Velius 5 709 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Na szczescie, nie tylko muzyka w tej grze jest cudowna:) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Cisne na hardzie. Kto jeszcze gra oprocz Veliusa i nie ma mnie w znajomych? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Kurrrr.wa kusicie żebym odłożył Ace Attorney 5 i zaczął jednak BD. No ale BD jest w opór długie, więc mimo wszystko chyba dopiero po Phoenix'ie się zabiorę. Ale nie powiem, jak patrzę na półkę to mam podjarkę. Czuję, że to będzie idealna gra na święta. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 A propos kolekcjonerki, nie moge znalezc zadnego oficjalnego info ale wyczytujecie na zagranicznych forach "EU collector's edition sucks, thank God USA one will be worth purchasing". Co oni tam innego beda mieli? Bo tak czy siak chcialem kupowac wersje USA do kolekcji. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Wow, pierwszy ciezszy przeciwnik, jakis koks i czarodziejka i juz sie pozbylem wszystkich potionow. Czuje ze bedzie zabawa na tym hardzie. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) Ja gram na normalu i czesto mam party wipe albo sie pobywam itemkow (oczywisice moge specjalnie zginac, podpatrzyc slabosci przeciwnika + ataki,zrobic reload i zmienic party i itemy i sie przygotowac, ale wtedy nie ma dla mnie takiego fun'u:). Jeden boss w side-quest zwlaszcza sprawil mi troche problemow bo mial dobre AI. Moj FC: 1246-9043-3910 (dla wersji EU) Dawajcie swoje zeby wioske szybciej rozbudowac i moc uzywac ablinka oraz atakow:P Edytowane 11 grudnia 2013 przez Velius Cytuj
kypq 718 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Mój FC: 1607-2087-6692 ( BD nie ma blokady regionalnej - to technicznie te same wersje) Szkoda że S-E się na graczy wypiął i Nintendo ratowało sytuacje. http://special.member.jp.square-enix.com/bdfts/player/?username=1803766 Moja stronka BD ze statystykami. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ok dodam Cie pozniej. Moze i jedna wersja ale ja mam trzy 3DS'y wiec i 3 rozne FC Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 4h na liczniku, plusy i minusy tak na swiezo. + muzyka system klas ogolny design swiata mozliwosc wylaczenia losowych walk!!!!! rozbudowa wioski - do bolu oklepana juz fabula male lokacje, pierwsze miasto to sala tronowa i tawerna, do sklepow nie mozna wejsc Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 (edytowane) W zadnym miescie nie mozna za duzo pochodzic, kazde jest tak skonstruowane. Mi to akurat nie przeszkadza, nigdy nie lubilem bladzic po zbyt duzych miastach. Fabula...ah ta fabula. Ciezko sie o niej wypowiedziec tak naprawde. W pierwszych 5-10h bym sie z Toba zgodzil, ale mam teraz 25h na liczniku i fabula mnie wciagnela i wcale nie jest taka oklepana i prosta jak sie moze na poczatku wydawac. Ja jestem milo zaskoczony. Do plusow chcialbym jeszcze dodac wysylanie atakow do ludzi na friendliscie itp, fajna sprawa. I wez mnie wkoncu dodaj:P Edytowane 12 grudnia 2013 przez Velius Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 a można coś więcej o fabule i tym budowaniu miasta? widze ze jednak drugiego vivi czy fabuly z ff ix tutaj nie doswiadczymy i pozostaje jedynie lub aż delektowac sie tym swietnie wykreowanym basniowym światem Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 (edytowane) Sorry ale akurat fabula w FF9 miala dobry start ale koniec...szkoda gadac, do dzisiaj nie wiem kim byl ostatni boss i skad sie wzial:D Nie wiem co tu mozna napisac, wszystko jest na wiki/tyle opakowania o co mniej wiecej chodzi. I nigdy nie rozumialem facsynacji Vivim, postac dla mnie jak kazda inna. Budowanie miast wyglada tak jak w typowych darmowych gierkach flashowych. Masz roboli, budujesz domek/sklep cokolwiek i Ci wyswietla za ile godzin sie skonczy. taki sklep mozna upgradoawc do woli i wtedy sa w nim lepsze itemy oraz przybydwa populacji. Ilosc workerow zwieksza sie w zaleznosci od ilosci ludzi na friend liscie lub net-userow ktorych mozna raz dziennie randomowo dodawac. Edytowane 12 grudnia 2013 przez Velius Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 ostatnie płyty to był problem każdego finala na psx, fakt final boss z du.py ale całość miała fajną fabułę, zresztą bardziej niż final boss rozwalił mnie weapon ozma a vivi jest kozacki i się nie znasz, dla mnie gwiazda ekipy z dziewiątki Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Ja tylko mowie moje odczucia, nie zaintrygowal mnie jakos specjalnie. Wyzej masz opisane budowanie miasta. Wlasnie dodalem kypq i dobrze bo jego atak mi sie przyda na jednego bossa z sub-questa ktory podobno jest ciezki:P Cytuj
kypq 718 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Ludziom mówiącym że fabuła Bravely Default jest słaba - powinni wam ban na konsole dać . Za scenariusz odpowiada Naotaka Hayashi. Jak dojdziecie do 6 chaptera to będziecie mieć kilkanaście zmian poglądów za sobą. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Nie zesraj sie, to moje odczucia po 4h. Dzieciakowi rozwalili wioske, uratowal tajemnicza dziewczyne i porwano krola, odkrywcze. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Krola przewaznie zabijaja a nie porywaja wiec to bylo akurat innowacyjne! Guernica kiedy mnie dodasz? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Ta gra, o mój boże :o Piękna oprawa graficzna, w 3D po prostu śliczna! Pograłem 3h i nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał Gdybym wiedział jak robić screeny, to byście tu mieli ich zalew xD Fabuła jak fabuła przewidywalna, ale wciąga Edytowane 13 grudnia 2013 przez Starh Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Naciskasz home i przechodzisz od razu do Miiverse, po czym wstawiasz zrzut ekranu. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Ta gra, o mój boże :o Piękna oprawa graficzna, w 3D po prostu śliczna! Pograłem 3h i nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał Gdybym wiedział jak robić screeny, to byście tu mieli ich zalew xD Fabuła jak fabuła przewidywalna, ale wciąga Tez myslalem ze przewidywalna...no ale potem sie mozna zdziwic:) Zarzucaj swoj FC. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 No piękny tytuł, co prawda dopiero zacząłem przygodę i za daleko nie jestem, ale ciężko było się oderwać. Uwielbiam turowe systemy walki, szczególnie jak niosą ze sobą posmak strategii. Dobrze że gra mi doszła przed weekendem, już wiem jak go spędzę Jakby co mój FC: 0963-0537-9685 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Ok Sep, dodam Cie. Zrob to samo prosze. Ja mam juz 30h na liczniku, zaczynam Chapter IV i mialem wlasnie super mega side-questa z odrobiną tajemnicy niczym sherlock holmes. Ale ta gra jest mega miodna... A na dobranoc znalazlem swietny utwór, polecam: http://www.youtube.com/watch?v=KodVhHIKdHI&list=PLoAc5hlnzY88S2bD7CHTZIDqlQ_wI2oIN Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Wszystkie side questy sa zwiazane ze zdobywanie jobow? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi