Di 847 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 W dniach 6-9 października w Hali Expo przy ul. Prądzyńskiego (okolice Dworca Zachodniego) odbędą się polskie finały eliminacji do World Cyber Games (6.10, czwartek) oraz Samsung Euro Championship (7-9.10). Turniejowe gry: Counter-Strike 1.6 (5v5, PC) League of Legends (5v5, PC) StarCraft II (1v1, PC) FIFA 11 (1v1, PC) Tekken 6 (1v1, Xbox 360) Asphalt 6 (1v1, mobile) Event to nie tylko turnieje dla najlepszych graczy w Polsce i Europie (SEC), ale również rozgrywki dla publiczności z atrakcyjnymi nagrodami oraz swego rodzaju e-sportowe targi. Koszt biletu 4-dniowego to 15 zł za okazaniem legitymacji uczniowskiej/studenckiej i 20 zł bez niej. Polska strona WCG: http://wcg.samsung.pl/ Informacje o atrakcjach: http://wcg.samsung.pl/news/345/bilety-i-atrakcje-na-samsung-euro-championship-2011 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) League of Legends ? Asphalt 6??? A nie ma Quake'a na WCG? To jakaś pomyłka te tegoroczne WCG... Edytowane 22 września 2011 przez Paliodor Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Asphalt juz od paru lat jest. Bylo glosowanie w necie widac Lol wygral. W przyszlym roku wprowadzą angrybirds .... Cytuj
Di 847 Opublikowano 22 września 2011 Autor Opublikowano 22 września 2011 Asphalt to gra promowana głównie na telefony Samsunga, a Samsung jest jednym z organizatorów. Frozen Throne będzie na światowych w finałach, ale w Polsce postawiono na LoL-a. Quake'a nie ma, bo nie został wyłoniony w ramach głosowania. http://www.wcg.com/renew/wcg2011/officialgames_pc.asp Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Samsung Euro Championship - dzień 1 Podzieliłem się moimi okropnie wręcz subiektywnymi wrażeniami :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Samsung Euro Championship - dzień 2 Walka Macieja Dowbora z Tomaszem Kucharem w Forza Motorsport 4 i zdjęcie fajnych duperek w koszulkach CoD: MW3 - dla tych rzeczy warto sprawdzić moją relację z drugiego dnia imprezy :potter: Cytuj
Di 847 Opublikowano 9 października 2011 Autor Opublikowano 9 października 2011 Harowałem bite 4 dni, a Ty nawet nie przyszedłeś się przywitać. Co z Ciebie za kolega z forum? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Pierwszego dnia stałem z Tobą twarzą w twarz praktycznie przy Tekkenie i wydawało mi się, że mnie widziałeś, a nie chciałem przerywać Gratuluję machania flagą przy okazji :potter: Impreza jednak zaliczona przeze mnie do słabych, a frekwencja to był śmiech. Cytuj
Di 847 Opublikowano 14 października 2011 Autor Opublikowano 14 października 2011 Zmieniłeś fryzurę, że Cię nie zauważyłem? o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi