danielskii 155 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 To strzelaj w ludzi. Ja tak zrobiłem i wpadło szybko. Ja mam problem z baretka za obronę i adwersarz. Nie mam już pomysłu. (null) Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Wejdź na szczyt demawendu i połóż się pomiędzy skrzynkami przy m-comie,koło budynku w pierwszej bazie,zabijaj przy podkładaniu,graj na hc,tylko uważaj czy nie ma powtórek,bo można ustawić.2 kille z broni stacjonarne można też wbić na tej mapie jak atakujesz i z pierwszej bazy leci Z-11 a ty siedzisz na Centurionie. Ribbony za atak i obrone wpadly,dzieki.Szczyt to faktycznie dobre miejsce na wbicie ich.Zostaly jeszcze 2 kille z dzialka.Kurcze,nawet na hc,ciezko rozwalic chociazby jeep'a a zeby trafic w jakiegos goscia to juz wogole Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Wejdź na szczyt demawendu i połóż się pomiędzy skrzynkami przy m-comie,koło budynku w pierwszej bazie,zabijaj przy podkładaniu,graj na hc,tylko uważaj czy nie ma powtórek,bo można ustawić.2 kille z broni stacjonarne można też wbić na tej mapie jak atakujesz i z pierwszej bazy leci Z-11 a ty siedzisz na Centurionie. Ribbony za atak i obrone wpadly,dzieki.Szczyt to faktycznie dobre miejsce na wbicie ich.Zostaly jeszcze 2 kille z dzialka.Kurcze,nawet na hc,ciezko rozwalic chociazby jeep'a a zeby trafic w jakiegos goscia to juz wogole :confused: Też brakuje mi tylko tej baretki do kompletu, więc możesz do mnie uderzyć i zrobimy ustawkę. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Potrzebuję kogoś do pomocy przy trofeum z misji " Załatw ich na Amen" oraz "exodus". Ktoś chętny ?? Cytuj
Grez 33 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 jak ktoś chętny na co opa na hardzie ? oj posypią się qrwy . . . . . . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Ok dzięki dydelowi zostało jeszcze tylko Załatw ich na amen i mam platynę, i będzie to najbardziej wkurzająca platyna w grze o ile ją zdobędę, bo tą misję już próbuję z 10 razy. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 (edytowane) Ktoś chętny na "Załatw ich na amen"? Szukam kogoś ogarniętego. Edytowane 17 stycznia 2012 przez Mihau_ALU Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Haha ogarniętego to nie problem tylko czasami mam wrażenie że w tej misji trzeba mieć więcej szczęścia, bo najgorsze są te grupki po 3 osoby a podobno mamy między każdą z nich od 1-2 sekundy. Więc to jet masakra Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Haha ogarniętego to nie problem tylko czasami mam wrażenie że w tej misji trzeba mieć więcej szczęścia, bo najgorsze są te grupki po 3 osoby a podobno mamy między każdą z nich od 1-2 sekundy. Więc to jet masakra No dokładnie. Ciebie nie dojrzą, ale grupę uderzeniową już tak. Przeważnie właśnie w tym momencie się zacinam na środkowej grupie (ostrzeliwana jako ostatnia). Do tego momentu jest opanowane na perfecto. Jest jeszcze ciężki moment pod koniec z 2 osobami w budynku (stoją za oknem) jak nie trafisz od razu to Ci lecą na piętro strzelić z ucha,,, Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 I niestety nawet jak nie dobiegna i zdazysz ich ustrzelic to dupa blada. Z Kaczorem tak niestety mieliśmy... (null) Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 DLC jest potrzebne do wbicia platyny? Mam parę baretek i nie wiem o co w nich biega, np. coś związanego z Szabrownikiem i Dominacją. To chyba tryby z dlc, co? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 DLC jest potrzebne do wbicia platyny? Mam parę baretek i nie wiem o co w nich biega, np. coś związanego z Szabrownikiem i Dominacją. To chyba tryby z dlc, co? Nie jest potrzebne, trzeba mieć 45 baretek z podstawki. Tu jest poradnik: http://www.playstationtrophies.org/forum/battlefield-3-a/132353-battlefield-3-road-map-trophy-ribbon-mp-guides.html#post2260610 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi