PiotrekP 1 712 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Też jutro się wybieram(y), zobaczymy czy momentami faktycznie tak "obrzydliwe" jak piszą miękkie faje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Nie jest ;). Poziom poprzednich części, Prometeusz wciąż dla mnie najbardziej gore. Ale film sam w sobie zajebisty, polecam w opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Gore w Prometeuszu? A co tam było takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Dobrze, że olałem marudy, ten z tematu co dał 3/10 to szalony Najlepszy obcy od czasu trójki Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Dużo lepsze od przymierza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 1 minutę temu, SlimShady napisał(a): Dużo lepsze od przymierza? Nie pamietam juz Przymierza, ale na filmweb dałem 3/10, więc to musiało być srogie gówno obesrane. Tutaj takie 7+ spokojnie ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 10 minut temu, SlimShady napisał(a): Dużo lepsze od przymierza? Od przymierza wszystko będzie lepsze, bardziej wkurwić fanów już się nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Oglądalbym, ostatni Predator tez był solidny https://naekranie.pl/aktualnosci/alien-vs-predator-fede-alvarez-dan-trachtenberg-1723877327 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 1 godzinę temu, Square napisał(a): Gore w Prometeuszu? A co tam było takiego? Może przesadziłem z tym Gore, ale kilka scen było tam zajebistych. Ogólnie lubię ten film, chociaż rozumiem zarzuty. Za to Romulus to serio film prima sort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 45 minut temu, Shen napisał(a): Nie pamietam juz Przymierza, ale na filmweb dałem 3/10, więc to musiało być srogie gówno obesrane. Tutaj takie 7+ spokojnie ode mnie. Mam podobnie, pamiętam jedynie fassbenderów grających na flecie xd Romnulus nawet spoko tylko postaci beznadziejne totalnie i zero emocji jak im się coś złego dzieje. Jedynie murzyn był spoko. To co mi się też nie podobało to fakt, że alien się robił dorosły dosłownie w pare minut liczonych w uniwersum filmu a nie przed ekranem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 27 minut temu, Soban napisał(a): Mam podobnie, pamiętam jedynie fassbenderów grających na flecie xd Robiłem rewatch 1-4 chyba jakoś rok temu, ale na prometeusza i przymierze szkoda mi było czasu. 27 minut temu, Soban napisał(a): Romnulus nawet spoko tylko postaci beznadziejne totalnie i zero emocji jak im się coś złego dzieje. Jedynie murzyn był spoko. To co mi się też nie podobało to fakt, że alien się robił dorosły dosłownie w pare minut liczonych w uniwersum filmu a nie przed ekranem. Rain moim zdaniem była całkiem ok, nie wkurwiała, a w dzisiejszych czasach to rzadkość, szczególnie jak się oglada filmy z mcu. Reszta to wiadomo Spoiler pokarm dla obcych Murzyn jako android tez niezły Szacun tez, ze tak mocno poszli w efekty praktyczne, obejrzalem material i niektore rzeczy myslalem, ze to cgi Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 177 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Andy z wszystkich postaci moim zdaniem zrobił ten film, szczególnie po zmianie ale szkoda że nie był taki do końca filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 105 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Teoretycznie ,,to bezguściowe coś" można powiązać z Uniwersum Obcego (choćby i z tytułu, dla beki!), stąd moja wrzuta trailerka w poście. Druga strona kinowej rzeczywistości. Anty-Alien Universe, Mockbuster od najlepsiejszego od kiczowatości "The Asylum"! Nawet jakby to do kin naszych wrzucili w program seansów, nawet bym się nie zastanawiał: ja bym na to od razu poszedł do kina! Haaa! Meeega! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Ja lubie jak Angry Joe sie zachwyca tym samym co ja. Chyba mamy podobny gust. Jeśli jednak moje 10/10 nikogo nie przekonało to może Joe to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia W USA niektóre kina przed seansem pokazywały teaser nowego serialu w uniwersum Obcego: Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Obcy w cgi, zaorać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia RLM bez entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Nie wiedzialem, ze trójka jest tak słabo oceniana, mi się podobała, nawet nizej od gownianej czworki Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia bo to wersja kinowa, assembly cut zapewne zebrałby lepsze noty Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Prometeusz 73 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Czworka mial sporo akcji, pare niezlych scen, roznorodna ekipe, ripley z mocami i nikt sie nie kitral, ze xeno to cos nowego. Trojka to 5 tych samych lysych typow biegajacych po ciasnych korytarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Za wyjątkiem zbyt pozytywnych ocen dla Prometeusza to tym razem można przyznać recenzentom 100% racji. 1 i 2 sztos, a potem już olbrzymi zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Mi się tam trójeczka podobała, dobry klimat był. Ale Prometusza czy Przymierze to jebać prądem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 177 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Prometeusz <3 Moje guilty pleasure 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Obcy Rumun, pozytywne zaskoczenie, po wielu latach nareszcie mogę napisać że jest dobry film w tym uniwersum. Dwa duże minusy, które już były wcześniej wymienione: randomowa brygada do której nie ma szans się przywiązać, jedynie murzyn i główna bohaterka dają radę reszta to łapanka losowych ludzi z ulicy. Drugi minus to turbo szybkie przemiany obcego w kolejne formy jak jakieś z mutanty z Residentów 7+/10 muzyka to bandersik Aż sobie zrobię maraton z trzema pierwszymi częściami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi