Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Owned xDDDDDDDDD bez kitu o tym nie pomyślałem he he. Trochę dziwne jarać się grą którą robią ludzie od PRZECIEŻ zjebanych exów z Ps3 xD

No właśnie, Halo 4 robią ludzie od korytarzowych gierek na PS3, gdzie wychodzi 6 części tego samego. ;]

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie rozumiem tego powszechnego spuszczania sie w postach dotyczących konsoli PS3, oraz jakiejkolwiek z gier na nią, która nie wyszła na żadną z platformy konkurencji. Czyżby te forum było opanowane przez gimnazjum? Lub może po prostu niekórzy chcą się tak bardzo pochwalić, że mają w domu PS3, kupione przez tatę dwa lata temu na komunię lub bierzmowanie.

PRAWDA WYSZŁA NA WIERZCH

I tak (pipi), jeśli jakaś gra wyszła na Xboxa 360 i PC to dla mnie jest konsolowym exclusivem. W chu,ju mam, że da się odpalić na jakimś składaku za 4 000 zł. Kto gra na PC? Kogo to obchodzi? Chyba tylko Stonę ;/. Ja mówię o wygodnym graniu, gdzie wsadzam płytkę i gram nie przejmując się żadnymi sterownikami czy innymi gów,nami.

Opublikowano

Sonoklapy jak zwykle nie potrafia przeczytac czym zajmowali sie ci ludzie. Jedyny strach to wlasnie przed tymi kolesiami od nazistow w kosmosie.

Opublikowano

Zresztą z kim ja rozmawiam. Przecież oni nawet czytać nie potrafią ;/.

Tak samo jest z xbotami. Jakieś noname robią nową część Halo, a xboty już wiedzą że będzie GOTY bo to w końcu Halo. Założę się, że gdyby 343 Industries robiliby multiplatformę podobną do Halo, ale oczywiście z innym tytułem to nawet byście na to nie spojrzeli.

A co do samograjów to każda gra nią będzie jeśli ogrywa ją się na youtubie.

Kto mówi, że Halo miecie wszystko? Nawet Dejw Czezki przyznaje, że to nie jest jakaś uber gra. Jasne, są fani, ale nikt nie mówi, że Halo jest najlepsze bo to Halo bo Halo. HALO. Wy za to robicie tak z tymi gierkami na PS3 ;/.

Opublikowano

Nie potrafia czytac, lubia samograje i korytarzyki, mysla ze 1=8. W sumie wszystko pasuje.

Opublikowano

Ee tam. zje.bać Halo 4 to tylko jakieś gamonie by mogły, przecież tam są jakieś ku.rwa kolorowe krasnale z blasterkami, ufoki jak z filmów z lat 60, czy podmienianie dzieci na terminalnie chore klony XD

A multi przeniosą z Reach'a jak w tym nowym Halo 1, dodadzą parę rzeczy jak z CoD czy KZ (Spartan Ops = kalka Operacje albo Strefa Wojny), posypią szczyptą causalowatości i będzie gites ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak tak, idz juz lepiej zajmij sie tym czym najlepiej potrafisz

ps3-fanboy-o.gif

Opublikowano

Kto mówi, że Halo miecie wszystko? Jasne, są fani, ale nikt nie mówi, że Halo jest najlepsze bo to Halo bo Halo. HALO. Wy za to robicie tak z tymi gierkami na PS3 ;/.

Pierwszy przykład z brzegu:

Nie dość że Halo 4 będzie najlepszym exem i FPSem tego roku, to jeszcze pma gwarantowaną nagrodę za najlepszą okładkę 2012

A teraz daj mi cytat gdzie ktoś z posiadaczy PS3 mówi, że np. TLOU czy GOW:A będzie najlepszym ex'em i najlepszą grą akcji tego (czy przyszłego) roku? Więc sorry, ale piernicz bez sensu.

Nawet Dejw Czezki przyznaje, że to nie jest jakaś uber gra.

Wiadomo, że Yaczes nie jara się Halo, bo byłby hipokrytą gdyby jechał po GoWie że czwarty raz to samo, a sam podniecałbym się że po raz szósty dostaje to samo w Halo.

Opublikowano

z ta roznica, ze Halo co roku sie zmienialo, zwlaszcza w multi na co niejedni narzekali.

Opublikowano

MBeniek kolejny sonoklap, ktory wypowiada sie na temat Halo, a zielonego pojecia o grze nie ma i na dodatek liczyc nie potrafi (God of War to 6 raz to samo).

Opublikowano

MBeniek kolejny sonoklap, ktory wypowiada sie na temat Halo, a zielonego pojecia o grze nie ma i na dodatek liczyc nie potrafi (God of War to 6 raz to samo).

A gdzie ja się wypowiadam na temat Halo, tylko cytuje wasze posty. I mam takie samo pojęcie o Halo jakie ty na temat ex'ów Sony. Na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo to Dave pisał, że "GoW:A" to po raz czwarty raz to samo.

No i co cie boli. Ja tylko stwierdziłem fakty.

Więc nie pieprzcie, że to my jaramy się ex'ami, jak to wy po samej zapowiedzi ex'a stwierdzacie, że to goty.

Opublikowano

Mam pojecia o exach na PS3 bo mialem ta konsole od premiery i ogrywalem te "mega-hity", ty natomiast masz Youtube'a.

Opublikowano

7, bo jeszcze God of War: Betrayal

Opublikowano

Mam pojecia o exach na PS3 bo mialem ta konsole od premiery i ogrywalem te "mega-hity", ty natomiast masz Youtube'a.

Sorry, ale gdzie ja oceniłem Halo na podstawie yt?? Gdzie ja w ogóle oceniłem Halo? Proszę, naucz się czytać ze zrozumieniem. Uwierz mi, przydaje się.

Xboty: nie umieją czytać ze zrozumieniem, oceniają gry po pierwszej zapowiedzi, jarają się ograniczonymi wersjami gier, sądzą że 2 to 1. Wszystko pasuje.

Opublikowano
Wiadomo, że Yaczes nie jara się Halo, bo byłby hipokrytą gdyby jechał po GoWie że czwarty raz to samo, a sam podniecałbym się że po raz szósty dostaje to samo w Halo.

Jak to rozumiec w takim razie ?

Opublikowano

Bania, z reguly rozumiem co 5 slowo, ktore wypowiadasz, wiec skup sie. Bede pisal powoli, bo nie wiem nawet, czy potrafisz szybko czytać. W zasadzie w ogole nie wiem, czy potrafisz czytac, ale jezeli piszesz, ze HALO nic sie na przelomie lat nie zmienia, podobnie jak GOW, to chyba jakas opinie wydajesz, cnie ?

Ins 1szy, bo musialem wolno pisac :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

z ta roznica, ze Halo co roku sie zmienialo, zwlaszcza w multi na co niejedni narzekali.

Guitar Hero też. Nie przeszkadzało to hejterom pisać, że kolejne części to tylko paczki DLC...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Mi tam nawet GOW nie przeszkadza, do poki kazda kolejna czesc jest jeszcze bardziej widowiskowa niz poprzednia. Jedyna gra, ktora ostatnio mnie zabila, to nowy Assasin. Tam to dopiero zaczelo sie odcinanie kuponow. Pare razy probowalem sie zmusic, w koncu bylem jej fanem, dalem 150 zeta, mysle przejde zanim sprzedam, ale niestety, po kazdej kolejnej godzinie mialem coraz wieksze mdlosci.

Edytowane przez easye

Opublikowano

z reguly rozumiem co 5 slowo, ktore wypowiadasz, wiec skup sie. Bede pisal powoli

Nie przejmuj się, na początku tak jest, ale potem jak nabierzesz wprawy to będziesz coraz lepiej i szybciej czytał/pisał.

jezeli piszesz, ze HALO nic sie na przelomie lat nie zmienia, podobnie jak GOW, to chyba jakas opinie wydajesz, cnie ?

Nie, ja tylko powoływałem się na opinię Dave'a Czezky, że GOW:A to po raz czwarty raz to samo, więc tym tokiem rozumowania można powiedzieć, że w Halo (czy w jakiekolwiek innej serii - KZ, GH, Uncharted) też nic się nie zmienia (co oczywiście jest nie prawdą, bo wiadomo, że jakieś zmiany na plus, czy na minus, są. Choć nie są to jakieś rewolucyjne zmiany, co całkowicie odmieniają rozgrywkę).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

4186209_460s.jpg

pierwszą grą jaka odpaliłem na nowym tv przez laptopa był minecraft. LOL.

Opublikowano

To mi się przypomina scena z (przed) jednego konwentu. Znosimy rzeczy do Console Roomu, podłączamy i taka sytuacja: Gościu bierze swoją konsolę, podłącza się pod największy i najlepszy telewizor i odpala... Galagę.

Opublikowano

4186209_460s.jpg

i do tego siedź 50 cm od telewizora, lol do kwadratu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.