Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiesz, napisałeś że technologia NIGDY nie pozwoli na zrobienie CGI w takiej jakości, głupota nr 1.

Głupota nr 2 to wysyłanie ślepego do psychiatry.

Opublikowano (edytowane)

napisalem "NIGDY"?

uzylem slowa zawsze, i ok, teraz to wyprostuje - chodzi o zawsze w historii cgi, ktora jest juz napisana i konczy sie dzisiaj, a nie ktora sie wydarzy za milion lat.

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

Jeżeli ktoś pisze ze wszystko jest białe, to można napisać ze ten ktoś napisał że nic nie jest czarne. Zachowałeś się bardzo nieładnie.

Opublikowano

Jest w filmie odpowiedz dlaczego "inzynierowie" chcieli zgladzic ziemie? Swoja droga wolalbym film opowiadajacy historie tuz po Prometeuszu. Temat Obcego juz sie dawno wyeksploatowal.

Opublikowano

Strzelam, że im po prostu eksperyment nie wyszedł i chcieli go zamieść pod dywan. Ale też bardziej bym zobaczył ich historię niż Scottowego nowożytnego Aliena.

Gość ragus
Opublikowano

Mnie to kusi iść. To tak jak z lizaniem baterii. Niby kopie prąd ale jednak kusi.

zwłaszcza ze prometeusz to dla mnie mocne 6+/10

Opublikowano

Mnie to kusi iść. To tak jak z lizaniem baterii. Niby kopie prąd ale jednak kusi.

Mam dokładnie tak samo. Wczoraj byłem na Guardiansach i myślałem że mi przejdzie Alien który jest ponoć gorszy. Nie przeszło :(

Opublikowano (edytowane)

Idźcie na tego Aliena. Warto zobaczyć dla wielu rzeczy. Wykonanie, muzyka,akcje z potworkami. Ten film trzeba zobaczyć chociażby ze względu na marke. Jakby tak popatrzeć to z 6 już powstałych filmów tylko jedynka i dwójką przeszła bez precedensu. Od 3 narzekanie, ciągle narzekanie. 4 - też wszyscy narzekają. Prometeusz - tez wszyscy narzekają. Wychodzi na to że ostatni dobry film dostaliśmy w 86 roku zeszłego Millennium. Idźcie do kina a bo warto! Nawet jakbyście mieli narzekać...

Edytowane przez ListuniO
Opublikowano

do mnie 6/10 - sa fajne momenty, wiecej klimatu starego aliena (gore, muza, ogolna stonowana kolorystyka) w porownaniu do prometeusza ale poziom zazenowania chyba jeszcze wiekszy niz przy poprzedniej czesci

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zapraszam do tematu 'co ostatnio widzialem' XDDDDDDDDDD

WYDŁUBCIE MI OCZY XDDDDDD

XXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[*]

boże ale spie,rdolina

Opublikowano

Ja też tak miałem. Poszedłem żeby mieć to jak najszybciej za sobą xD 

Opublikowano

na szybko moje wrazenia czemu ten film jest niedoyebany:

caly watek inzynierow, cala mitologia budowana wokol nich zamknieta w pol minutowej scenie bombardowania

najbardziej zenujaca scena w filmie jaka widzialem od baaardzo dawna - pojawienie sie malego aliena i podniesienie przez niego rak bo david tez podnosi - jezu jakie to bylo przykre

cykl rozwoju od dziecka do doroslego aliena w 3minuty

znowu te jazdy ateisty rezysera - kapitan statku religijny, czlowiek wierzacy = czlowiek niezrownowazony

watek gejowski zalogi, bo film musi przeciez byc tolerancyjny

david bombarduje wpelni dzialajacym statkiem inzynierow po czym specjalnie rozpier.dala sie w lesie by nowa ekipe zrobic w konia? jak to inaczej wytlumaczyc?

debilizm zalogi - ile razy oni mogli czegos uniknac - maja sluchawki, dzialajca komunikacje, a czesto siebie nie informowali o niczym

• Plusik 2
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Nie. Rozyebal sie ten co lecial nim inzynier ale Shaw i David odlecieli drugim.

Edytowane przez suteq