Opublikowano 5 kwietnia 20177 l Ja się bardzo obawiam, ale pójdę, bo bardzo lubię to uniwersum. No i liczę, że będą w kinach maratony starych Obcych .
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l https://www.zavvi.de/blu-ray/alien-anthology/10581270.html?affil=zanox&zanpid=2285449979093193729&utm_source=Zanox_1719628&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Zanox
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l przerazaja mnie obie fotki, a raczej to co w glowie wymyslil ten staruch
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Fajnie jakby film oparty był na praktycznych, a SW VII i Mad Max pokazały, że się da, a nawet trzeba. Niestety pan ridley zapewne obsr.ał ten film akcjami jak ta z waleniem głową w szybę.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l no niezły spoiler, czy ja dobrze widzę? david chce zbombić inzynierów czarną esencją?
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l no niezły spoiler, czy ja dobrze widzę? david chce zbombić inzynierów czarną esencją? Tu masz odpowiedz: http://www.alien-covenant.com/aliencovenant_uploads/empire_david_bombarding_the_city.jpg.pagespeed.ce.VSct20ZC7g.jpg
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Znowu będzie fajne pierwsze 20 minut a później już kupa. Prometeusz był gówniany od początku do samiusieńkiego końca ;) Ale na wszelki wypadek nie oglądam i nie czytam, może film będzie znośny, więc im więcej na seans pozostanie tym lepiej dla odbioru.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Autor Znowu będzie fajne pierwsze 20 minut a później już kupa. Prometeusz był gówniany od początku do samiusieńkiego końca ;) Początkowa scena z inżynierem i Fassbenderem dała mi nadzieję na dobry film.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Jak czytałem wasze opinie o Prometeuszu to miałem ochotę wywalić film zaraz po zakupie w sklepie internetowym, ale włączyłem i nawet mi się podobało. Kolejny raz przekonuję się, że w dziale filmowym piszą chyba jakieś trolle albo znawcy na poziomie wyższym niż omega <_<