Skocz do zawartości

Gdzie jest ŚCIERA?

xmortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadna tajemnica. Po prostu nowe projekty, dalekie od gamingu wiec nie ma co tutaj o tym sie rozpisywac ;p

Czy wrocimy? Na razie nie mozemy ;)

Opublikowano

a to życzę powodzonka, fajnie że się rozwijacie, dajecie dobry przykład młodym=czyli mi :) na pewno nie dojdę tam gdzie Wy, ale dajecie mi kopa bym swój ''Project X'' realizował, w dobie internetu i HD jest mi łatwiej, a gdy rozmawiam tu ( piszę ) z kimś kto wcześniej przyczynił się do tego że gaming stał się po części skłądnikiem mej krwii to to daje, kopa do pracy nad samym soba :)

Opublikowano

ja już znalazłem to pismo i od razu przypomniało mi się jak pisałeś Fenix, że niektórzy mogą nie uwierzyć.

Czytając miedzy wierszami Twoją odpowiedź na pytanie - czy wrócicie - można wysnuć teorię, że kiedy zgodnie z umową przestanie was obowiązywać zakaz, to wrócicie. No ale nie będę Cię ciągnał za język czy to prawda bo chyba nawet nie mógłbyś odpowiedzieć na to pytanie.

Opublikowano

Juventusek, masz z jednej strony latwiej z uwagi na technologie a z drugiej takich jak Ty jest znacznie wiecej. Glodnych sukcesu, bezwzglednie dazacych do celu. Troche szczescia, masa pracy a sukces murowany.

Mejm, nie spotkalem w internecie nikogo o takim samym imieniu i nazwisku jak moje ;)

El-shabazz, wszak nie tylko grami czlek zyje i czasem zadaje sobie pytanie jak z wstepniaka. Twoje pytanie pozostawie bez odpowiedzi ;)

Aby przekombinowac to dopelnie jeszcze cos przez pryzmat nowego projektu (choc wystepuje tam nie jako autor a jako "czynnik oficjalny"):

Juventusek - "Jestes tym kim myslisz, ze jestes",

Mejm - Hossa to numerologiczna 8emka,

El-shabazz - dopiero dzisiaj sie poprawnie wypozycjonowalo w googlach bo do wczoraj byla tylko bogini lowow, co z nami nie ma nic wspolnego. Co ciekawe, dzisiaj w koncu rowniez dobrze sie wypozycjonowal projekt robiony bezposrednio ze Sciera.

Opublikowano

swoją odpowdzią dla Juventuska potwierdziłeś, że to co znalazłem - a szukałem dzisiaj - było dobre.

Natomiast z samą odpowiedzią bym polemizował. Żeby nie wgłębiać się powiem tylko tyle, że psychoanaliza dała nam inną odpowiedź, jednakowóż jako motywator takie hasło jest bardzo dobre.

Opublikowano

Fen, a możesz podrzucić nazwy tych projektów? Bo wywnioskowałem, że jeden już jest, a drugi jeszcze (?) nie. O ile to nie tajemnica itd ofkoz. Chętnie bym sprawdził co jest grane, może jakaś PMka?

Opublikowano

dzięki, Ja jak każdy człowiek, mam jakieś tam swoje zajawki i plany,puki jestem młody to mam w sobie siłe, i gdy upadne to wstanę. Nie zrozum mnie źle Fenix, nie biegnę by wygrać, biegnę bo daje mi to przyjemność. Innymi słowy, nawet jeśli nic nie osiagne a mój "pomysł'' nie znajdzie uwagi w tym świecie, to sama przyjemność z tego że robie to co lubię daje upragniony profit :)

Opublikowano

Miałem na myśli projekt Fenixa ;) Projekt owiany tajemnicą, jakieś zaszyfrowane treści, kilka niedopowiedzeń, dziwny kolorowy obrazek z dwojgiem ludzi trzymających się za ręce i napis "Dlaczego myślimy, to co myślimy o życiu i śmierci". I jeszcze teraz przeglądając poprzednią stronę el-shabazz pisze "ja już znalazłem to pismo i od razu przypomniało mi się jak pisałeś Fenix, że niektórzy mogą nie uwierzyć". Tworzycie jakąś nową religię xD, Ściera jako Alien z obcej planety będzie bogiem, a extrimowi czytelnicy będą chodzic po domach jak jehowi. Zgadłem? Co wygrałem? ;)

Opublikowano

Tworzycie jakąś nową religię xD, Ściera jako Alien z obcej planety będzie bogiem, a extrimowi czytelnicy będą chodzic po domach jak jehowi. Zgadłem? Co wygrałem? ;)

To lepiej niech się pośpieszą bo za kilka miesięcy euro, a po euro, w grudniu, następny koniec świata :D mogą nie zdążyć zebrać wyznawców hehe

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja chcę spróbować pączka z Katowic nadzienie dowolne ,lukier w kształcie PE :)

Fenix ,Ściera teraz rozumiem sformułowania z magazynu takie jak "miodność" "wisienka na torcie" " "i like donuts "-Tenchu

Fenix- Get in the Bank - toć to prawdziwa ekspansja- Kryzys finansowy to przeszłość :) Good Luck