Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory (pipi) to wymyślił ?

Jest bardzo proste jezeli masz kogos z papierem i dlugopisem.

Jak leci kombinacja to ja podajesz by ci ja zanotowal by pozniej od konca ja przeczytal co ty wklepujesz.

Cala filozofia XD

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpowiedzi 727
  • Wyświetleń 111,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niewidoczny
    Niewidoczny

Gram od wczoraj, Kiedys na PS2 skonczyłem te gre z 10 razy.     Wszystkie Finale po FFX to kupa. To ostatni przejaw geniuszu w SE

• Nikt tak nie uważa.

• Wersja długa "dlaczego nie lubię FFX", do lektury jeśli masz za dużo wolnego czasu - http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=724057&n=19   Wersja tl;dr - grindu nie ma, bo gra jest tak do bólu linio

Opublikowano

Uf, błyskawice zrobione. Dopiero jak podłączyłem stary telewizor CRT to poszło, za pierwszym razem. :D Wcześniej padłem na 141.

Opublikowano

Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ?

Opublikowano

Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory (pipi) to wymyślił ?

Jak odblokować tą konfigurację.Zapomniałem jak to na dwójce odblokowałem a teraz nie mam pomysłu.Z tego co pamiętam to Ribbon można było dostać.W Omega Ruins by się przydał.

Opublikowano

Geez w wersji International ciężej bije się Tremę w ff10-2, ale w końcu draba pokonałem... teraz muszę new game+ zrobić bo zje.... na samym początku jeden event, o czym przekonałem się dopiero po 60h grania :D argh.... a chciałem 100% zrobić w jednym przejściu :D

PS: kalibracja wieżyczek możliwa jest w rozdziale 2 i 3, Ribbon jest z wieży 10, jeśli skalibrujesz ją perfekcyjnie, wg mnie nie opłaca się z tym męczyć, w rozdziale 5 jest więcej sposobów na dostanie ribbona, mniej frustrujących.

PS2: Ukyo haha nub nie umie grać w sphere break :D

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Kalibracja 10 jest banalna jak masz kogos kto zapisuje kombinacje i czyta ci ja od tylu zadnem problem trudna jest 7 dla Rikku

sakiu ... get fucked

Opublikowano

Geez w wersji International ciężej bije się Tremę w ff10-2, ale w końcu draba pokonałem... teraz muszę new game+ zrobić bo zje.... na samym początku jeden event, o czym przekonałem się dopiero po 60h grania :D argh.... a chciałem 100% zrobić w jednym przejściu :D

PS: kalibracja wieżyczek możliwa jest w rozdziale 2 i 3, Ribbon jest z wieży 10, jeśli skalibrujesz ją perfekcyjnie, wg mnie nie opłaca się z tym męczyć, w rozdziale 5 jest więcej sposobów na dostanie ribbona, mniej frustrujących.

PS2: Ukyo haha nub nie umie grać w sphere break :D

Nie da sie za jednym przejsciem zrobic 100%.

Max za pierwszym przejsciem mozna wycisnac 99% pozniej na ng+ trzeba opowiedziec sie za innym ugrupowaniem tzn jak sie opowiedziales za Al Bhed to jak na ng+ opowiesz sie za New Yevon to ci wyskoczy ten ostatni 1%

Opublikowano

Na PS2 się dało

jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze...

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Na PS2 się dało

według krypty, sphere mamy dać tym drugim żeby mieć 100%... kurde stoje przed tym wyborem i nie chce nic skopać a chce mieć 100% za pierwszym podejściem

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

Na PS2 się dało

według krypty, sphere mamy dać tym drugim żeby mieć 100%... kurde stoje przed tym wyborem i nie chce nic skopać a chce mieć 100% za pierwszym podejściem

Na PS2 dla 100% trzeba było wybrać

Youth League

Opublikowano

Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ?

ja właśnie wygrałem turniej w 3-cim chapterze i załapałem o co chodzi, musisz walić jak największe wielokrotności żeby przed ostatnia turą mieć tyle quota ile ci pisze czyli przy ludkach na dwóch gwiazdkach miałem 20 a z shinrą na 4 gwiazdki to jest 50.

Opublikowano

Ciekawostka:

Niejaki DJ Shogun wykorzystał motyw z FF X w swoim nowym kawałku :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj podaje link do Sphere Break Calculator:))

Z tym kalkulatorem nikt juz nie powinnien miec problemow z pobiciem Shinry

http://www.ds.arch.tue.nl/joran/Default.menu?menu=ff

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy mieć skilla, z czym może być u ciebie trudno.

Opublikowano

No w sumie, ale zrobilem. Piorunki tez zrobilem. Teraz blitzballa mecze, by ostatnia celestial weapon naladowac. 

gdzie najlepiej o AP?

Opublikowano

Don Tonberry z broniami AP -> overdrive, triple AP, triple overdrive. Postać, która zabiła najwięcej ze stoic, reszta z comrade. Stoic uderza i ginie z kontry Dona, reszta go wskrzesza. Gdy Tonberry podejdzie blisko to ucieczka.

Opublikowano

U mnie sporo bo polazlem od razu w Str i ownowalem wszystko Aeonami

Jak nie dajesz rady to bronie z Tripple AP i na kaktusy po zrobieniu z nimi questa

Albo Tripple AP i Inside SIN

Opublikowano

zrobilem trophy ktorych nie planowalem robic, chyba sobie poki co dam spokoj z masterowaniem gry... jak mnie kiedys znowu zainteresuje. :)

Opublikowano

Przecież po to wsadzasz dwóm postaciom comrade, żeby sobie pakowały levele jak największy killer dostaje najwięcej dmg od Tonberry'ego.