Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Podobno chodzi o MMO w świecie SP, gdzieś o tym czytałem.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ja pierdole.... to już bardziej ten nowy Alan Wake zasługiwał na okładkę (pomimo tego, że jest to gierka z XBLA) niż to coś. ŻAL. LOL. WTF. itp.

pa, pa, HL3, pa, pa :cray: :cray: :cray:

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

A to nie miał być ex na PS3?

Opublikowano

Ja tam się cieszę, uwielbiam SP a ep z okładki był genialny :) SP RPG>>>>>>>>ME3 :D

Opublikowano

Podobno też maczają w tym palce ludzie od F2 i....... WoW.

Opublikowano

O co Wy tak spinacie du.py, przecież to nie będzie żadna popierdółka tylko pełnoprawna gra, w dodatku tworzona przez obok Bioware chyba najbardziej obecnie cenionego studia tworzącego RPG-i. Fakt, że pomysł wydaję się absurdalny, ale chyba lepsze coś takiego niż kolejny super-duper shooter, o którym 2 miesiące po premierze nikt nie pamięta, prawda?

Opublikowano

Czyli w 2012 będą dwie gry o South Park: platformer na XBLA i pudełkowe RPG

1979849-this_is_madness.jpg

Dobry news :)

Opublikowano

Znowu pojawiły się informacje o kolejnym nowym studiu Microsoftu:

http://tech.ca.msn.c...dio-in-victoria

Info świeże, ale studio działa co najmniej od 3 miesięcy:

BILWQ.png

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Doświadczenie spore,ale tytuły przy których pracował to hity nie są,przynajmniej w większości. Może uda się coś ciekawego wypluć przy pomocy MS?

Opublikowano

Nie chodziło mi o gościa tylko o ostatnią pozycję, że studio zostało stworzone jakieś 2-3 miesiące temu.

Opublikowano

w dodatku tworzona przez obok Bioware chyba najbardziej obecnie cenionego studia tworzącego RPG-i.

:huh: Po pierwsze, Bioware raczej już nie jest tak cenione jak kiedyś (coraz więcej osób uważa, że się staczają po równi pochyłej). Po drugie, wydaje mi się że najbardziej cenionym studiem (tworzącym RPG'i) jest jednak Bethesda. Po trzecie, co do samego Obisidianu - pomysły może mają i dobre (choć nadal nie potrafię sobie wyobrazić pełnokrwistego RPG'a w świecie SP), to jednak już ze samym wykonaniem nie jest u nich tak dobrze (np. zabugowany Alpha Protocol).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Co do tych nowych studiów Microsoftu to na VGC jeden z adminów napisał, że mają "inside info", że Microsoft w tym roku kupił poza Twisted Pixel jeszcze jedno studio i ogłosi to na początku przyszłego roku. Stawiam banany przeciwko gruszkom, że te studio to Double Fine.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Twitter:

All I'm saying is I saw this at a local game developer event worn by a Valve employee.

461776707.jpg

Czemu Valve tak bardzo lubi dręczyć swoich fanów?? :( Już nie wystarczy, że i tak już za długo czekamy na kolejnego HL'a, jeszcze muszą tak trollować?

Opublikowano

Niby plebiscyt na najlepszą pecetową grę dekady, a jednak umieścili Uncharted, które jest tylko na PS3. Dziwne.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

U nas jeszcze się nie przyjęło mówić "gry video" tak jak na Zachodzie...

Opublikowano
  • Autor

Szkoda czasu na zakładanie konta, kiedy na liście jest Call Of Juarez kosztem np Metroida, RE4, czy Silent Hill 2.

Opublikowano

Są za to wszystkie części Call of Duty ;)

Opublikowano
  • Autor

Żadnych gier z Japonii, listę układał chyba Psyko. ;)

Opublikowano

Zagrałem w Rayman Origins --> :OOOOOOOOOOOOOO

Pomijając że to fajna platformówka to technologia w jakiej jest grafika zrobiona to cudo, GENIALNIE to wygląda!

Ktoś dobrze w temacie "zróbcie to" napisał, taki Battletoads tak wyglądający byłby MEGA.

Opublikowano
  • Autor

Poziom trudności z NES-owego Battletoads i 90% obecnie grających nie daje rady skończyć gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.