Zetta 3 378 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory (pipi) to wymyślił ? Jest bardzo proste jezeli masz kogos z papierem i dlugopisem. Jak leci kombinacja to ja podajesz by ci ja zanotowal by pozniej od konca ja przeczytal co ty wklepujesz. Cala filozofia XD Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Wytlumaczy mi ktos o co chodzi w tej grze Sphere Brake o_O Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Uf, błyskawice zrobione. Dopiero jak podłączyłem stary telewizor CRT to poszło, za pierwszym razem. Wcześniej padłem na 141. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ? Cytuj
ognik 5 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory (pipi) to wymyślił ? Jak odblokować tą konfigurację.Zapomniałem jak to na dwójce odblokowałem a teraz nie mam pomysłu.Z tego co pamiętam to Ribbon można było dostać.W Omega Ruins by się przydał. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) Geez w wersji International ciężej bije się Tremę w ff10-2, ale w końcu draba pokonałem... teraz muszę new game+ zrobić bo zje.... na samym początku jeden event, o czym przekonałem się dopiero po 60h grania argh.... a chciałem 100% zrobić w jednym przejściu PS: kalibracja wieżyczek możliwa jest w rozdziale 2 i 3, Ribbon jest z wieży 10, jeśli skalibrujesz ją perfekcyjnie, wg mnie nie opłaca się z tym męczyć, w rozdziale 5 jest więcej sposobów na dostanie ribbona, mniej frustrujących. PS2: Ukyo haha nub nie umie grać w sphere break Edytowane 29 kwietnia 2014 przez sakiu Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Kalibracja 10 jest banalna jak masz kogos kto zapisuje kombinacje i czyta ci ja od tylu zadnem problem trudna jest 7 dla Rikku sakiu ... get fucked Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 3 maja 2014 Opublikowano 3 maja 2014 Geez w wersji International ciężej bije się Tremę w ff10-2, ale w końcu draba pokonałem... teraz muszę new game+ zrobić bo zje.... na samym początku jeden event, o czym przekonałem się dopiero po 60h grania argh.... a chciałem 100% zrobić w jednym przejściu PS: kalibracja wieżyczek możliwa jest w rozdziale 2 i 3, Ribbon jest z wieży 10, jeśli skalibrujesz ją perfekcyjnie, wg mnie nie opłaca się z tym męczyć, w rozdziale 5 jest więcej sposobów na dostanie ribbona, mniej frustrujących. PS2: Ukyo haha nub nie umie grać w sphere break Nie da sie za jednym przejsciem zrobic 100%. Max za pierwszym przejsciem mozna wycisnac 99% pozniej na ng+ trzeba opowiedziec sie za innym ugrupowaniem tzn jak sie opowiedziales za Al Bhed to jak na ng+ opowiesz sie za New Yevon to ci wyskoczy ten ostatni 1% Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) Na PS2 się dało jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze... Edytowane 4 maja 2014 przez Dajzner Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) Na PS2 się dało jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze... według krypty, sphere mamy dać tym drugim żeby mieć 100%... kurde stoje przed tym wyborem i nie chce nic skopać a chce mieć 100% za pierwszym podejściem Edytowane 4 maja 2014 przez kaz1115 Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Na PS2 się dało jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze... według krypty, sphere mamy dać tym drugim żeby mieć 100%... kurde stoje przed tym wyborem i nie chce nic skopać a chce mieć 100% za pierwszym podejściem Na PS2 dla 100% trzeba było wybrać Youth League Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ? ja właśnie wygrałem turniej w 3-cim chapterze i załapałem o co chodzi, musisz walić jak największe wielokrotności żeby przed ostatnia turą mieć tyle quota ile ci pisze czyli przy ludkach na dwóch gwiazdkach miałem 20 a z shinrą na 4 gwiazdki to jest 50. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Ciekawostka: Niejaki DJ Shogun wykorzystał motyw z FF X w swoim nowym kawałku 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ? Tutaj podaje link do Sphere Break Calculator:)) Z tym kalkulatorem nikt juz nie powinnien miec problemow z pobiciem Shinry http://www.ds.arch.tue.nl/joran/Default.menu?menu=ff Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Wyscig chocobosem i ukonczenie go w 0 sekund. Jest jakis sposob czy trzeba liczyc na farta? Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Wystarczy mieć skilla, z czym może być u ciebie trudno. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 No w sumie, ale zrobilem. Piorunki tez zrobilem. Teraz blitzballa mecze, by ostatnia celestial weapon naladowac. gdzie najlepiej o AP? Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Don Tonberry z broniami AP -> overdrive, triple AP, triple overdrive. Postać, która zabiła najwięcej ze stoic, reszta z comrade. Stoic uderza i ginie z kontry Dona, reszta go wskrzesza. Gdy Tonberry podejdzie blisko to ucieczka. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 No ale to dziala tylko na tidusa, aurona, wakke srake... Yuna przeca cala gre niczego nie utukla. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 U mnie sporo bo polazlem od razu w Str i ownowalem wszystko Aeonami Jak nie dajesz rady to bronie z Tripple AP i na kaktusy po zrobieniu z nimi questa Albo Tripple AP i Inside SIN Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 zrobilem trophy ktorych nie planowalem robic, chyba sobie poki co dam spokoj z masterowaniem gry... jak mnie kiedys znowu zainteresuje. Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Przecież po to wsadzasz dwóm postaciom comrade, żeby sobie pakowały levele jak największy killer dostaje najwięcej dmg od Tonberry'ego. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Posiadacz zydboxa nie ogarniesz jego pierwsze jRPG xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi