Opublikowano 26 września 201113 l Mod usunął wpis z trofikami z wątku o BF3 (proszę o info następnym razem), teraz wklejam info tutaj, na razie same nazwy, bez podziału na kolory UPDATE 26.10.2011 PLATYNA Platinum Trophy - Collect all other Battlefield 3™ Trophies ZŁOTO Semper Fidelis - Completed the campaign story on Hard Army of Two - Completed all co-op missions on Hard Decorated - Received one of each ribbon in the game Colonel - Rank 45 achieved! SREBRO Ooh-rah! - Completed the campaign story Two-rah! - Completed all co-op missions Lock 'n' Load - Unlocked all unique co-op weapons It's better than nothing! - 3rd MVP in a ranked match 1st Loser - 2nd MVP in a ranked match Most Valuable Player - MVP in a ranked match BRĄZ Not on my watch - Protected Chaffin from the soldiers in the street in Operation Swordbreaker Involuntary Euthanasia - Killed the 2 soldiers before the building fell on them in Uprising The Professional - Completed the street chase in Comrades in under 2 minutes 30 seconds without dying Army of Darkness - Shot out the 4 lights with 4 bullets in Night Shift Practice makes perfect - each of the targets in the gun range in Kaffarov What the hell *are* you? - Took a Russian Dog Tag in the forest ambush in Rock And A Hard Place Roadkill - Kicked the car and killed the soldiers in Uprising You can be my wingman anytime - Completed Going Hunting in a perfect run Scrap Metal - Destroyed 6 enemy tanks before reaching the fort in Thunder Run Butterfly - Took down the jet in one attempt in Rock And A Hard Place Twofor - Took down 2 enemies with 1 bullet in Night Shift Between a rock and a hard place - Beat Solomon, flawlessly, in The Great Destroyer Push On - Reached the garage without going into man-down state in Hit and Run Car Lover - Completed the mission without losing a humvee in Operation Exodus In the nick of time - Disarmed the bomb in under 20 seconds in The Eleventh Hour Bullseye - Saved the hostages without alerting any enemies in Drop 'em Like Liquid Untouchable - Completed the mission without using the fire extinguisher in Fire From The Sky Ninjas - Reached the VIP without setting off the alarm in Exfiltration Vehicle Warfare - Received all 3 vehicle warfare ribbons Infantry Efficiency - Received all 4 weapon efficiency ribbons Support Efficiency - Received all 4 support efficiency ribbons M.I.A - Took your first enemy Dog Tag Ukryte Trofea BRĄZ This is the end - Failed to prevent the attack Where are the other two? - Found the nuke Shock Troop - Survived the quake Wanted: Dead or Alive - Captured Al Bashir No Escape - Captured Kaffarov FlashForward - Completed Semper Fidelis Edytowane 26 października 201113 l przez Pryxfus
Opublikowano 26 września 201113 l Wszystko to zrobienie ale nie wiem czy na 45lvl starczy mi chęci, bo BF po 3 dniach i tak idzie na półke się kurzyć.
Opublikowano 26 września 201113 l Autor W takim razie, kup BF3 na premierę, wtedy zrobisz świetny interes. Nabicie 45 poziomu może nie być tak długotrwałe, w becie widziałem że na przejście z 4 na 5 poziom potrzebne jest 5000 punktów. Z tego co pamiętam pierwszy poziom w BC2 był po 6500 punktów. Na filmikach z multi BF3 widać, że punktowane jest wszystko
Opublikowano 26 września 201113 l W takim razie, kup BF3 na premierę, wtedy zrobisz świetny interes. Nabicie 45 poziomu może nie być tak długotrwałe, w becie widziałem że na przejście z 4 na 5 poziom potrzebne jest 5000 punktów. Z tego co pamiętam pierwszy poziom w BC2 był po 6500 punktów. Na filmikach z multi BF3 widać, że punktowane jest wszystko tylko 5000pkt przeciez to jeden mecz. Ta lista to juz komplet czy bedzie wiecej? Edytowane 26 września 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 26 września 201113 l aj szkoda, że nie ma trofki za max lvl bo wtedy siedziałbym przy tej grze jeszcze dłużej
Opublikowano 26 października 201113 l Autor Zedytowałem pierwszy post, dodane kolorki pucharków. Źródło: http://www.ps3trophies.org/game/battlefield-3/trophies/
Opublikowano 26 października 201113 l czuje ze platyny nie bedzie Ribbony za heli i mysliwce to bedzie masakra
Opublikowano 26 października 201113 l A mnie dobija tryb hard w singlu. Aż zacząłem grać od początku bo tak urwy leciały. A co do heli sądzę że dostaniemy jakiś patch to to masakra a nie sterowanie. Choćbym miał paść PLATYNA musi być Edytowane 26 października 201113 l przez marekjw2523
Opublikowano 26 października 201113 l Autor Z latadeł jest tylko czuje ze platyny nie bedzie Ribbony za heli i mysliwce to bedzie masakra Z latadeł jest tylko jedna beretka: 6 ubić z heli lub samolotu. Do zrobienia przy ogarniętym pilocie.
Opublikowano 28 października 201113 l Oczywiście wchodząc do tego tematu osoba wie że będą spoilery więc mam pytanie. Jak zrobić osiągnięcie w misji między młotem a kowadłem gdzie muszę przy pierwszej próbie zestrzelić myśliwiec? Od momentu pojawienia się myśliwca nie zginąłem ale po strąceniu go nie otrzymałem osiągnięcia.Czy może nie mogę zginąć przez całą misję?
Opublikowano 2 listopada 201113 l zeby to zrobic mozesz poswiecic tylko jedna rakiete na jeden mysliwiec...wlasnie dzisiaj to ukonczylem...co prawda z youtubem ale jest single skonczony na hardzie wiec zabieram sie za coopa i online ten filmik Ci pomoze jesli jeszcze trophy nie wpadlo sry ze post pod postem.... sprawa ma sie do onlinowych trofeow: It's better than nothing! - 3rd MVP in a ranked match 1st Loser - 2nd MVP in a ranked match Most Valuable Player - MVP in a ranked match dzisiaj kilkukrotnie w rundach bylem 1,2,3 jednak zadne trofeum nie wpadlo... sa jakies dodatkowe zasady dla tych pucharkow ? Moja druzyna nie wygrala i tylko to mi chodzi po glowie, ale nie wiem. Pomozecie ?
Opublikowano 3 listopada 201113 l Ale byłeś 1,2 i 3 w swojej drużynie? Musisz być w grze, czyli musisz mieć też więcej punktów niż czołowi przeciwnicy.
Opublikowano 3 listopada 201113 l dzisiaj kilkukrotnie w rundach bylem 1,2,3 jednak zadne trofeum nie wpadlo... sa jakies dodatkowe zasady dla tych pucharkow ? Moja druzyna nie wygrala i tylko to mi chodzi po glowie, ale nie wiem. Pomozecie ? Musisz być 1, 2, 3 w całym meczu. Także jak byłeś 1 w swojej drużynie, ale 4 w całym meczu to puchar nie wpadnie. Mi o dziwo udało się już wszystkie 3 zdobyć. Przypadek.
