gieroy22 41 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 Panowie kupiłem sobie ostatnio kartę pamięci 64mb niby sony, ale po poczytaniu trochę w necie okazało się że sony nigdy nie wydało kart o pojemności 64mb chyba że jestem w błędzie i były jakieś zrzuty na rynek większych MC. Link z aukcji : http://allegro.pl/oryginal-sony-64mb-free-mcboot-pl-przerobka-i1810689399.html . W opisie sprzedający zapewnia w 100% że jest to oryginał i także daje dożywotnią gwarancję tak więc ciekaw jestem jak to z tym jest Czy ktoś może używa takich memorek i może się wypowiedzieć czy nie gubią stanów gry itd ? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 IMHO już po zdjęciu widać że to fake. Z tego co się orientuję do PS2 oryginalne były tylko karty 8MB. No ale ja nie jestem kĄsolomaniakiem, więc mogę się mylić. Cytuj
Dante 450 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Fake i mogą być z nią pewne problemy. Ryzyk fizyk, raz trafisz na lepszą innym razem na gorszą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi