Opublikowano 17 maja 20177 l zawsze xD widzę mała wyobraźnia jak masz problemy zeby odroznic cgi od rzeczywistych elementow, to moze lepiej idz do psychiatry?
Opublikowano 17 maja 20177 l nie rozumiesz, napisałeś że technologia NIGDY nie pozwoli na zrobienie CGI w takiej jakości, głupota nr 1. Głupota nr 2 to wysyłanie ślepego do psychiatry.
Opublikowano 17 maja 20177 l napisalem "NIGDY"? uzylem slowa zawsze, i ok, teraz to wyprostuje - chodzi o zawsze w historii cgi, ktora jest juz napisana i konczy sie dzisiaj, a nie ktora sie wydarzy za milion lat. Edytowane 17 maja 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 17 maja 20177 l Jeżeli ktoś pisze ze wszystko jest białe, to można napisać ze ten ktoś napisał że nic nie jest czarne. Zachowałeś się bardzo nieładnie.
Opublikowano 17 maja 20177 l Jest w filmie odpowiedz dlaczego "inzynierowie" chcieli zgladzic ziemie? Swoja droga wolalbym film opowiadajacy historie tuz po Prometeuszu. Temat Obcego juz sie dawno wyeksploatowal.
Opublikowano 17 maja 20177 l Strzelam, że im po prostu eksperyment nie wyszedł i chcieli go zamieść pod dywan. Ale też bardziej bym zobaczył ich historię niż Scottowego nowożytnego Aliena.
Opublikowano 17 maja 20177 l Scott coś tam gadał, że następna część będzie zarówno kontynuacją 'Covenant' jak i jej prequelem. Więc może jeszcze wróci do tematu Engineers i rozwinie myśl.
Opublikowano 17 maja 20177 l Przydałoby się, no chyba tylko tak może się wybronić całość jako trylogia.
Opublikowano 17 maja 20177 l przepraszam, czy ten film na cokolwiek odpowiada, poza jak slysze benadziejnym wyjasnieniem obcych?
Opublikowano 17 maja 20177 l No w sumie dobrze to kolega skwitował, poza niby genezą wyglądu obcych jaki znamy to tak naprawdę film był o niczym.
Opublikowano 17 maja 20177 l Mnie to kusi iść. To tak jak z lizaniem baterii. Niby kopie prąd ale jednak kusi. zwłaszcza ze prometeusz to dla mnie mocne 6+/10
Opublikowano 17 maja 20177 l Mnie to kusi iść. To tak jak z lizaniem baterii. Niby kopie prąd ale jednak kusi. zwłaszcza ze prometeusz to dla mnie mocne 6+/10 Mam dokładnie tak samo. Wczoraj byłem na Guardiansach i myślałem że mi przejdzie Alien który jest ponoć gorszy. Nie przeszło :(
Opublikowano 17 maja 20177 l Idźcie na tego Aliena. Warto zobaczyć dla wielu rzeczy. Wykonanie, muzyka,akcje z potworkami. Ten film trzeba zobaczyć chociażby ze względu na marke. Jakby tak popatrzeć to z 6 już powstałych filmów tylko jedynka i dwójką przeszła bez precedensu. Od 3 narzekanie, ciągle narzekanie. 4 - też wszyscy narzekają. Prometeusz - tez wszyscy narzekają. Wychodzi na to że ostatni dobry film dostaliśmy w 86 roku zeszłego Millennium. Idźcie do kina a bo warto! Nawet jakbyście mieli narzekać... Edytowane 17 maja 20177 l przez ListuniO
Opublikowano 17 maja 20177 l do mnie 6/10 - sa fajne momenty, wiecej klimatu starego aliena (gore, muza, ogolna stonowana kolorystyka) w porownaniu do prometeusza ale poziom zazenowania chyba jeszcze wiekszy niz przy poprzedniej czesci
Opublikowano 17 maja 20177 l XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zapraszam do tematu 'co ostatnio widzialem' XDDDDDDDDDD WYDŁUBCIE MI OCZY XDDDDDD XXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [*] boże ale spie,rdolina
Opublikowano 17 maja 20177 l Mnie to kusi iść. To tak jak z lizaniem baterii. Niby kopie prąd ale jednak kusi. zwłaszcza ze prometeusz to dla mnie mocne 6+/10 Ja też tak miałem. Poszedłem żeby mieć to jak najszybciej za sobą xD
Opublikowano 17 maja 20177 l na szybko moje wrazenia czemu ten film jest niedoyebany: caly watek inzynierow, cala mitologia budowana wokol nich zamknieta w pol minutowej scenie bombardowania najbardziej zenujaca scena w filmie jaka widzialem od baaardzo dawna - pojawienie sie malego aliena i podniesienie przez niego rak bo david tez podnosi - jezu jakie to bylo przykre cykl rozwoju od dziecka do doroslego aliena w 3minuty znowu te jazdy ateisty rezysera - kapitan statku religijny, czlowiek wierzacy = czlowiek niezrownowazony watek gejowski zalogi, bo film musi przeciez byc tolerancyjny david bombarduje wpelni dzialajacym statkiem inzynierow po czym specjalnie rozpier.dala sie w lesie by nowa ekipe zrobic w konia? jak to inaczej wytlumaczyc? debilizm zalogi - ile razy oni mogli czegos uniknac - maja sluchawki, dzialajca komunikacje, a czesto siebie nie informowali o niczym
Opublikowano 18 maja 20177 l A właśnie, ten statek się przypadkiem nie rozj.ebal na końcu Prometeusza?
Opublikowano 18 maja 20177 l Nie. Rozyebal sie ten co lecial nim inzynier ale Shaw i David odlecieli drugim. Edytowane 18 maja 20177 l przez suteq