Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie najwięcej by się nachapali, gdyby puszczali za dnia wersją dla dzieciarni, a nocą wersję dla widzów dorosłych. Potem zaś na nośnikach w sklepach wylądowałaby edycja z dodatkowym materiałem. Przecież to PG-13 wielu widzów odstraszy i poczekają na BD olewając seans Prometeusza w kinie.

Opublikowano

Spielberg z Lucasem zrobili dużą krzywdę.

Albo Norris.

Odechciało mi się Prometeusza jeżeli to prawda. Autentycznie niezły fail będzie, nie kumam tylko prędzej poszło o niski rating przy poprzednim projekcie.

A teraz niby...

Opublikowano

a czy Scott nie żalił się kiedyś,że przeszkodą przy realizacji Alien 5 obok budżetu był głównie narzut wytwórni by było PEGI-13?

Opublikowano (edytowane)

Jak do chuja można streszczać fabułę całego filmu w trailerze? Wszystko już wiadomo na tygodnie przed premierą: kto jest sukinsynem, kto zginie etc.. Sprawę pogarsza fakt, że to film Scotta. Sam zwiastun słaby, wychodzi poza klimat uniwersum.

Edytowane przez Mordechay
Opublikowano (edytowane)

Ja obejrzałem tylko pierwszy teaser trailer i to mi wystarczy, by wyczekiwać filmu z wypiekami na twarzy. W dzisiejszych czasach lepiej olewać późniejsze zwiastuny. Trudno się powstrzymać, ale to wychodzi tylko na dobre.

Podaliby wreszcie do wiadomości jaką kategorię wiekową przypisano ostatatecznie filmowi. Nie będzie to mieć wpływu na moje odwiedziny w kinie, ale miło byłoby mieć to wyjaśnione.

Edytowane przez Wojtq
Opublikowano

7 i pół minuty, ale pewnie te najlepsze 7 i pół i dlatego ja to pier.dolę serdecznie i wolę te dobre sceny zobaczyć w kinie na wielkim cyfrowym ekranie a nie zaspokajać głód w ten sposób.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Aż dziw bierze, że wcześniej nie słyszałem nigdzie o tym filmie O_o Mam tylko pytanie, bo nie chcę spoilować sobie trailerami - będzie jakikolwiek dłuższy epizod z Obcymi, czy film skupi się na trochę innych wątkach?