Paliodor 1 817 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Tytuł roboczy:Ridge Racer Platformy: PS Vita Data wydania: 2011-12-17 (Japonia) Developer: Namco Bandai Strona internetowa: http://rr.namco-ch.net/rr_psvita/ Screeny: http://andriasang.com/comyar/ Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=At6UVFL34tw&feature=player_embedded Zapowiada się genialnie, zdecydowanie lepiej niż ten RR Unbound robiony na PS3/X360. No ale co się dziwić skoro za produkcję tej części odpowiada Namco, a nie jakieś tam studio zewnętrzne. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Zapowiada się genialnie, zdecydowanie lepiej niż ten RR Unbound robiony na PS3/X360. No ale co się dziwić skoro za produkcję tej części odpowiada Namco, a nie jakieś tam studio zewnętrzne. Unbounded. I nie wiem w jaki sposób wygląda lepiej, bo wygląda jak każdy inny RR z ostatnich 6 lat, a Bugbear przynajmniej stara się wpompować jakiś powiew świeżości w tą stojącą miejscu serię. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 24 września 2011 Autor Opublikowano 24 września 2011 Dziękuję za taki powiew świeżości. RR powinien zostać RR,a nie jakimś połączeniem Burnout/Flatout.Gdybym miał wybierać spośród tych dwóch tytułów to zdecydowanie biorę RR Vita. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 mi to tam lotto, ze gra wygląda jak port z PSP... wiem, że kupie jako jedna z pierwszych gier na psv taka tradycja - nowa konsola = trzeba zagrac w nowego RR Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 listopada 2011 Autor Opublikowano 18 listopada 2011 Ridge Racer Promo video: Wygląda przyzwoicie. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Ograł ktoś już grę, jak się prezentuje rozgrywka? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 No właśnie, rownież ciekawi mnie czy ktoś się skusił (mam nadzieje, że nie bo im mniej się tego sprzeda tym lepiej). Na Eurogamerze pojechali tą grę masakrczynie http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-21-ridge-racer-vita-review W sumie mam nadzieje że wydawca się sparzy i nie nie przyjmie się ten model wydawania gier. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Wszędzie ją jadą bo ponoć to demo a nie gra. 3 trasy 5 samochodów lol. Ja bym tego nie tykał i nie tykam. A demo cięło jak... ze 20 fps. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 ja mam nadzieję, ze w dniu kiedy w koncu zdecyduję sie na zakup vity, będzie już jakaś edycja z wszystkimi dodatkami uwielbiam tą serię, ale to nawet nie jest pełnoprawna gra, tylko jakis prolog jak w gran turismo. ps. spadki animacji nie sa juz tak widoczne na nowym sofcie konsoli i w wersji pudełkowej gry. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Także chętnie bym pograł,bo w ostatnią część serii,grałem...w 2006r,więc trochę minęło,ale 3 trasy które były dostępne już w poprzednich odsłonach i 5 samochodów to lekkie przegięcie ,no i cena,która i tak najniższa,w stosunku do zawartości za wysoka :confused: Może w przyszłości pojawi się rozszerzona edycja za taką samą cenę,oby. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Ja się skusiłem. Szukałem jakiegoś racera z czterema kółkami, a że (IMO) zarówno Motórstorm jak i Asphalt wypadają bledziutko, wybór padł właśnie na RR. Cena sklepowa 149; PSS 89. Wrażenia? Najgorsze jest to że sama gra na prawdę ma potencjał. Niezła (chociaż nie powalająca) grafika, dobry model jazdy, fajne poślizgi, zadowalający stopień trudności. Do dociągnięcia za free jest dodatkowe auto i trasa (plus sporo muzy głównie z poprzednich części). Problem w tym że gameplay jest trochę nijaki. Same wyścigi ok, ale brakuje jakiegoś trybu przewodniego, kariery, serii wyścigów, czegokolwiek. Męczymy pojedyncze wyścigi zgarniając kredyty, upgradujemy fury i ... tyle. Mam nadzieję że developer jakoś ogarnie ten tytuł bo jak nie, będzie bieda. Cytuj
Beck 3 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 (edytowane) Czyli generalnie rzecz biorąc na PSV nie ma w tej chwili żadnej samochodówki wartej uwagi i pieniędzy!! Najs!! Idę kupić GT PSP!! Edytowane 17 marca 2012 przez Beck Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Jeśli lubisz F1 to polecam 2011, dobra gra. Cytuj
Beck 3 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Uwielbiam F1, jutro ide kupic wersje pudelkową, bo mam tylko 4GB karte i szkoda mi miejsca a wiem ze to bedzie gra w którą będę grał pewnie cały rok. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 wersja na stacjonarne z roku na rok gorsza, jestem ciekaw jak będzie się prowadzić bolid bez analogowych trigerów Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Na PS Store pojawiła się demówka interaktywna Ridge Racer na Vita, gdyby kogoś to interesowało. Myślałem, że serio demko a tutaj jakiś pokaz ***** wie czego. Niedość, że gra dno to jeszcze wpuszczają do sieci jakieś badziewia. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Na PS Store pojawiła się demówka interaktywna Ridge Racer na Vita, gdyby kogoś to interesowało. Myślałem, że serio demko a tutaj jakiś pokaz ***** wie czego. Niedość, że gra dno to jeszcze wpuszczają do sieci jakieś badziewia. ja tam się głupi przez chwilę głowiłem jak odpalić to demo dema Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 No ja przez chwilę myślałem, że to jakieś intro tego demka. Klikałem na ekranie jak głupi a tu nic. Chociaż nie powiem, samochod wyglądał w miarę sensownie. Może już niedługo zobaczymy jakieś ciekawe graficznie wyścigi, Gran Turismo? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 sorry, ale w jednym zdaniu "Gran Turismo" i "niedługo" brzmi niedorzecznie 1 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 No tak faktycznie, nie pomyślałem. To może Dirt albo Need for Speed? Bo Ridge Racer odstaje na kilometr od wszystkich obecnych ścigałek. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Asphalt jest spoko, taki Burnout dla ubogich. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Nie przepadam za grami, które były tworzone domyślnie na telefonu bo ich prostota zabija mi cały fun z grania na PS Vita. Oczekiwałem raczej rozbudowanych gier. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Myślę,że na tą chwilę najlepszym rozwiązaniem będzie F1 2011(bo WipEout i MotorStorm RC to jednak co innego),podobno fajnie się gra,choć jeżeli posiada się już wersję na inną konsole,zakup raczej bezsensowny. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Nie przepadam za grami, które były tworzone domyślnie na telefonu bo ich prostota zabija mi cały fun z grania na PS Vita. Oczekiwałem raczej rozbudowanych gier. gra posiada 45 samochodów, 15 tras i 8 osobowe multi, sama kariera też jest rozbudowana i posiada kilka trybów... w porównaniu do Ridge Racer ta gra jest ogromna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi