Opublikowano 25 września 20159 l mi się wydaję, że będą dwie równoległe serie: ta rozpoczęta przez Scotta w prometeuszu (rzeczywiście planuje od 3 do 4 części) no i klasyczne alieny od blomkampa. nie zdziwiłbym się gdyby z czasem do uniwersum już oficjalnie dołączyły predatory tak jak we wspomnianych przez ussr komiksach z serii "fire & stone". Edytowane 25 września 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 25 września 20159 l Tylko, żeby z tego wszystkiego nie zrobiło się takie guwno jak obecnie z uniwersum Marvela bo tego ku.rwa nie zniese.
Opublikowano 25 września 20159 l mi się wydaję, że będą dwie równoległe serie: ta rozpoczęta przez Scotta w prometeuszu (rzeczywiście planuje od 3 do 4 części) no i klasyczne alieny od blomkampa. nie zdziwiłbym się gdyby z czasem do uniwersum już oficjalnie dołączyły predatory tak jak we wspomnianych przez ussr komiksach z serii "fire & stone". Z tym planowaniem to nie ma co liczyc, bo jak zrobi znowu sredniaka to watpie aby ochoczo producenci lozyli hajs na kolejne przygody. W sumie to od Scotta zale bardzo wiele, bo jak drugi prometeusz bedzie ostatnim, to trudno bedzie pozyskac hajs i kogos madrego aby wzial sie za Aliena o Predatorze nie wspominajac ktorego ostatnie czesci za wiele nie zarobily.
Opublikowano 25 września 20159 l ale to już pewne że obcy od blomkampa powstanie. a Prometeusz pomimo licznych wad podobał mi się co już chyba niejednokrotnie w tym temacie pisałem. Edytowane 25 września 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 25 września 20159 l no ok ale przeciez to nie bedzie Alien, ktory wszystko ladnie wyjasni i zamknie cala sage tylko znowu furtka do kolenych czesci i jak ridley zrobi sredniaka, z obcego bedzie tez sredniak (bo nie wiadomo) to wtedy trudno aby ktos chcial dotykac sie tego uniwersum, o predatorach nie wspominajac Mi tez sie podobal Prometeusz ale byl sredni obiektywnie go oceniajac.
Opublikowano 25 września 20159 l no tak ale nowy predator też jest w przygotowaniu wiec ambitne plany na zrewitalizowanie obu serii i Ew crossover w przyszłości tym razem zrobiony tak jak należy ewidentnie istnieją.
Opublikowano 25 września 20159 l Tylko za predatorow znowu sie ktos inny bierze i poki co to tylko TBA wiec jeszcze wiele moze sie zmienic lub wplynac na faktyczne przygotowania i produkcje. Uniwersum Predatora to taka goraca kulka, ktora wielu juz bralo do rak i kazdy w koncu sie jej pozbywal i mielismy w kinach co mielismy. Ja chetnie bym zobaczyl rozwiniecie planety od Rodrigeza a tu znowu zmiany i podchodze do tego negatywnie.
Opublikowano 25 września 20159 l Ten Predator to Prequel, ma opowiadać historie ekipy wysłanej do dżungli przed ekipą Arnolda. Może nie będzie taki zły.
Opublikowano 25 września 20159 l Ten Predator to Prequel, ma opowiadać historie ekipy wysłanej do dżungli przed ekipą Arnolda. Może nie będzie taki zły. Serio? Mogli chociaz dac historie ktorej finalu nie znamy <_<
Opublikowano 25 września 20159 l Ja tam uważam, że Predators (2010) nie był zły. Mogli by zrobić corssover właśnie w tym klimacie. Predatory łapią ludzi i xenomorfy i jest sieka.
Opublikowano 25 września 20159 l Ten Predator to Prequel, ma opowiadać historie ekipy wysłanej do dżungli przed ekipą Arnolda. Może nie będzie taki zły. Serio? Mogli chociaz dac historie ktorej finalu nie znamy <_< a wlasnie i tu sie mylisz, bo to ze predator ich rozj ebie jak żaby to pierwsze co każdemu przychodzi do glowy a tu sie okaze, ze wczesniej wysylaja agentów CIA, którzy za paczke fajek odkupuja złapanego predatora w siatke przez partyzantów i wracaja do usa robic testy a stad szybciutko juz przeskakujesz do Weylanda i produkcji laserkow, w kuchni Yutani przygotowuje foie gras taka sytuacja i nie podskoczysz
Opublikowano 25 września 20159 l No oby, bo jak na 4 filmy 3 będą się rozgrywać w dżungli to trochę słabo.
Opublikowano 25 września 20159 l Ja bym chcial zeby w nowym predziu w pierwszych 15 minutach predator/orzy wyrzneli wszystkich ludzkich bohaterow oprocz jednego. Zaladowali go na statek, zawiezli na swoja planete i zaszyli gebe. Od tego momentu cala reszta filmu jest juz niema a fabula opowiadana samym obrazem i skrzekami predatorow z perspektywy uwiezionego typa. Nie no to glupie troche, jego tez powinni zabic i nikogo nie zwozic do siebie.
Opublikowano 25 września 20159 l Przeszukałem imdb.com w poszukiwaniu tej informacji o prequelu Predatora z 1987 roku i nie znalazłem. A wcześniej było info. In making były też zdjęcia aktorów. Chyba ktoś tam w Hollywoodzie zmienił zdanie. Bo już jest inne info na liście filmów z tytułem Predator. Więc jednak nie prequel.
Opublikowano 25 września 20159 l Kilka tygodni temu producent nowego "Predatora" udzielił wywiadu w którym powiedział że film będzie sequelem do filmu z 1987 roku i wprowadzi nową jakość do zapomnianego uniwersum. Standardowy marketingowy bullshit i wróżenie z fusów. @Ussr Nie sugeruj się za bardzo bzdurami wypisywanymi na imdb bo strona ta działa na takiej samej zasadzie jak wikipedia i każdy może sobie tam dopisywać co mu się żywnie podoba. Edytowane 25 września 20159 l przez Timmy
Opublikowano 30 października 20159 l http://screenrant.com/alien-5-neill-blomkamp-on-hold-prometheus-2/ Obcy 5 narazie wstrzymany na rzecz Prometeusza 2.
Opublikowano 31 października 20159 l A co ze spinoffem o geologach ? :[ Uznali, że materiału starczy na serial.
Opublikowano 31 października 20159 l A co ze spinoffem o geologach ? :[ Jak masz chrapkę na rudego geologa to wciągnij serial The Borgias, gdzie gra konkret badassa-asasyna.
Opublikowano 1 listopada 20159 l A co ze spinoffem o geologach ? :[ ci dwaj zasługują na własny sit-com. mogli by biegać w kółko po pozaziemskich antycznych kompleksach przy akompaniamencie muzyczki z benny Hilla.
Opublikowano 1 listopada 20159 l http://screenrant.com/alien-5-neill-blomkamp-on-hold-prometheus-2/ Obcy 5 narazie wstrzymany na rzecz Prometeusza 2. i git gud. obcego już wymęczyli i dobili beznadziejnymi spin-offami. prometeusz zasługuje na sequel. tylko błagam, niech to będzie prometeusz, bez nacisku nizszej klasy na wpyerdalanie na siłe obcego do filmu, który obcym nie jest. może być nawet zero obcego i pegi18 racz nam dać panie Edytowane 1 listopada 20159 l przez Kazub
Opublikowano 1 listopada 20159 l Chodzi Ci o Alieny vs Predatory? No to technicznie rzecz biorąc nie są spin-offy. Dzieją się w innym uniwersum. Co do Promka 2 (czyli Alien: Paradise Lost), to Ridley już gadał, że zobaczymy tam Xenomorphy. Na PEGI 18, czyli R też bym nie liczył
Opublikowano 2 listopada 20159 l nie xenomorphy tylko deacony, a instytucja Pan-European Game Information nie zajmuje się ocenianiem filmów .
Opublikowano 16 listopada 20159 l Fox oficjalnie zapowiada Alien Covenant (Prometeusz 2), premiera 6 październik 2017 http://naekranie.pl/aktualnosci/prometeusz-2-oficjalny-tytul-opis-fabuly-i-data-premiery-760259