Skocz do zawartości

Alien Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 172,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• PONIŻEJ SPOILERY MNIEJSZE I WIĘKSZE. JAK NIE WIDZIAŁEŚ, TO ZRÓB SOBIE PRZYSŁUGĘ I JE PRZECZYTAJ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ NA CO SIĘ PISZESZ CZEKAJĄC NA RIPA.         No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że za

• ogladacie film na 15 calach laptopka złodzieje a pozniej komentarze ze film słaby, niedobrze mi sie robi. jako jeden z nielicznych tutaj powiem ze czas spedzony na prometeuszu ( oczywiscie srebrny ekr

• Ölschmitz
    Ölschmitz

spiesze z oficjalnym rankingiem   1. alien 2. alien 3 3. aliens 4. alien resurrection

Opublikowano

A u nas oczywiście będzie trzeba poczekać.

Polski dystrybutor:"ludzie nie pójdą do kina bo mecze będą oglądać",no (pipi)a za(pipi)iste myślenie.

Opublikowano

Sram na te wszystkie mecze nawet jakby Polska miała grać w finałach z Chinami.

Chcę Prometeusza :(

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Polska nawet z grupy nie wyjdzie, ale i tak już teraz za późno, trza czekać.

Opublikowano

Ja(pipi) na dystrybutora i poczekam na premiere internetową.

Opublikowano

Jeszcze przytoczcie reckę z IGN gdzie gościu dał 7/10.

Spodziewali się 8ego cudu świata zapewne.

Opublikowano

Ponoć Ridley nie był zadowolony z tego co ostatecznie poszło do kin... Director's Cut here we go!

W sumie akcji jak z Królestwem niebieskim raczej nie ma się co spodziewać i ponad 40 minut materiału, który poprawił film w porównaniu z wersją kinową nie będzie.

Najpierw jednak muszę zobaczyć toto w kinie aby samemu ocenić i się jeszcze uchować do tego czasu od spoilerów...

Opublikowano

Film napisal D. Lindelof wiec wiadomo, ze rewelki nie bedzie.

Opublikowano

Wiedziałem no, taka podnieta była na forumie, że to nie mogło się udać. Doigraliście się. :(

Opublikowano

Film jest beznadziejny.

PS. Nie oglądałem.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niezła ch,ujnia po której odechciało mi się Prometeusza ;/

Chciałem zarezerwować bilety na czwartkową ( w zasadzie piątkową) premierę. Okazało się, że w Gdańsku grają tylko w 3D, serio Prometeusz w 3D o.O

W 3D to mogę obejrzeć Gwiezdne Wojny czy Piratów ale nie Prometeusza. No ale nic mam nadzieję, że to tylko na premierę a później będą puszczać normalnie 2D.

Jak nie to niezła lipa; druga sprawa która mnie zniszczyła (negatywnie). Rzekomo film miał być od 18 (ostatnie strony tematu), tymczasem przy rezerwacji biletów 15+.

No (pipi)a serio "Prequel Obcego" od 15 lat...... byłem pewien, że będzie 18+.

A idź pan w ch,uj.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jak nie to niezła lipa; druga sprawa która mnie zniszczyła (negatywnie). Rzekomo film miał być od 18 (ostatnie strony tematu), tymczasem przy rezerwacji biletów 15+.

No (pipi)a serio "Prequel Obcego" od 15 lat...... byłem pewien, że będzie 18+.

W polskich kinach chyba w ogóle nie ma czegoś takiego, jak "18+", a od takiego USA to już w ogóle jesteśmy nieporównywalnie mniej restrykcyjni. Więc wyluzuj i pogódź się z tym, że Prometeusza obejrzysz w 3D. ;P

Opublikowano

jest. na "antychryście" pamiętam sprawdzali mi dowód.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No mnie na Symetrie w jednym kinie nie chcieli wpuścić xD

@Hejas

Jeżeli będą tylko puszczać w 3D to nie wiem czy nie poczekam sobie na "blu-ray Director's cut". Gdzie sam będę decydował jak obejrzeć, serio ale średnio widzi mi się oglądanie Prometeusza w 3D. Za bardzo mi tu wali kinem gimnazjalno-popcornowym panie Ridley.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

scott nie będzie robił wersji reżyserskiej tego filmu. chyba, że zmieni zdanie za jakieś 10-15 lat co nie jest wykluczone.

Opublikowano

Nieźle, byłem pewien, że reżyserka na 100% uderzy wraz z premierą dvd/br ;/

Dzięki za info.

Opublikowano

Ale beton, wygląda na to, że ten film grają wszędzie tylko w 3D :confused: Walę to, 35 zł za bilet. Dołożę drugie tyle i będę miał na BD...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

we wrocławiu graja i tak i tak.w tym w dcf'ie za 11zł w środy :P

Opublikowano

Czemu tak tanio? :woot:

Hehe zastanawiam sie jaką cenę może miec bilet na TDKR