Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

śmieszne, smutne, prawdziwe

avG62wZ_460s.jpg

dla spokoju ducha chyba odpuszczam

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• PONIŻEJ SPOILERY MNIEJSZE I WIĘKSZE. JAK NIE WIDZIAŁEŚ, TO ZRÓB SOBIE PRZYSŁUGĘ I JE PRZECZYTAJ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ NA CO SIĘ PISZESZ CZEKAJĄC NA RIPA.         No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że za

• ogladacie film na 15 calach laptopka złodzieje a pozniej komentarze ze film słaby, niedobrze mi sie robi. jako jeden z nielicznych tutaj powiem ze czas spedzony na prometeuszu ( oczywiscie srebrny ekr

• Ölschmitz
    Ölschmitz

spiesze z oficjalnym rankingiem   1. alien 2. alien 3 3. aliens 4. alien resurrection

Opublikowano

Ja się bardzo obawiam, ale pójdę, bo bardzo lubię to uniwersum. No i liczę, że będą w kinach maratony starych Obcych :banderas:.

Opublikowano

Obcy z Aliens najlepszy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta pierwsza grafika to w sumie w spoilerze powinna być...

Opublikowano

przerazaja mnie obie fotki, a raczej to co w glowie wymyslil ten staruch

Opublikowano

Fajnie jakby film oparty był na praktycznych, a SW VII i Mad Max pokazały, że się da, a nawet trzeba. Niestety pan ridley zapewne obsr.ał ten film akcjami jak ta z waleniem głową w szybę.

Opublikowano

pierwszy raz mi  drygnął, i to nie dzięki Shaw

Opublikowano

:obama:

no niezły spoiler, czy ja dobrze widzę?

david chce zbombić inzynierów czarną esencją? :banderas:

Opublikowano

Znowu będzie fajne pierwsze 20 minut a później już kupa.

Prometeusz był gówniany od początku do samiusieńkiego końca ;)

Ale na wszelki wypadek nie oglądam i nie czytam, może film będzie znośny, więc im więcej na seans pozostanie tym lepiej dla odbioru.

Opublikowano
  • Autor

Znowu będzie fajne pierwsze 20 minut a później już kupa.

Prometeusz był gówniany od początku do samiusieńkiego końca ;)

Początkowa scena z inżynierem i Fassbenderem dała mi nadzieję na dobry film.

Opublikowano

Jak czytałem wasze opinie o Prometeuszu to miałem ochotę wywalić film zaraz po zakupie w sklepie internetowym, ale włączyłem i nawet mi się podobało. Kolejny raz przekonuję się, że w dziale filmowym piszą chyba jakieś trolle albo znawcy na poziomie wyższym niż omega <_<