Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Wyczuwam ze te wszystkie "klimatyczne" trailery skonczą się parująca kupą. Nic nie widzę ciekawego w tym szajsie co dostarczaja.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• PONIŻEJ SPOILERY MNIEJSZE I WIĘKSZE. JAK NIE WIDZIAŁEŚ, TO ZRÓB SOBIE PRZYSŁUGĘ I JE PRZECZYTAJ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ NA CO SIĘ PISZESZ CZEKAJĄC NA RIPA.         No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że za

• ogladacie film na 15 calach laptopka złodzieje a pozniej komentarze ze film słaby, niedobrze mi sie robi. jako jeden z nielicznych tutaj powiem ze czas spedzony na prometeuszu ( oczywiscie srebrny ekr

• Ölschmitz
    Ölschmitz

spiesze z oficjalnym rankingiem   1. alien 2. alien 3 3. aliens 4. alien resurrection

Opublikowano

Będzie to samo co z Ghost In The Shell- robią niesamowitą otoczkę a oba filmy pewnie skończą z 60 punktami na MC.

Ale chcę jednak wierzyć.

Edyta- Prometheus ma 65, oki to Covenant skończy z 70 :smutas:

Opublikowano

Spodziewac sie, ze ridley nakreci cos w klimacie filmu sprzed 30 lat lol

Opublikowano

Jak na reklamę AMD spoko.

Opublikowano

Marsjanin?

Opublikowano

gladiator ostatni z wielkich, pozniej juz totalna rownia pochyla

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajna orgia

Opublikowano

Jak mnie wkur.wiaja takie gadki jak powyżej woohoo wielka wyprawa woohoo wielki krok dla ludzkości, s.ramy z radości. To samo było w prometeuszu. Nie lepiej było coś na wzór pierwszego obcego gdzie załoga przypadkiem odkrywa coś czego nie powinna?

W Prometeuszu odkryli przeciez cos czego nie powinni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o jak podskoczyłem, hieh, hieh, hieh...

Opublikowano

ale guwno. przy tych traillerach 3 i 4 wspominam jako filmy 11/10

Opublikowano

Ridley powinien to nazwać alien world, zrobić coś na wzór ostatniego jurrasica i może byłoby śmiesznie. No i cris pratt wypadły pewnie lepiej niż cała ta sztywna ekipa (nie licząc fassa oczywiście).

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

myslalem  ze to jakiś zart na początku

Opublikowano

Chyba nie było trailera bez tej sceny, także coś jest na rzeczy

Edytowane przez 44bronx