RoL 561 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 wyglada na to, ze znowu przesuneli premiere myslalem, ze juz na dniach sobie pogram, wchodze na muve, zeby zobaczyc, czy cos sie zmienilo, a tu nowa data premiery - 2014. pff... Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Fajnie, jakby poprawili troche gre w blitzball (farmienie broni dla Wakki, nie pamietam co tam dokladnie bylo skopane, ale mialo zwiazek z losowaniem zawodnikow albo nagrod za zwyciestwa), i mogli by wywalic te bzdury typu unikanie pioruna xxx razy zeby zdobyc bron dla Lulu. Poza tym, zapowiada sie spoko. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Fajnie, jakby poprawili troche gre w blitzball (farmienie broni dla Wakki, nie pamietam co tam dokladnie bylo skopane, ale mialo zwiazek z losowaniem zawodnikow albo nagrod za zwyciestwa), i mogli by wywalic te bzdury typu unikanie pioruna xxx razy zeby zdobyc bron dla Lulu. Poza tym, zapowiada sie spoko. Lepiej przygotuj się na takie trofea... 1 Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Aniołki Charliego i skrzeczące bishouneny będą miały swoją premierę w US zimą, jeśli kogoś to interesuje. Obudźcie mnie gdy Type-0 zostanie przetłumaczony i wydany na PSN. Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) Niech zgadnę,premiera w Japonii 26 grudnia to raczej SE nie wyrobi się z premierą europejską w tym roku. Szkoda.. +bundle z konsolą limitowaną dla Japonii..nawiasem mówiąc strasznie brzydka ta konsolka. Edytowane 10 października 2013 przez Drexciyan Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Co oni zrobili Tidusowi ? 2 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 listopada 2013 Autor Opublikowano 9 listopada 2013 tez mi sie jego nowy desing twarzy nie podoba. Ale pal licho..czekam z wywalonym jęzorem na ten remake hd. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Po tylu latach to każdemu mogło się przytyć. Tidusa też to nie uniknęło. BTW! - Jak wypowiadać imię głównego bohatera? Tytus? Tajdus? Titus? Pamiętam, że podobny problem mieli moi znajomi z wymową imion głównych bohaterów VII i VIII. Dyskutujmy... Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Tylko oryginał, którego notabene ciągle męczę po raz pierwszy. 51h na liczniku i końca nie widoć. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Po tylu latach to każdemu mogło się przytyć. Tidusa też to nie uniknęło. BTW! - Jak wypowiadać imię głównego bohatera? Tytus? Tajdus? Titus? Pamiętam, że podobny problem mieli moi znajomi z wymową imion głównych bohaterów VII i VIII. Dyskutujmy... Tajdys. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Prawidlowa wymowa to Tidus, czyli tak samo, jak sie pisze. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Prawidlowa wymowa to Tidus, czyli tak samo, jak sie pisze. Potwierdzam. http://www.youtube.com/watch?v=a2FEBqdxaeo Od 1:04 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 co oni (pipi)a z nim zrobili.... Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 No co? Jaki zniewieściały był, taki jest. Pisałem już, że to Auron powinien być protagonistą? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 No co? Jaki zniewieściały był, taki jest. No coś mu zrobili z oczami. Coś złego. Nie wiem czy pisałeś, nawet jeśli tak, to powinno być to napisane jeszcze raz. Auron to może najlepsza postać w tych nowych Fajnalach. Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Auron to może najlepsza postać w tych nowych Fajnalach.Na bezrybiu i rak ryba. Konkurencję ma taką co żadną. Tidus dalej wygląda jak ciapa. Jedyna zauważalna różnica, to że nowe modele wyglądają znacznie sztuczniej niż poprzednie, niczym jakieś kukły, czy też dmuchane lalki. Może właśnie przez te oczy, które zdają się kompletnie martwe. Tak czy inaczej - meh. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Jak to było z tym blitzball? Mozna go bylo chyba olac nie liczac jednego meczu? Tak dawno grałem że pamietam tylko jak mnie ta cała podwodna piłka irytowała. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Chyba parę razy były jakieś mecze wymuszone przez ciąg fabularny ale już dokladnie nie pamiętam. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Nie trzeba było grac w Blitzball aby otrzymac bron dla Wakka? Jesli tak to mamy Trophy za to zapewne Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Bron albo cos z limitem. Pamietam tyle ze nie chcialo mi sie w to grac. O premierze w europie nadal cisza? Chcialem kupic sobie vite poki sa jeszcze stare modele, ale zadna gra mnie nie interesuje i czekam na tego finala. Cytuj
kaz1115 462 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 i jedno i drugie było do zdobycia w blitzballu Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) Ale jak sie skumalo zasady Blitzballa to gra okazywyla sie niczego sobie. Pamietam, ze pierwszy mecz, jakos na poczatku gry byl przymusowy, gdzie szanse na wygrana byly marne ale jezeli jednak udalo sie wygrac moglismy cieszyc oczy innym filmikiem Edytowane 12 listopada 2013 przez okens 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) Tak, pamiętam nawet, że spiąłem poślady i wygrałem to spotkanie. Łatwo nie było, ale satysfakcja gwarantowana. http://www.youtube.com/watch?v=jOUJiFUd2cE Ja osobiście nie wspominam źle tej minigierki. Edytowane 12 listopada 2013 przez stoodio Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) Nie tyle zasady, bo to oczywistość a podbicie blitzbalowych leveli członków drużyny. Na początku mecze to koszmar, a zwycięstwa to jedynie szczęście. Teraz to już nawet ciężko mi przegrać a nawet nie biorę do drużyny nowych graczy, jadę na automatiku oraz cały czas jednym ustawieniu kompanów. Uczenie się nowych zdolności również pomaga. Podsumowując, jak na początku wyzywałem co to za g.ówno, tak teraz ujdzie. Daleko jednak do szału. Jest długo, powtarzalnie, schematycznie, drewniano i zbyt losowo porównuje parametry. Przeciętna mini-gierka. Edytowane 12 listopada 2013 przez Sibian Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Ja się zwerbuje kilku przegiętych zawodników i przybije Tidusa to Blitz nie stanowi żadnego problemu. Co nie zmienia faktu, że aby zdobyć limit i broń dla Wakki, trzeba było farmić kilkanaście godzin. Jeżeli chodzi o trofki to mnie bardziej ciekawi czy będzie puchar za uniknięcie 300 piorunów z rzędu - to była masakra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi