Opublikowano 20 września 201113 l Producent: Crytek Wydawca: THQ Premiera: 2013/14 http://www.eurogamer.net/articles/2011-09-20-crytek-developing-homefront-2
Opublikowano 20 września 201113 l No a skąd wiesz, że premiera na PS3 i X360? Skoro wychodzi za dwa lata, robi to Crytek, a jeszcze w newsie napisano "premiera na PC i nieokreślone konsole" to chyba jasne, że chodzi tutaj o jakieś nowe sprzęty, tylko po prostu nie mogą puszczać pary z ust?
Opublikowano 20 września 201113 l 2013/2014 to kiedy niby wyjdą te next geny!? Bez przesady ale w 2014 chciałbym już Ps4/X720. Z jednej strony nice bo Homefront pozytywnie zaskoczył mnie w tym roku - multi. Bo kampanii jeszcze nie tknąłem, nice bo największy mankament jedynki czyli grafika teraz ulegnie poprawie. Z drugiej strony nowy dev jeszcze Crytek nie wiadomo czy zrobi równie dobre multi co w pierwszej części. Czekam na jakiś trailer, szersze info, w ogóle jestem ciekaw czy jacyś byli ludzie z Kaos Studio też będą robić dwójkę. PS. Aha fajnie jakby w sequelu działały statsy :ph34r: Edytowane 20 września 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 września 201113 l Hm, nie wiem co sądzić w sumie. Homefront może nie było idealne, ale miało niezły klimat i świetne multi. CryEngine na pewno zapewni świetną oprawę, ale jak będzie z jakością samej gry i przede wszystkim multi?
Opublikowano 20 września 201113 l Autor No a skąd wiesz, że premiera na PS3 i X360? Skoro wychodzi za dwa lata, robi to Crytek, a jeszcze w newsie napisano "premiera na PC i nieokreślone konsole" to chyba jasne, że chodzi tutaj o jakieś nowe sprzęty, tylko po prostu nie mogą puszczać pary z ust? Przeniesie się temat i po krzyku.
Opublikowano 20 września 201113 l Strasznie się ciesze, jedyna wadą gry była grafika ale jeśli Crytek się zabiera za to to możemy byc pewni że będzie dobrze wyglądało. Moim zdaniem szykuje się konkurent dla BF i COD... tylko szkoda ze tak długo poczekamy. UPDATE Doczytałem że to będzie robić część Crytek, która zrobiła Haze i już tak kolorowo to nie wygląda Edytowane 20 września 201113 l przez LiSoQuan