęknąć w tej lokacji... I te sfery nazywały się bodaj Warp Sphere - świetnie ułatwia maksowanie grida, bo bez problemu można sobie skoczyć w dowolny punkt na siatce bez nabijania SL. Jak ktoś ma samozaparcie, żeby to zrobić to polecam, bo nagroda jest sowita Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Co do Aeonow to wybranie Yuna drogi Aurona niszczy wszystko wlacznie z bossami od samego poczatku wbic Yunie kupe Str i mamy ataki po 9999 stosunkowo szybko pozniej jak dostajemy Bahamuta bez damage limit to Impulse Mega Flare urywa leb u samej dupy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Ja wlasnie lyknalem seymoura na mt gagazet. Chyba 1 boss na ktorym ki sie zdarzylo zginac i sama droga do niego gdyby nie flee tez by bylo cienko musialem troche przykoksic postaci i aeonom limity wbic przed walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 czyli tak samo jak ja ,wcześniej już mysłalem żeby rozwalić pada o ściane, swoją drogą te pioruny trudniejsze są niż były na ps2 ale na szczęście jest ten trick od wieży do krateru dzięki czemu każdy bez trudu je zrobi Jaki trick? BO wy(pipi)e Vite przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Chyba to: Zrobię tak ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Chyba to: Zrobię tak ]:-> dokładnie o to chodzi tym sposobem pioruny stają się banalne. ehh kurde wziołem się za x-2 i trafnie ocenił ją willy "po(pipi)ana gra (ze świetnym system walki). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 No tak walki w X2 wypadaja bardzo dynamicznie w porownaniu do nudnych walk z X Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Chyba mam za slabe postaci sanctuary keeper mi dupsko loi az milo. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Też miałem mega słabe bo wcale nie grindowałem i od bossów począwszy od Gagazet miałem problemy - ale trio of 9999 robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2014 Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory s(pipi)ysyn to wymyślił ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2014 Też miałem mega słabe bo wcale nie grindowałem i od bossów począwszy od Gagazet miałem problemy - ale trio of 9999 robi swoje Albo wbicie aeonom overdrive dowalenie gosciowi reflect zeby sie nie leczyl i zmiana co chwile aeonow;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2014 Na ps3 X-2 jest na płycie? Czy jak na vicie do ściągnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2014 na ps3 obie czesci masz nagrane na jednej plycie - niech zyje bluray Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi