Opublikowano 1 listopada 201113 l ktoś znalazł już strange relict? mam 86 skarbów, jestem w 9tym rozdziale, gram na crushu i póki co tylko 2 skarby za sobą zostawiłem. ciągle się zastanawiam gdzie jest ten relikt, bo jako jedyny nie jest wymieniony w menu i nie wiadomo gdzie go szukać no znalazłem go - bez szukania
Opublikowano 1 listopada 201113 l dziwne z tym reliktem, bo jestem przekonany, że byłem w miejscu, o którym mowa przy drugim przejściu; wróciłem się tam, kojarzyłem półkę, na którym ma leżeć i wtedy znalazłem; 65%; gdybym miał czas, jeszcze dziś byłbym platynowy... jutro/pojutrze max
Opublikowano 1 listopada 201113 l Tez już znalazłem Strange Relict. Jak narazie 53% mam. Na weekend spokojnie będzie platynka
Opublikowano 2 listopada 201113 l Trofea w sumie łatwe ale gdyby ktoś miał problem, to właśnie ukazał się poradnik - http://www.ps3trophies.org/forum/uncharted-3-drakes-deception/132445-uncharted-3-trophy-guide-roadmap.html
Opublikowano 2 listopada 201113 l ja tylko sprawdziłem gdzie jest dziwna relikwia, a resztę zamierzam zrobic 100% sam. relikwie sprawdzalem, bo w lewelach gdzie miałem wszystkie skarby nie chciałem na darmo szlifowac ścian w poszukiwaniu relikwii. platyna mega prosta i bez poradnika.
Opublikowano 3 listopada 201113 l jakie miejsce polecacie do zrobienia trofa za 4 zgony jednym wybuchem? jestem o włos od platyny i to jest największy problem na ten moment, bo nie udało się tego zrobić przy dwóch normalnych przejściach.
Opublikowano 3 listopada 201113 l Autor Tutaj najlepiej: http://www.youtube.com/watch?v=c5f6dNG5qp8 Mi platyna dzisiaj wpadła Na crushingu zginąłem mniej razy niż podczas gry na normalnym poziomie trudności. Chyba przez ostrożność Edytowane 3 listopada 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 3 listopada 201113 l no ja już też jestem platynowy. jutro idę sprzedać grę. crushing, mimo że pod koniec pokazał ciekawszy poziom trudności, już mnie znudził na tyle, że nie chciało mi się wracać i szukac czterech skarbów które ominalem i złapałem za poradnik. niemniej 96 znalazłem sam w dwóch przejściach, wiec jest z nimi o wiele prościej niż w poprzednich częściach. kiedyś może jeszcze wrócę do atlantydy pustyni, ale nie jest to pewne po tych dwóch przejściach, jak jest pewne że po raz szósty wrócę do typetu skopac ciało lazareviczowi
Opublikowano 3 listopada 201113 l jutro idę sprzedać grę Wow bedziesz pierwszym graczem swiata, ktory to zrobi. Naprawde podziwiam Cie. Samochod tez zmieniasz tak co pol roku? Pewnie beda jeszcze jakies trofea w nastepnych DLC do multi, generalnie w poprzedniczce olalem ten tryb, ale tu sprobuje swoich sil z nołlajfami
Opublikowano 4 listopada 201113 l I ja rownież już mam platynke Edytowane 5 listopada 201113 l przez schab0795
Opublikowano 5 listopada 201113 l Czyli do platyny nie jest potrzebny kod do multi i można używkę kupić?
Opublikowano 5 listopada 201113 l Potrzebny bo są dwa trofea online, jedno za rozegranie meczu online, a drugi to rozegranie coopa
Opublikowano 5 listopada 201113 l Czy ktos ma namiar na liste skarbow ? Mam 99/100 i nie wiem ktorego mi brakuje, jakbym mial liste z nazwami (i najlepiej z fotka)j to bym mogl latwo dojsc co gdzie i jak. EDIT: Niewazne juz. Nie wiedzialem, ze relikwia zalicza sie do podstawowej setki Edytowane 5 listopada 201113 l przez Ins
Opublikowano 5 listopada 201113 l Jest na yt. All treasures Uncharted 3 nazwa. 4 Party są. Ja rownież w przypadku 2 skarbów wspomoglem sie filmikiem. A online pass jest potrzebny niestety.
Opublikowano 5 listopada 201113 l jutro idę sprzedać grę Wow bedziesz pierwszym graczem swiata, ktory to zrobi. Naprawde podziwiam Cie. Samochod tez zmieniasz tak co pol roku? Pewnie beda jeszcze jakies trofea w nastepnych DLC do multi, generalnie w poprzedniczce olalem ten tryb, ale tu sprobuje swoich sil z nołlajfami Powinni dać pucharek za 5tys. kili i już tak szybko by nie sprzedawali...
Opublikowano 6 listopada 201113 l gdyby dali puchar za 5k killi nie podchodzilbym do platyny. wbijam je tylko tam, gdzie mam frajde z grania. mnóstwo łatwych platyna odpuszczalem, bo gra mierziła (ostatnio np shadows of the damned). fajnie, że ND daje odznaczenia Dla onlineowców, a innych nie zmusza do kucia wyników. zdrowe podejście. uważam że wszyscy tak powinni robić: trofiki dla singlowcow, online odznaczenia dla sieciowcow.
Opublikowano 19 listopada 201113 l Gdzie najlepiej przyfarmić trophy za 70 przeciwników bez zginięcia? Jaki rozdział jest najlepszy, gdzie nie ma wiele wspinania i zagadek obok siebie a samo strzelanie do słabszych przeciwników?
Opublikowano 25 listopada 201113 l Czy trofeum Mistrz przeladowania (zabic 50 wrogow z rzedu nie korzystajac z automatycznego przeladowania) nie jest przypadkiem zabugowane? Dzis probowalem to zrobic- wlaczylem rozdzial ze statkami i lupalem po kolei, naliczylem chyba nawet z 70 wrogow po zabiciu kazdego przeladowywalem magazynek (oczywiscie unikalem walki wrecz skoro "pod rzad"), nawet nie zginalem. Potem wlaczylem sale balowa na statku i po zabiciu ok 10 restartowalem checkpointy i to tez nie pomoglo. O co chodzi jakby?
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ja zrobiłem w ostatnim rozdziale, zaraz na początku przed spotkaniem z Sullym na moście restartując co 6-7 zabić. Nie uświadczyłem żadnego buga w grze (oprócz tego z celowaniem ). Ogólnie platynka łatwa tak jak w poprzednich częściach.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Dobra wpadlo. Juz wiem jaki robilem blad: kiedy liczba naboi na hudzie palila sie na czerwono zbieralem bron z ziemi i wtedy automatycznie sie przeladowywalo (ale nie zawsze). Takze prosty myk jest taki, ze w dowolnym momencie gry rozwalamy np. 5 wrogow bez auto i wczytujemy checkpoint. Powtarzamy do ubicia 50.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Zaznaczylem "srednie" ze wzgledu na nielatwa akcje z potworkami na crushing- glownie chodzi mi o moment, kiedy Drake jest na "jawie" po wypiciu wody. Chyba najtrudniejszy z calej gry.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Zaznaczylem latwe bo jedyna zwieche zlapalem na statki w tej czerwonej sali. To zdecydowanie za malo. Gra jest krotka, latwa i przyjemna. Powtorze sie - najlatwiejsza czesc najlepszej serii tej gemeracji imo.