ash77 3 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Mam takie pytanie Jak przepisac licencje na nową konsole? Miałem xsa który juz padł definitywnie, kupiłem slimke 250 i na nią skopiowałem transfer kitem (kabelkiem) całą zawartość starego dysku. Wsród przeniesionych plikow były dodatki do gier, gry arcade, tapety itp. wszystko kupione normalnie na starej konsoli. Na nowej konsoli (stary nick) gdy jestem ofline wszystkie arcade są jako triale a do dodatków i tapet (nawet bezpłatnych) nie mam dostępu. Wszysko jest normalnie gdy jestem online. Jak przepisać licencje bym na nowej konsoli miał do wszystkiego kupionego dostęp gdy jestem ofline? Cytuj
Mani 694 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Albo przez Xbox.com albo przez konto na konsoli. Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 http://www.xbox.com/pl-PL/Support/LicenseMigration/FAQ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi