Skocz do zawartości

Spirit Photo

MaYHeM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fatal Frame będzie miał swojego duchowego (i to dosłownie ^^) następcę na 3DS'ie.

Nadchodzi bowiem Spirit Photo!

Nie wiele na razie wiadomo, ale wykorzystanie 3DS'a jako aparatu w tej niezwykle udanej serii wydaje się znakomitym pomysłem.

Do gry udostępniony zostanie również notatnik wykorzystywany podczas gry do rozwiązywania zagadek, oraz uzyskiwania informacji a wszystko w oparciu o rozszerzoną rzeczywistość. Zapowiada się naprawdę interesująco, pozostaje modlić się jedynie aby gra wyszła poza granice KKW...

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jest potwierdzenie że gra trafi do EU a na eShopie jest super klimatyczny trailer(3D). Naprawdę polecam. RE: Revelations jak chodzi o strasznie może znacznie z tą grą przegrać.

Opublikowano

I z tego powodu się bardzo cieszę, bo nie będę ukrywał, że modliłem się pocichu by Nintendo wydało to u nas, a przy okazji dostane coś z tego również na Wii -super.

Widać, że Nintendo podchodzi w końcu do sprawy, i wydawania swoich gier ostatnimi czasy co raz lepiej (i oby im tak zostało), bo z DS'em i Wii to było różnie...

Opublikowano

Trailer zapowiada świetny klimat, zresztą seria Fatal Frame przyzwyczaiła do tego, że strach towarzyszy tutaj przez większość czasu. Jeśli tego nie spieprzą, to szykuje się świetny survival horror na 3DS-a :) .

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Niecały miesiąc temu kupiłem tą grę, lecz po niecałych 2 godzinach spowrotem ją oddałem do sklepu, ponieważ gra jest badziewna.

Wybaczcie, niestety nie zauważyłem że nazwa gry to Fatal Frame, miałem na myśli Spirit Camere ^^.

Edytowane przez szymi44
Opublikowano

2 Godziny?? Z tego co wiem to mozna gre skonczyc w 3 wiec trzeba było jeszcze troche wytrzymać. Może końcówka by Ci wynagrodziła cierpnienia :P Ja miałem pre-order ale po kilku recenzjach stwierdziłem, że to mogą być najgorzej wydane pieniądze od lat i go skasowałem.