Opublikowano 18 września 201113 l Fatal Frame będzie miał swojego duchowego (i to dosłownie ) następcę na 3DS'ie. Nadchodzi bowiem Spirit Photo! Nie wiele na razie wiadomo, ale wykorzystanie 3DS'a jako aparatu w tej niezwykle udanej serii wydaje się znakomitym pomysłem. Do gry udostępniony zostanie również notatnik wykorzystywany podczas gry do rozwiązywania zagadek, oraz uzyskiwania informacji a wszystko w oparciu o rozszerzoną rzeczywistość. Zapowiada się naprawdę interesująco, pozostaje modlić się jedynie aby gra wyszła poza granice KKW...
Opublikowano 4 października 201113 l Rewelka , jezzu żeby to opuściło Japan bo Fatal Frame to najlepszy horrory w jakie grałem . Wykorzystanie możliwości 3ds - MOC.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Jest potwierdzenie że gra trafi do EU a na eShopie jest super klimatyczny trailer(3D). Naprawdę polecam. RE: Revelations jak chodzi o strasznie może znacznie z tą grą przegrać.
Opublikowano 25 lutego 201213 l I z tego powodu się bardzo cieszę, bo nie będę ukrywał, że modliłem się pocichu by Nintendo wydało to u nas, a przy okazji dostane coś z tego również na Wii -super. Widać, że Nintendo podchodzi w końcu do sprawy, i wydawania swoich gier ostatnimi czasy co raz lepiej (i oby im tak zostało), bo z DS'em i Wii to było różnie...
Opublikowano 26 lutego 201213 l Trailer zapowiada świetny klimat, zresztą seria Fatal Frame przyzwyczaiła do tego, że strach towarzyszy tutaj przez większość czasu. Jeśli tego nie spieprzą, to szykuje się świetny survival horror na 3DS-a .
Opublikowano 28 lutego 201213 l I to wykorzystujący moim zdaniem rewelacyjnie mozliwości tej konsolki...
Opublikowano 10 kwietnia 201213 l Recenzja na IGN: http://uk.ds.ign.com.../1222604p1.html Słabo w sumie wyszło, pre-ordera skasowałem z zavvi bo jednak 2-3 godziny na główny tryb gry to"trochę" mało (nawet CoD jest dłuższy a to gruba porażka). Edytowane 10 kwietnia 201213 l przez pawelgr5
Opublikowano 14 marca 201312 l Niecały miesiąc temu kupiłem tą grę, lecz po niecałych 2 godzinach spowrotem ją oddałem do sklepu, ponieważ gra jest badziewna. Wybaczcie, niestety nie zauważyłem że nazwa gry to Fatal Frame, miałem na myśli Spirit Camere . Edytowane 14 marca 201312 l przez szymi44
Opublikowano 14 marca 201312 l 2 Godziny?? Z tego co wiem to mozna gre skonczyc w 3 wiec trzeba było jeszcze troche wytrzymać. Może końcówka by Ci wynagrodziła cierpnienia Ja miałem pre-order ale po kilku recenzjach stwierdziłem, że to mogą być najgorzej wydane pieniądze od lat i go skasowałem.