Krzysiojad 0 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam ! Mam problem z zakupem preordera [battlefield 3] przez przelew. Wybieram swój bank i wyskakuje mi błąd na stronie płatności.pl: "Przepraszamy, usługa chwilowo niedostępna. Prosimy spróbować później. Usługa chwilowo niedostępna. Przepraszamy. Zespół Platnosci.pl" I tak od dobrych 2 dni od chwili zamówienia. W innych bankach np. bgż działa bez problemu, tylko w moim nie [pekao SA]. Czy da się ten problem rozwiązać? Pisałem do redakcji sklepu, jednak nie uzyskałem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Zamów w innym sklepie, skoro w tym Cię zlewają. PROSTE Odnośnik do komentarza
Krzysiojad 0 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dzięki serdeczne Temat do zamknięcia, problem rozwiązany Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi