mikepointdotty 25 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Podbijam temat. Zdobyłem dwa trofea z Chocobo (dopiero dotarłem do Calm Lands). Czy w związku z tym, jak będę chciał wrócić do Calm Lands by zdobyć Celestial Weapon dla Tidusa, to muszę pobić rekord 0:00:00? Czy wystarczy samo wygranie wyścigu z trenerką? Do Celestiala potrzebujesz Sigila, a ten konkretny dostajesz właśnie za czas 00:00:00 w wyścigu z trenerką. Za samo jej pokonanie dostaniesz bodaj jakąś mało znaczącą pierdołę. Czyli jak zdobyłem Sigil (wykręciłem czas 0:00:00) to już mogę spokojnie później wrócić do Calm Lands i zostanę wpuszczony do świątyni? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Świątynia nie ma nic wspólnego z Sigilem, więc możesz wrócić kiedy ci się podoba. Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Podbijam temat. Zdobyłem dwa trofea z Chocobo (dopiero dotarłem do Calm Lands). Czy w związku z tym, jak będę chciał wrócić do Calm Lands by zdobyć Celestial Weapon dla Tidusa, to muszę pobić rekord 0:00:00? Czy wystarczy samo wygranie wyścigu z trenerką? Jeśli masz już 0:00 to póżniej wystarczy że z nią wygrasz i typ odejdzie i będziesz mógł wziąść caladbolga Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Podbijam temat. Zdobyłem dwa trofea z Chocobo (dopiero dotarłem do Calm Lands). Czy w związku z tym, jak będę chciał wrócić do Calm Lands by zdobyć Celestial Weapon dla Tidusa, to muszę pobić rekord 0:00:00? Czy wystarczy samo wygranie wyścigu z trenerką? Jeśli masz już 0:00 to póżniej wystarczy że z nią wygrasz i typ odejdzie i będziesz mógł wziąść caladbolga Dzięki! Pytanie odnośnie Fortune Sphere - jak łatwo i szybko je zdobyć (wraz z Luck Sphere) ? Czy, aby wymaksować Sphere Grid to wystarczy tylko te obowiązkowe pola z "Luck" odblokować, a resztę "empty nodes" wypełniać wszystkim innym, niż Luck Sphere? Czy muszę empty nodes wypełniać by uzyskać trofeum za wymaksowanie Sphere Grid? Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Fortune Sphery masz za Earth Eatera na monster arenie a luck Sphery za greater sphere również na monster arenie , a żeby trofeum wpadło musisz również puste pola zapełnić obojętnie czym Edytowane 2 sierpnia 2014 przez kaz1115 Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Ok, dzięki! A jest sens pchania się w farmienie tych Fortune & Luck Spheres? Czy są one potrzebne do pokonania Penance/Nemesis? Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 no bez podpakowania lucka nawet nie będziesz trafiał penanca i dark aeonów. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 no bez podpakowania lucka nawet nie będziesz trafiał penanca i dark aeonów. Z Dark Aeonów zostały mi do pokonania Dark Yojimbo, Dark Sisters i Dark Anima. Resztę pokonałem Yojimbo poprzez Zanmato. Wiem, że to lamerski sposób, ale chcę zrobić jak najszybciej platynę. Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 no to jedynie może być ci trudno z dark Yojimbo bo rzadko wychodzi zanmato 5 razy pod rząd Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) Jak grałem na ps2 bez opisu to poleciałem tylko z fabułą, teraz bym chciał ubić wszystko co się da. Jest w grze jakiś punkt bez powrotu gdzie nie bede mogl sie cofnac zeby to zrobic? Grałem tak dawno ze nie pamietam nawet tego. Edytowane 31 października 2014 przez Guernica Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 Jak grałem na ps2 bez opisu to poleciałem tylko z fabułą, teraz bym chciał ubić wszystko co się da. Jest w grze jakiś punkt bez powrotu gdzie nie bede mogl sie cofnac zeby to zrobic? Grałem tak dawno ze nie pamietam nawet tego. Inside sin-2 save point, to ostatnie miejsce z którego możesz się cofnąć. 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 (edytowane) Wyjdzie też na PS4: http://www.ign.com/articles/2014/12/11/final-fantasy-x-x-2-hd-remaster-coming-to-ps4 BY LUKE KARMALI Update: Square Enix has confirmed Final Fantasy X / X-2 HD Remaster will be available on PS4 in Spring 2015. The announcement was made during the PlayStation China press conference taking place in Shanghai today. The remaster of Final Fantasy VII is expected around the same time. Original story follows. Original story: Final Fantasy X / X-2 HD Remaster will hit PS4 next year, according to a premature listing by Square Enix. The French version of the company's official store posted the item and, though it was swiftly removed, it was still spotted by Gematsu and is available on Google cache. Seeing as the box art is also knocking about, it's looking like this is seriously legit. Edytowane 11 grudnia 2014 przez Hela 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 grudnia 2014 jeszcze tylko brakuje wersji na pralki i lodowki Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Mam totalnie banalne pytanie , ze az wstyd.Jak w ffx-2 , w L tower zmienia się pietra , bo latam jak glupi i nie mam pojęcia jak wejść wyżej. Cytuj
adi 189 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 musisz stanć na polu z windą i wcisnąć bodajże trójkąt Czasem masz pewne wymagania, ale to na wyzszych piętrach 1 Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Wielkie dzięki , lap plusa, no az wstyd zadawać takie pytania;) Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Jest jakiś sposób na unikanie tych cholernych błyskawic?! Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) , tu masz pokazane jak łatwo to zrobić. Edytowane 17 stycznia 2015 przez kaz1115 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Co lepsze, to faktycznie działa i jest chyba najbardziej bezstresowym sposobem na zrobienie piorunków. 5, 10 minut i wpada, tylko pamiętaj, żeby w głowie sobie liczyć ilu już unknąłeś i na wszelki wielki dodać te 10 uników ekstra w razie jakbyś się pomylił w liczeniu. Edytowane 17 stycznia 2015 przez Bzduras Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Co lepsze, to faktycznie działa i jest chyba najbardziej bezstresowym sposobem na zrobienie piorunków. 5, 10 minut i wpada, tylko pamiętaj, żeby w głowie sobie liczyć ilu już unknąłeś i na wszelki wielki dodać te 10 uników ekstra w razie jakbyś się pomylił w liczeniu. Dokładnie, i powiem że ogólnie platyna w ffX jest prosta i bezstresowa gorzej się męczyłem ostatnio kończąc platyne w final fantasy X-2 atomówki edition Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Na platynę w dziesiątce trzeba poświęcić czas, dużo czasu Na razie odłożyłem grę na półkę przy queście z Monster Arena. Już od czasów PS2 nie lubię tego dziadostwa, chodzi człowiek, zbiera, zbiera, i tak awruk do usranej śmierci. Monotonia wkrada się za szybko Cytuj
chojny 4 Opublikowano 29 marca 2015 Opublikowano 29 marca 2015 Kończę FFX na PS2... interesuje mnie rozegranie FFX-2 na PS3, a tą chciałbym rozegrać już sobie z wersji HD. Czy jest możliwość (a jeśli tak to jaka) żeby save'a z FFX przenieść z PS2 przenieść na PS3 w taki sposób abym mógł sobie wrócić do gry w wersji HD w przyszłości? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi