Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Niby na jakiej podstawie tak sądzisz ? Liczy się tylko stosunek spędzonego czasu w grze i osobistych upodobań do ceny, a ten stosunek jest często bardzo korzystny dla handheldów. Na stacjonarkach wszystkie gry kosztują 60$ i często odkładamy je po 10-15h.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Te na DSa są w bardzo przystępnej cenie (na świecie, w Polsce wiadomo), na PSP zresztą też - zasługa Sony Poland. Jak zobaczyłem Jaka na premiere za 120zł (chyba? czy nawet mniej) to mi kopara opadła.

Naprawdę szkoda, że podniesiono ceny gierek na 3DSa. Według mnie strzał w stopę troche. DS był jedną z niewielu platform na którą zamawiałem gierki na premierę - bo się opłacało po prostu.

Opublikowano

a co sie w ogole dzieje ostatnio z cenami gier ? nowy AC ponad 200zl, Skyrim ponad 200zl. Saints Row 3 ostatnio w Saturnie widzialem za 239. Pogrzalo polskich wydawcow, czy co ?

Opublikowano

@DonSterydo:

nie chodzi mi o sam czas tylko o aspekt techniczny, który jest daleko w tyle za stacjonarkami, a ceny prawie te same (chodzi mi o ceny gier na 3DS)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

a co sie w ogole dzieje ostatnio z cenami gier ? nowy AC ponad 200zl, Skyrim ponad 200zl. Saints Row 3 ostatnio w Saturnie widzialem za 239. Pogrzalo polskich wydawcow, czy co ?

Można to tłumaczyć windowaniem w góre zagranicznych walut względem złotego. Przynajmniej tak to sobie tłumacze ja.

Opublikowano

Słaby złoty. Ale chyba jakoś źle trafiłeś, u mnie w MM gdzie jest drogo taki Skyrim za 179 zł na premierze, MW3 z headsetem też poniżej 200 zł.

Opublikowano

Moze w saturnie w zlotych kierownik softwaru zwariowal.

Opublikowano

Podobno Fumito Ueda (lead designer, w sumie tworca ICO, SotC i Last Guardian) odszedl z Team ICO i jest to glowny powod dlaczego premiery Last Guardian nadal nie widac. No ale poki co jest to jedynie plotka.

http://www.eurogamer...ves-sony-rumour

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jeśli okazałoby się to prawdą byłby to duży cios dla SCEJ.

Na pewno gdzie indziej znajdzie pracę.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Jeśli to prawda, to ciekawe jak sobie poradzi bez pieniędzy Sony ;) Pewnie skończy na robieniu małych, nietypowych gier w dystrybucji cyfrowej (jak ThatGameCompany).

Z innej beczki: http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-30-motorstorm-boss-feared-apocalypse-failure-might-be-the-end-of-evolution

A mogli zabić ;)

Opublikowano

No hajp trein na Gafie byl ostry jak zwykle i wielu ostrzegalo, ze bedzie tak jak zawsze (ostry zawod) ale chyba nikt nie spodziewal sie czegos takiego xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak ktoś się spodziewał Half-life 3, Shenmue 3 albo God of War IV no to wiadome że będzie fail, ale to... jest ku.rwa przesada.

Wychodzi na wierz całe (pipi) dziennikarstwa growego. Po raz kolejny.

Opublikowano

gastongi.jpg

Ja juz sie boje tych 13 nowych gier na VGA, ktore tak hajpuja ...

Opublikowano

Geoff Keighley na VGA strolluje jeszcze bardziej. Już to z resztą robi na twitterze.

http://twitter.com/#!/Andrew_Reiner/status/142289485302988800

Jakbym miał subskrypcję GI to w afekcie hejtu bym ją anulował za to :<<

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Chodzi o tę nową grę South Park na XBLA ?

Opublikowano

WUT XD ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.