Shen 9 695 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Jeszcze data premiery i bedzie ok. Stary ds bardziej rozpieszczal jrpg. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Dopakowana edycja Bravely Default w Europie jeszcze w tym roku: Enhaced Edition of Bravely Default For Nintendo 3DS Coming To Europe This YearNintendo announces that Bravely Default, the eagerly anti(pipi)ted role-playing title from Square Enix for the Nintendo 3DS family of consoles will be the enhanced edition when it lands on European shores by the end of 2013.This enhanced edition, called Bravely Default: For The Sequel in Japan, adds exciting improvements to the original game including graphical polish such as animated characters during conversations; an improved and more user-friendly user interface, and additional difficulty settings, with three new difficulty levels and the ability to adjust enemy encounter rates. Players can choose between the Japanese or the new English audio tracks, while any on-screen text can also be displayed in French, Italian, German or Spanish.Nintendo will be releasing a series of Bravely Default trailers introducing the game to European players, the first of which has been revealed today. Ang dub Całe szczęście, że dali możliwość wybrania jap. ścieżki dźwiękowej. 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Jednak w tym roku? Milusio. Edytowane 27 września 2013 przez ragus Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Co za bogaty rok dla 3ds'a, nie ograłem jeszcze wszystkiego a tu już pokemony za 2 tygodnie i bravely default w bliskiej przyszlosci. Do pełni szczescia brakuje mi tylko ogloszenia angielskiej wersji mh4. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Premiera w Europie - 06.12.2013. Przy preorderze dostaniemy artbooka. Zapowiedziano również edycję kolekcjonerską, ale na razie bez zdjęć. Edytowane 1 października 2013 przez ragus Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Spoko, do tego czasu pokemony juz beda ograne. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Nie wiem dlaczego ale ten trailer nakręcił mnie na gierkę najbardziej ze wszystkich materiałów jakie widziałem. Może to przez bliskość do premiery. W każdym razie czekam bo BD zapowiada się na powrót do najlepszych czasów jRPG. Już wiem co dostanę od mikołaja w tym roku Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Dobrze ze dali do wyboru japonski dub, bo ten angielski imo zenujacy. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Zalezy co kto lubi. Ja bede gral z ang dub, bo nie znosze japonskich, zenskich piskow ( meskie glosy jeszcze przejda). Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Gierka zapowiada się genialnie. Styl super deformed idealnie pasuje do tego tytułu i nadaje mu oldschoolowy klimacik. Graficznie od strony technicznej też niczego sobie. Na pewno jest to jeden z tytułów dla których warto mieć bądź kupić 3DSa.Mógłby ktoś wydać grę w podobnych klimatach na stacjonarki bo fajnie by było zagrać w taki tytuł na dużym ekranie w HD. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 http://gematsu.com/2013/10/stop-time-attack-bravely-default-for-the-sequel SE ciągle w formie. "SP can be accumulated when the 3DS is in sleep mode, or you can buy “SP Drink” downloadable content on the 3DS e-Shop." Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Mikrotransakcje, super. Dobrze że to taki duperel, ale od tego się zaczyna. To nie gierka f2p na komórki. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 ceny nie zapowiedziano Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 (edytowane) 300zl bym mogl dac, ale pewnie bedzie wiecej. Pokemonow nie zmecze do konca, a tu kolejna super gra. Edytowane 23 października 2013 przez Guernica Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 (edytowane) Jesli bedzie to kosztowac ~ 250zl (co zasadniczo nie jest tak nierealne - w koncu byloby to 70zl wiecej niz za standardowa edycje) to chetnie sie na to skusze. Przy 300zl to juz musialbym sie zastanowic, bo jak dla mnie mimo wszystko byloby to juz sporo kasy (120zl za muze, artbooka, figurke i te karty to moze nie jest horrendalnie wysoka cena, ale jednak przystepna to juz tego nazwac nie mozna). Edytowane 23 października 2013 przez Yabollek007 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) Ja bym z chęcią wersje z samym artbookiem wziął Ale jak cena będzie przystępna (max 270 zł) to skuszę się na całość. Gra zapowiada się megaza(pipi)iście, styl artystyczny bardzo mi się podoba - arty są super i bardzo chciałbym tego artbooka. edit, wg destructoida (Silicornery) limitka jest ekskluzywna dla shopto.net, natomiast game.co.uk będzie miało wersje z mniejszym artbookiem only ale tylko dla preorderów Edytowane 24 października 2013 przez _mike Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 http://www.shopto.net/3ds-2ds-ds/3ds/3DSBR03-bravely-default-deluxe-collectors 100 funtów Cytuj
_mike 318 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 No to się sprawa wyjaśniła. Szukam wersji z samym artbookiem albo samej książeczki. Przesadzili, nawet jeżeli uwzględnić fakt, że dają figurkę. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 to biore zwykla,cos czytalem ze art book ma byc tylko w sklepie GAME, a oni nie wysylaja do Polski takich dodatkow. To samo bylo z pokeballami do Pokemon XY. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) zaraz zaraz, teraz jest napisane ze prawie 12k funtow kosztuje o.O EDIt zmienili juz na TBC EDIT zmienili juz na 80 untow Edytowane 24 października 2013 przez Rayos Cytuj
_mike 318 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 400 zł to i tak za dużo. Wiem że gra jest pewnie warta ale mi do szczęścia tylko artbook jest potrzebny. Hm. Wkurzający jest ten brak dystrybutora Nintendo w Polsce bo może u nas udałoby się w jakiejś rozsądnej cenie wyhaczyć albo znaleźć wersję bez figurki i pierdół. No trudno grę kupię a na artbooka będę polował Cytuj
RoL 578 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Czy ta wersja Deluxe ma byc dostepna w jakichs innych sklepach, czy tylko w tym shopto? Cytuj
_mike 318 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 (edytowane) Na razie jest tylko info o shopto. Bliżej grudnia pewnie coś więcej będzie wiadomo. Może ultima się postara bo w UK to chyba nie uda się jej nigdzie kupić. E: z siliconery Nintendo of Europe have confirmed to Siliconera that the collector’s edition is exclusive to ShopTo.net. GAME stores will only stock the regular edition of the game, and pre-ordering this will allow you to avail the smaller artbook. E2: tak sobie myślę, że chyba wezmę deluxa, a pierdoły sprzedam (lubię fajne duże pudełka) Edytowane 2 listopada 2013 przez _mike Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Biore zwykla z amazon, na ultime nie ma co liczyc bo na gry nintendo maja ceny z dupy . Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 szkoda ze ta deluxe z shopto jest taka droga podobnie jak w przypadku limitki zeldy nowej na game.co.uk... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi