Opublikowano 18 marca 201213 l a) w link trzeba jeszcze kliknąć b) opinia =/= pisanie co jest pokazane w trialerze c) domysły =/= fabuła
Opublikowano 18 marca 201213 l domyślam się, że tradycyjnie już w ostatnim akcie swojego scenariusza lindelof wcisnął podróż w czasie Edytowane 18 marca 201213 l przez tk___tk
Opublikowano 19 marca 201213 l Po oglądnięciu internationala,jeszcze bardziej się napaliłem.Sam trailer przykuł mnie do ekranu,jak facehugger do mordy.Na razie Scott nie ma konkurencji,jak dla mnie kroi się film 2012r.
Opublikowano 23 marca 201213 l To na pewno będzie najlepszy film tego roku,oczywiście dla fanów Obcego, to już w ogolę do których sie zaliczam. Dobrze bo w nowych trailerach dużo nie pokazują mam nadzieje że tak zostanie do końca. Martwi mnie tylko data polskiej premiery mam nadzieje że ją zmienią bo ponad miesiąc czekać to lekka przesada W dniu 18.03.2012 o 21:35, _Milan_ napisał(a): raczej wieloma, widać węgorza wchodzącego pod kombinezon, i ujecie Fassbendera wskazujące rzeczywiscie że jest androidem. W sumie to zaraz bedziemy wiedziec wszystko ;] To że David jest androidem to pokazali specjalnie, a węgorza nigdzie nie widzialem a oglądałem pare razy nowe trailery. Poczekajmy na film to zobaczymy. Oglądałem Live Chat Ridleya z Damon Lindelof, w trakcie premiery własnie nowego trailera można, się troche ciekawych rzeczy dowiedzieć, a w sumie nie ma spoilerów raczej jeszcze bardziej nakręca na film. http://www.livestream.com/prometheus Edytowane 23 marca 201213 l przez Milo
Opublikowano 23 marca 201213 l jest taka scena, pokazana jest ręka i wslizgujące się coś węzowatego pod kombinezon, wiem co widziałem. Edytowane 23 marca 201213 l przez _Milan_
Opublikowano 23 marca 201213 l nie chcę wam psuć zabawy, ale pierwsza scena z trailera zdradza zakończenie
Opublikowano 23 marca 201213 l To dobrze, że już zapomniałem co to za scena jest, ale mimo wszystko Teczkuś powinieneś to w spoilertaga ująć.
Opublikowano 24 marca 201213 l Autor W dniu 23.03.2012 o 01:08, Milo napisał(a): To na pewno będzie najlepszy film tego roku,oczywiście dla fanów Obcego, to już w ogolę do których sie zaliczam. Nie będzie mimo, że jestem fanem Obcego.
Opublikowano 24 marca 201213 l W dniu 24.03.2012 o 22:41, MajorZero64 napisał(a): W dniu 23.03.2012 o 01:08, Milo napisał(a): To na pewno będzie najlepszy film tego roku,oczywiście dla fanów Obcego, to już w ogolę do których sie zaliczam. Nie będzie mimo, że jestem fanem Obcego. Pożyjemy zobaczymy,moim zdaniem będzie.Dla Ciebie może inny film będzie filmem roku,dla mnie jak razie nie ma takiego na horyzoncie
Opublikowano 25 marca 201213 l Jeśli większość z powyższego domniemywania sprawdzi się, to żaden prequel z tego Prometheusa, nadal nie wiadomo skąd statek się tam wziął.
Opublikowano 28 marca 201213 l Cytat "Right now I don't know where we are. The question is, do you go for the PG-13, or do you go for what it should be, which is R? Financially it makes quite a difference, or the risk makes quite a difference, and yet you also have to apply the question -- if you soften it, will you financially suffer? As opposed to just going for the throat and gambling. Essentially,it's kinda R. The little bastards will still get in anyway, so what's the difference? It's not just about blood, it's about ideas that are very stressful. I'm not an idiot, but I'll do everything I can to get the most aggressive film I can."
Opublikowano 28 marca 201213 l Cytat The little bastards will still get in anyway, so what's the difference? Ridley dobrze prawi,zanosi się na najbardziej dojrzały film,w universum Obcego.
Opublikowano 29 marca 201213 l motyw z Pokaż ukrytą zawartość biological agent zerżnięty z District 9
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l http://film.onet.pl/wiadomosci/prometeusz-dla-trzynastolatkow,1,5098537,wiadomosc.html FAIL
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Hmm, następny niepokojący news odnośnie kategori wiekowej Oby okazało się to tylko promowaniem filmu i zostaną przy wyższej kategorii.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Prometeusz w wersji Blu-ray będzie dłuższy o 17 minut http://www.filmweb.pl/news/%22Prometeusz%22+na+Blu-ray+d%C5%82u%C5%BCszy+o+17+minut-84316 Biorąc pod uwagę tą wiadomość, możemy być już niemal pewni, że wersja kinowa będzie oznaczona kategorią PG13.