Opublikowano 3 listopada 201113 l wczoraj walczylem..udalo sie byc drugim i trzecim-chyba faktycznie w calym meczu. Wczesniej nie zwrocilem na to uwagi. Dzieki za podpowiedz... Mam nadzieje, ze mi tez wpadnie przypadkiem, przynajmniej to pierwsze miejsce
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Mi już zostały tylko 4 trofea do zdobycia niestety chyba najtrudniejsze bo z coopa
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Robił ktoś dodatek? Wbiłem już wszystkie trofki z DLC i pragnę poinformować, że by odkryć trofeum za 10 kill'sów nowymi zabawkami, należy po rozstrzelaniu po 10 typa każdym gunem wybrać FAMASa i sieknąć 10 fragów w JEDNYM MECZU. Trofka jest trochę zglitchowana i nie chciała mi wpaść, nawet pomimo faktu iż miałem wbite grubo ponad 10 ubić każdą z nowych giwer. Możliwe, że nie trzeba używać FAMASa tylko jakąkolwiek inną broń z DLC, ale raczej pewne jest te 10 fragów w jednym meczu gdyż wielu ludziom zrobienie takiej akcji odblokowało trofeum. Edytowane 12 grudnia 201113 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Ok już zostały tylko 2 trofea do platyny Ktoś chętny 1. Odbicie VIPA 2. Misja ze snajperkami
Opublikowano 30 grudnia 201113 l Jakas pomoc/ustawka?Nie mam z kim robic co-op'y i ribbony nie chca wpasc
Opublikowano 2 stycznia 201213 l Autor Z beretek zostały Ci do wbicia takie które można zrobić samemu: 2 kille ze stacjonarki, atak i obrona M-comów. Powodzenia przy ostatnim bo jest wyjątkowo upierdliwy, można go wbić podkładając C4 na M-com i detonować je w czasie uzbrajania przez przeciwnika, mi na szczęście wpadł przypadkiem w czasie jakiejś zaciętej rundy.
Opublikowano 2 stycznia 201213 l No wlasnie od kilku dni sie mecze z tym <_< Stacjonarek jest malo i nie ma normalnych karabinow tylko sa te durne rakiety.Z atakiem ciezko bo albo mnie kto inny uprzedzi,albo mnie zabija przy podkladaniu,albo chamsko rozbroja i kto inny sie znowu wpieprzy i podlozy.Obrona tez bzdurna bo nie wystarczy zabic przeciwnika w poblizu mcom'u (jesli dobrze pamietam to tak bylo w BC2) tylko musi podkladac.Kille i obrona moga oba wpasc w squad rushu wiec ustawka jak najbardziej wchodzi w gre
Opublikowano 2 stycznia 201213 l Ok już zostały tylko 2 trofea do platyny Ktoś chętny 1. Odbicie VIPA 2. Misja ze snajperkami Ja mogę,też mam te 2 misje by zaliczyć w ogóle współpracę. No wlasnie od kilku dni sie mecze z tym <_< Stacjonarek jest malo i nie ma normalnych karabinow tylko sa te durne rakiety.Z atakiem ciezko bo albo mnie kto inny uprzedzi,albo mnie zabija przy podkladaniu,albo chamsko rozbroja i kto inny sie znowu wpieprzy i podlozy.Obrona tez bzdurna bo nie wystarczy zabic przeciwnika w poblizu mcom'u (jesli dobrze pamietam to tak bylo w BC2) tylko musi podkladac.Kille i obrona moga oba wpasc w squad rushu wiec ustawka jak najbardziej wchodzi w gre Wejdź na szczyt demawendu i połóż się pomiędzy skrzynkami przy m-comie,koło budynku w pierwszej bazie,zabijaj przy podkładaniu,graj na hc,tylko uważaj czy nie ma powtórek,bo można ustawić.2 kille z broni stacjonarne można też wbić na tej mapie jak atakujesz i z pierwszej bazy leci Z-11 a ty siedzisz na Centurionie.
Opublikowano 2 stycznia 201213 l No wlasnie od kilku dni sie mecze z tym <_< Stacjonarek jest malo i nie ma normalnych karabinow tylko sa te durne rakiety.Z atakiem ciezko bo albo mnie kto inny uprzedzi,albo mnie zabija przy podkladaniu,albo chamsko rozbroja i kto inny sie znowu wpieprzy i podlozy.Obrona tez bzdurna bo nie wystarczy zabic przeciwnika w poblizu mcom'u (jesli dobrze pamietam to tak bylo w BC2) tylko musi podkladac.Kille i obrona moga oba wpasc w squad rushu wiec ustawka jak najbardziej wchodzi w gre najgorsza jest baretka za 2 kile z dzialek bo 1 pocisk nie zabija nawet hummera. Musisz albo trafic na uszkodzonego i przyfarcic lub trafic na debili, ktorzy po 1 strzale nie wysiada i dalej beda czekac na 2