Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jestem prawie pewien ,że film okaże się klapą...oczywiście w wersji kinowej,te dodatkowe minuty mogą przyczynić się do tego,że będzie to kawał solidnego kina i najlepszy film 2012,a pod względem fabularnym rozyebie wszystkie inne części "obcych".

Opublikowano

2yzddvb.jpg

Tak, dobrze widzicie. Film ma kategorię R. :dance2: Szturmem wbijamy do kin, trzeba pokazać, że robienie filmów w wyższych kategoriach się opłaca. Byleby tylko sam film dał radę.

Opublikowano

Jak to jak? R i tyle. Poprzedni obrazek wrzuciłem, aby pokazać Milanowi, że R w miejscu biletu Prometeusza odpowiada właśnie kategorii wiekowej. To z góry to bilet na Star Trek, z wyraźnym PG13.

Opublikowano

taka różnica w premierach pomiędzy Polską a resztą świata sprawia,że raczej 99% tego forum idąc na film do kina w Polsce będzie już znało całą jego fabułę :(

Opublikowano

ja dalej liczę,że w jakiś kinach będa pokazy przedpremierowe w czerwcu. Nie dość,że do lipca pewnie wszędzie w necie będzie można przeczytać streszczenie całego filmu to przy odrobinie szczęścia przed polską premierą na torrentach będą śmigały już zjadliwe kopie ripów.

Opublikowano

Tylko Polacy są w stanie wymyślić sposoby żeby nie zarobić. Dystrybutor (podobno) tłumaczy opóźnienie, uwaga uwaga, EURO 2012! Tak. Doszli do wniosku, że skoro w telewizji lecą mecze, to nikt do kina nie pójdzie.

• 3 tygodnie później...