Juventusek 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 zajechałp tajemnicą 100lecia ...a tak wprost zamierzacie kiedyś wrócić z pompą na rynek z tym wszym ''Project X '' ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zadna tajemnica. Po prostu nowe projekty, dalekie od gamingu wiec nie ma co tutaj o tym sie rozpisywac ;p Czy wrocimy? Na razie nie mozemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 a to życzę powodzonka, fajnie że się rozwijacie, dajecie dobry przykład młodym=czyli mi na pewno nie dojdę tam gdzie Wy, ale dajecie mi kopa bym swój ''Project X'' realizował, w dobie internetu i HD jest mi łatwiej, a gdy rozmawiam tu ( piszę ) z kimś kto wcześniej przyczynił się do tego że gaming stał się po części skłądnikiem mej krwii to to daje, kopa do pracy nad samym soba Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Fenixie, Hossa czy zbierznosc nazwisk? Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja już znalazłem to pismo i od razu przypomniało mi się jak pisałeś Fenix, że niektórzy mogą nie uwierzyć. Czytając miedzy wierszami Twoją odpowiedź na pytanie - czy wrócicie - można wysnuć teorię, że kiedy zgodnie z umową przestanie was obowiązywać zakaz, to wrócicie. No ale nie będę Cię ciągnał za język czy to prawda bo chyba nawet nie mógłbyś odpowiedzieć na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Juventusek, masz z jednej strony latwiej z uwagi na technologie a z drugiej takich jak Ty jest znacznie wiecej. Glodnych sukcesu, bezwzglednie dazacych do celu. Troche szczescia, masa pracy a sukces murowany. Mejm, nie spotkalem w internecie nikogo o takim samym imieniu i nazwisku jak moje El-shabazz, wszak nie tylko grami czlek zyje i czasem zadaje sobie pytanie jak z wstepniaka. Twoje pytanie pozostawie bez odpowiedzi Aby przekombinowac to dopelnie jeszcze cos przez pryzmat nowego projektu (choc wystepuje tam nie jako autor a jako "czynnik oficjalny"): Juventusek - "Jestes tym kim myslisz, ze jestes", Mejm - Hossa to numerologiczna 8emka, El-shabazz - dopiero dzisiaj sie poprawnie wypozycjonowalo w googlach bo do wczoraj byla tylko bogini lowow, co z nami nie ma nic wspolnego. Co ciekawe, dzisiaj w koncu rowniez dobrze sie wypozycjonowal projekt robiony bezposrednio ze Sciera. Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 swoją odpowdzią dla Juventuska potwierdziłeś, że to co znalazłem - a szukałem dzisiaj - było dobre. Natomiast z samą odpowiedzią bym polemizował. Żeby nie wgłębiać się powiem tylko tyle, że psychoanaliza dała nam inną odpowiedź, jednakowóż jako motywator takie hasło jest bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Celowe dzialanie. Popolemizujmy, ale moze nie tutaj. Wszak to nie ten temat, nie to forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Fen, a możesz podrzucić nazwy tych projektów? Bo wywnioskowałem, że jeden już jest, a drugi jeszcze (?) nie. O ile to nie tajemnica itd ofkoz. Chętnie bym sprawdził co jest grane, może jakaś PMka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dzięki, Ja jak każdy człowiek, mam jakieś tam swoje zajawki i plany,puki jestem młody to mam w sobie siłe, i gdy upadne to wstanę. Nie zrozum mnie źle Fenix, nie biegnę by wygrać, biegnę bo daje mi to przyjemność. Innymi słowy, nawet jeśli nic nie osiagne a mój "pomysł'' nie znajdzie uwagi w tym świecie, to sama przyjemność z tego że robie to co lubię daje upragniony profit Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jakąś sektą mi śmierdzi czy czymś Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 oj tam oj tam, może za głęboko poszedłem w swych słowach ale ehh, no sorry jak napisałem nie zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Miałem na myśli projekt Fenixa Projekt owiany tajemnicą, jakieś zaszyfrowane treści, kilka niedopowiedzeń, dziwny kolorowy obrazek z dwojgiem ludzi trzymających się za ręce i napis "Dlaczego myślimy, to co myślimy o życiu i śmierci". I jeszcze teraz przeglądając poprzednią stronę el-shabazz pisze "ja już znalazłem to pismo i od razu przypomniało mi się jak pisałeś Fenix, że niektórzy mogą nie uwierzyć". Tworzycie jakąś nową religię xD, Ściera jako Alien z obcej planety będzie bogiem, a extrimowi czytelnicy będą chodzic po domach jak jehowi. Zgadłem? Co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w nagrodę zostaniesz kapłanem czy jakimś innym prorokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tworzycie jakąś nową religię xD, Ściera jako Alien z obcej planety będzie bogiem, a extrimowi czytelnicy będą chodzic po domach jak jehowi. Zgadłem? Co wygrałem? To lepiej niech się pośpieszą bo za kilka miesięcy euro, a po euro, w grudniu, następny koniec świata mogą nie zdążyć zebrać wyznawców hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 z tym końcem świata to jest nie giętko, błagania na uczelni by " zaliczy Pani bo koniec świata wkońcu, to umierać z wykształceniem'' nie przechodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja chcę spróbować pączka z Katowic nadzienie dowolne ,lukier w kształcie PE Fenix ,Ściera teraz rozumiem sformułowania z magazynu takie jak "miodność" "wisienka na torcie" " "i like donuts "-Tenchu Fenix- Get in the Bank - toć to prawdziwa ekspansja- Kryzys finansowy to przeszłość Good Luck Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Dzieki ... ze tez Ci sie chcialo w internecie grzebac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi