Skocz do zawartości

FIFA 12 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

A na czym ono polega bo nie rozumiem? :D

Aaaaa i mam problem... Wchodzę w sklep, chce kupić paczkę złotych i nagle zacina sie gra, konsola. Trza resetowac.. WTF?

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 76,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj mnie jeden koles rozwalil, mial caly CZARNY sklad i samych kotów. Pomieszana Barca z Realem miedzy innymi czarny Messi, Xavi, Iniesta, Benzema, Ozil, Casillas... brakowalo mu tylko CR7, wygral

• Kupuj tanio - sprzedawaj drogo Serio. Ludzie często nie wiedzą ile dany piłkarz jest warty i wystawiają go w "promocyjnej" cenie. Czasem okazję wyrwiesz za pomocą metody 59. minuty, a czasem po prost

• Trzeba miec mocny skad, z Overallem >85 chyba, np: CF: 85 Rossi (Villarreal) – 8k ST: 86 Gomez (Bayern Munchen) – 14k RW: 85 Reyes (Atletico Madrid) – 7k CM: 85 Sahin (Real Madrid) – 9k CDM: 8

Opublikowano

Trzeba miec mocny skad, z Overallem >85 chyba, np:

CF: 85 Rossi (Villarreal) – 8k

ST: 86 Gomez (Bayern Munchen) – 14k

RW: 85 Reyes (Atletico Madrid) – 7k

CM: 85 Sahin (Real Madrid) – 9k

CDM: 85 Cambiasso (Inter) – 8k

CAM: 84 Danny (Zenit) – 2k

CB: 85 Nesta (Milan) – 5k

CB: 85 Samuel (Inter) – 10k

CAM: 84 Hernanes (Lazio) – 3k

RM: 84 Farfan (Schalke 04) – 3k

GK: 85 Steklenburg (Roma) – 6k

SUB: 84 Akinfeev (GK – CSKA Moscow) – 3k

SUB: 84 Diego Lopez (GK – Villarreal) – 3k

SUB: 84 Adler (GK – Bay. Leverkusen) – 3k

SUB: 84 Gotze (CAM – Bor. Dortmund) – 3k

SUB: 84 Santi Cazorla (RM – Malaga) – 2k

SUB: 84 Joao Moutinho (CM – FC Porto) – 2k

SUB: 84 Hamsik (CAM – Napoli) – 3k

Opublikowano

No ok a czy możecie w sklepie wejść w te złote paczki? (pipi) ciagle mi konsole zacina jak chce kupić złota ;/

Opublikowano

Sprawdziłem i sklepik u mnie normalnie działa.

Dzisiaj między 00:00 a 1:00 była promocja w tym sklepie. Za 10k można było kupic złotą paczkę zawierającą 24 złote karty, w tym chyba 3 unikatowe. Kupiłem trzy i jedynymi piłkarzami na których częśc kosztów może mi się zwrócic to Afellay i Guerrero za którego już mam ofertę 9k, a do końca licytacji ponad trzy godziny. Reszta to średniacy tacy jak Flamini, Benaglio, Keane, Woodgate, Sobis, Thiago. Reszty nie znam. Kilka koszulek, dwie piłki i kilkanaście kontraktów. Jak na 72 złote karty to szału nie ma. Szkoda, że się jakaś Krytyna nie trafiła.

Opublikowano

Pol biedy, jak odzyskasz czesc kasy.nmam na koncie dopiero 45 tys. Postanowilem uzbierac ze 100 i samemu kupic zloty sklad. Jak juz bede mial swojandruzyne wtedy, co jakis czas moze kupie paczke.

Opublikowano

I ile zbierałeś te 45k? ja wczoraj trochę pograłem i dużo psprzedawałem i mam 6,6k ...

Opublikowano

to i tak mega malo w porownaniu z moimi znajomymi, ale nie wiem jak oni to robia! Za mecz obecnie dostaje z 750-800coinsow, zaczalem grac wczesniej z przegladarki i tam juz mialem z 1/5, pozniej w jednej ze zlotych paczek (bo kupilem dwie ) wylosowalem Wallcota i poszedl za 17 tys, reszta jakos sie uzbierala. Zazdroszcze teraz nieco ludziom, ktorzy mieli preorder i kod na paczki, pomaga to, bo mozna zarobic nie grajac :)

Opublikowano

ja mam za kazdy mecz 1000 coinsow bo wygrywam 10 ;0 brazowymi szybkimi graczami i 1 srebnrnym biabiany 96 szybkosci polecam gra w ac parma za 10 000 do kupienia. duzo osob wychodzi z gry odemnie jak mam w 15 min juz 3;0 hehe. wczoraj mi przy wgrywaniu meczu gra sie zawiesila i mam DNF i od nowa musze nabijac eee :/

Opublikowano

przeciez w tej grze bramki nie sa liczone, tzn sa, ale maks mozesz dostac 200punktow za nie. 1000 coinsow za mecz to bardzo duzo, ja gram caly czas brazowym skladem, bo w zasadzie w turniejach cioram i nawet przy wynikach 13:0 tyle nie dostalem.

