MYSZa7 8 962 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Producent: Crytek Wydawca: THQ Premiera: 2013/14 http://www.eurogamer.net/articles/2011-09-20-crytek-developing-homefront-2 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 No a skąd wiesz, że premiera na PS3 i X360? Skoro wychodzi za dwa lata, robi to Crytek, a jeszcze w newsie napisano "premiera na PC i nieokreślone konsole" to chyba jasne, że chodzi tutaj o jakieś nowe sprzęty, tylko po prostu nie mogą puszczać pary z ust? Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) 2013/2014 to kiedy niby wyjdą te next geny!? Bez przesady ale w 2014 chciałbym już Ps4/X720. Z jednej strony nice bo Homefront pozytywnie zaskoczył mnie w tym roku - multi. Bo kampanii jeszcze nie tknąłem, nice bo największy mankament jedynki czyli grafika teraz ulegnie poprawie. Z drugiej strony nowy dev jeszcze Crytek nie wiadomo czy zrobi równie dobre multi co w pierwszej części. Czekam na jakiś trailer, szersze info, w ogóle jestem ciekaw czy jacyś byli ludzie z Kaos Studio też będą robić dwójkę. PS. Aha fajnie jakby w sequelu działały statsy :ph34r: Edytowane 20 września 2011 przez SłupekPL 1 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Hm, nie wiem co sądzić w sumie. Homefront może nie było idealne, ale miało niezły klimat i świetne multi. CryEngine na pewno zapewni świetną oprawę, ale jak będzie z jakością samej gry i przede wszystkim multi? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 20 września 2011 Autor Opublikowano 20 września 2011 No a skąd wiesz, że premiera na PS3 i X360? Skoro wychodzi za dwa lata, robi to Crytek, a jeszcze w newsie napisano "premiera na PC i nieokreślone konsole" to chyba jasne, że chodzi tutaj o jakieś nowe sprzęty, tylko po prostu nie mogą puszczać pary z ust? Przeniesie się temat i po krzyku. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) Strasznie się ciesze, jedyna wadą gry była grafika ale jeśli Crytek się zabiera za to to możemy byc pewni że będzie dobrze wyglądało. Moim zdaniem szykuje się konkurent dla BF i COD... tylko szkoda ze tak długo poczekamy. UPDATE Doczytałem że to będzie robić część Crytek, która zrobiła Haze i już tak kolorowo to nie wygląda Edytowane 20 września 2011 przez LiSoQuan 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi