Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Dla Orsona specjalisty:

DS by 39 weeks

6,584,856

3DS by 39 weeks

7,901,604

Porazka Nintendo, zolte s(pipi)iele chcialy oszukac klientow zacofana technologicznie konsola :sorcerer:

Edytowane przez Czez

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

przekonamy się :)

btw przecież cena 3DSa została obcięta o parę stówek , sami zrozumieli, ze dwa razy pod rząd nie da się wych.ujac parędziesiąt milionów ludzi :)

ps yaczes ty masz Wii? masz zeszyt z friend-codami ? :) :) :)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Widzę po postach Orsona, że Michael Pachter może czuć się zagrożony.

Opublikowano

Psyko to się robi tak: zawrzemy umowę, ty będziesz mnie cytował w PE, ja będę pisał analizy, a zarobioną kasę będziemy razem trwonić na whiskey i babiszony :)

Opublikowano

Żeby to jeszcze była tego kalibru kasa co by ją można było dzielić XD

Opublikowano

Na wódkę, ogórki i 2 pracujące na utrzymanie studentki styknie!

Opublikowano

No już o co jak o co, ale o przyszłość handhelda Nintendo nie ma się co martwić.

Bądźmy poważni.

Opublikowano
Bardziej liczyłbym na E3. Nawet jeśli oba koncerny zaprezentują kolejnego X'a i PS to konsolki na rynku pojawią się wraz z końcem 2013 roku. Najwcześniej.

I dlatego już teraz chipy do X'a zaczęły się produkować? Weź pomyśl.

Opublikowano

Chciałbym nadmienić, iż właśnie dostałem BF3 i instaluje pakiet super-hiper tesktur HD.

Lame :(

Opublikowano
Bardziej liczyłbym na E3. Nawet jeśli oba koncerny zaprezentują kolejnego X'a i PS to konsolki na rynku pojawią się wraz z końcem 2013 roku. Najwcześniej.

I dlatego już teraz chipy do X'a zaczęły się produkować? Weź pomyśl.

Z tego co zrozumiałem z tego artykułu to chyba nie jest masowa produkcja tylko finalna wersja testowa.

Opublikowano

Chciałbym nadmienić, iż właśnie dostałem BF3 i instaluje pakiet super-hiper tesktur HD.

Na PS3 nie ma takich problemów.

Opublikowano

btw przecież cena 3DSa została obcięta o parę stówek , sami zrozumieli, ze dwa razy pod rząd nie da się wych.ujac parędziesiąt milionów ludzi :)

DS cena na start: $149

3DS cena... po obnizce... $169

a i tak wynik lepszy o prawie 1,5 mln.

In your fuckin' face!

Fak je.

Edytowane przez Czez

Opublikowano

Na PS3 nie ma takich problemów.

A instalacja 80% gier żeby w ogóle odpaliły to niby co ? W tym i Battlefield 3 :P

DS cena na start: $149

3DS cena... po obnizce... $169

In your fuckin' face!

Fak je.

Inflacja...

OWNED !!!

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po uwzględnieniu inflacji te 150 to nadal mniej więcej równo te 170 dzisiaj.

Serio, czy tu jest jakaś dyskusja o tym, że 3DS "powinien być tańszy, bo ma tanie podezespoły", więc poniesie porażkę i po premierze Vity nie będzie istnieć? Serio?

Serio?

Naprawdę ktoś tak uważa poza znawcą rynku "części kosztują 300, więc cena detaliczna powinna być 400" Orsonem? Ktoś myśli, że normalni ludzie tak grają, patrzą na ilość megahzerców, po czym myślą "okej, dużo herców, mam przyjemność z tej gry"? To nie jest za bardzo poważna teza.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

no wiem, każdy w 2011 roku ma zeszyt do friend kodów :) bo przecież ludziom rybka czy jest multi , czy oprawa wygląda jak ku.pa i czy za ten szmelc o specyfikacji PS2 Z PRZED DEKADY ktoś chce tyle co za next gena.

Opublikowano

ja bym tam mimo wszystko za Wii nie dał więcej niż 300 zł tyle samo oferuję PS2 (albo więcej ,duża biblioteka gier) , które jest do wyjęcia za tę cenę.

Opublikowano

Orson pograj troche i dopiero potem sie wypowiadaj.

Opublikowano

a żydbox nadal nie dostał nowego dasha

a play to już chyba od 5 lat :P

Opublikowano

Bo ma za malo ramu.

Opublikowano

nie, oferuje coś czego nie ma ps2. zestaw własnych gier.

no PS2 ma pewnie ze 100 gier wartych zagrania. Mój czas przewiduje 1 grę w mieś. Oprawa ta sama , multi niemal nie istnieje , na PS2 gry tańsze i w Polsce łatwiej dostępne. PS2 wygrywa :)

Opublikowano

a że ma 11 lat a Wii jest current genem, można powiedzieć, że Nintendo mogłoby zagrać w sztuce pt Rozpacz, jeśli takowa istnieje :)

Opublikowano

a żydbox nadal nie dostał nowego dasha

a play to już chyba od 5 lat :P

Po co skoro obecny jest mega przejrzysty?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.