Opublikowano

no wlasnie - ale maks za bramki masz 200, bo powyzej 5 juz Ci nie dolicza, wiec nadal jak dla mnie za duzo zarabiasz. U mnie maksymalny wynik byl moze z 800 coinsow za mecz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A takie pytanie czy w paczkach można znaleźć piłkarzy InForm z danego zespołu tygodnia czy z wszystkich tygodni

Opublikowano

Aktualnie też jest ta promocja Duża Złota paczka premium z 7 rzadkimi za 15.000 jeszcze gdzieś 17-18 godzin

Opublikowano

Teraz napewno więcej się na paczkach straci najpierw niż zarobi, na początku fajnie to rozegrali, ciekawe itemy w paczkach więcej dobrych zawodników żeby jak najwiecej nasprzedawać za prawdziwe $ bo wiedzieli że ludzie będą brali duże ilości, teraz obniżyli znacznie to szczęście i leci sam syf 99% i pewnie na święta jak zacznie im spadać sprzedawalność wypuszczą pewnie jakies specjalne paczki bądź znów polepsza te itemy w paczkach =]

Opublikowano

Ja ogólnie nie kupuje paczek nieraz za 7.5k na jakiś czas największa moja zdobycz z paczek to Modrić i Hulk

ponawiam pytanie wcześniej czy w paczkach można znaleźć piłkarzy InForm z danego zespołu tygodnia czy z wszystkich tygodni

Opublikowano

Chyba tylko z danego tygodnia, pisze chyba bo nie znalazłem nigdzie potwierdzenia, jednak z filmików i postów które oglądałem to zawsze tylko wylosowani byli in form danego tygodnia.

Opublikowano

Ja kupiłem dziś i wczoraj po jednej za 15k

wczoraj Villa

dziś Rooney

szkoda że nie InForm

Opublikowano

Ja sie skusilem, w paczce za 15 tys nie znalazlem prawie nic ciekawego, zaryzykowalem ta za 7500 i wylosowalem Torresa. Mam nadzieje, ze opchne go za 70ty i mam sklad

Najlepsze jest to, ze w 11 tez jedyna gwiazda jaka wylosowalem, to byl wlasnie on :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przegrałem dzisiaj 10:1. 9 bramek padło po prawie identycznych akcjach, kontra, podanie do Agbonlahora sprint od połowy boiska i Verthongen, lub Alderweireld mogli jedynie go w kule pocałowac. Mijał moich obrońców jak tyczki. Ta gra dla mnie nie ma najmniejszego sensu. Absolutnie nie rozumiem tej gry, powinna dawac radośc z tworzenia akcji, a tu co rusz trafia się ktoś kto napierdala takimi schematami, że głowa mała. Sam potrafię w jednym meczu strzelic 4 takie same bramki.

Jeśli chodzi o Ultimate Team to pozostaje granie składem z około 90% zgrania i golenie łoszków co mają koło 50-70. Takie mecze jest bardzo łatwo wygrac.

Kupiłem wczoraj tą paczkę za 15k, i nieźle kasy wtopiłem. Chyba sobie daruję. Dostałem 5, może 6 zawodników, z czego najlepszym był Joe Cole którego można dostac za 500 monet, jak nie mniej.

Zdobędę jeszcze kilka trofeów i ta gra wyfrunie z hukiem z mojej kolekcji. PES 2011 potrafił w(pipi)ic, ale przynajmniej przez pierwsze dwa, trzy miesiące chciało mi się w to grac, FIFA mnie odpycha po kilkunastu dniach. Ta gra jest dla mnie chu.jowa i tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Dlatego pewnie UT byl zawsze dodatkiem :)

Yakubu, a grywasz w ogole w cos poza UT?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z Ultimate się zgodze bo dzięki trenerom teraz nawet gracze z overalami poniżej 80 biegają , strzelają, podają itd tak samo jak gwiazdy, zatem nie trzeba nawet mieć fajnego składu na każdą rzecz są trenerzy idzie wycisnąć chyba coś koło 40% nawet nie wiem czy nie więcej na każdy skill. Więc nie jest tak jak to w normalnych rankingowych meczach gdzie widać róznice w szybkości strzalach i podaniach piłkarzy, tu ta różnica jest bardzo mała i mecze nie dają nistety tyle radości co normalna gra rankingowa. Druga rzecz w ultimate strasznie wkurzające są kontuzje, ja grając nie zauważam nic podczas meczu a chcąc zagrać następny nagle patrze a dany zawodnik juz ma kontuzje czasem się zdarza nawet że 2,3 naraz zawodników i rozkminka kiedy wogóle oni ją złapali. Też niestety już tak nie gram w ultimate sprzedałem swój zespół z rankingiem 88 za ponad 1 mil. zbudowałem sobie drużyne za 80k i gra mi się tak samo żadnej szczególnej różnicy pod względem strzałów podań czy szybkości nie widać mając trenerów wszędzie po 35,40%. A paczki tak jak już pisałem już nie ma tak dobrych graczy jak na początku w paczkach można było trafić, no chyba że ja i paru znajomych nagle mamy jakiegoś mega pecha, ale wątpie, pobawiłem się przez 2 dni za 200k pokupywałem paczek i te za 15k i te za 7,5k i wyszło że jestem jakoś na minusie ok 25k-30k co szczerze nie jest dużą stratą. średnio c 6,7 paczke otworzoną miałem gracza w miare ok np schweinsteiger, young, toure granica 30k+- za gracza dzięki takim wyszedłem tylko na taki minus, bo ceny za innych rare graczy nawet jak się trafi gracza z overalem 83 można go tylko discard za 650 bo za 700 nikt nie bierze :] np renato augusto (b. leverkuzen) pół dnia co 1h wystawiałęm od 700 ceny kup teraz są od 800 i nic :D

Opublikowano

Dlatego pewnie UT byl zawsze dodatkiem :)

Yakubu, a grywasz w ogole w cos poza UT?

Jak na razie to większośc czasu spędziłem w UT, zagrałem jeden sezon pojedynków, pół sezonu kariery i kilka towarzyskich. Jak na razie swoją opinię opieram na UT.