Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

MS wrzucił to na xboxowego facebooka

gbB2W.jpg

Poza tym na CES 2012 ma się pojawić po raz pierwszy Spike TV wraz z trollującym Geoffem.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Tak jak ktos zauwazyl na NeoGafie - dobry moment by zaprezentowac nastepce X'a i integracje Windows 8 miedzy PC, Xbox Ten/Loop i Windows Phone. Spike TV i Geoff nie robili by relacji gdyby chodzilo tylko o PC i komorki ;]

Opublikowano

Sprzedaz konsol w listopadzie (USA):

360 - 1.7 Million (+24%)

WII - 860k (-32%)

3DS - 795k

PS3 - ???

NDS - 350k (-77%)

Sony jak zwykle siedzi cicho.

EDIT:

PS3 prawodopodobnie ok. 900k.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekaw jestem czy na PS3site przeproszą czytelników za okłamywanie odnośnie sprzedaży Uncharted 3. Wmawiali, że na świecie "zakręciło się w napędach PS3" w ciągu tygodnia od sprzedaży prawie 4 mln, kiedy to w USA sprzedano przez miesiąc 700 tys. sztuk.

Kogo ja chcę oszukać ;)

PS. W USA chyba już się skończył kryzys :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak widać seria Uncharted sprzedała się na tyle dobrze by Sony władowało kasę w ND i pozwoliło się im rozrosnąć do dwóch ekip. Dodatkowo pracują nad nowym IP.

Opublikowano

Jak widać najlepszą grą na Xbox360 została multiplatforma. A już myślałem że coś z Kinecta będzie.

Opublikowano

Jak widać najlepszą grą na Xbox360 została multiplatforma. A już myślałem że coś z Kinecta będzie.

No i?

PRO TIP

JEST ŹLE

Opublikowano

Jest źle bo VGA uznało za najlepszą grę na X360 tytuł nominowany do GOTY, który nawet się nie załapał do tego samego zestawienia jeśli chodzi o PS3?

Tak, jest źle, z mózgami niektórym dziennikarzyn.

Opublikowano
  • Autor

Bo do poszczególnych platform wybierane są exclusive'y, a jeśli tych brak bierze się multiplatformy. Na PS3 w tym roku akurat exów nie brakowało.

Opublikowano

Jest źle bo VGA uznało za najlepszą grę na X360 tytuł nominowany do GOTY, który nawet się nie załapał do tego samego zestawienia jeśli chodzi o PS3?

Tak, jest źle, z mózgami niektórym dziennikarzyn.

Jest zle z exami na xboxa które nawet nie potrafią wejsc do nominacji GOTY.

Ba jest z nimi tak źle ze zapowiadane są z cyfrowej dystrybucji kiedy to konkurencja wytacza exy z najlepszego studia :]

Opublikowano

Ja tam GOTY na X360 był dał dla Forzy 4.

Ogólnie nie znam wyników tego całego VGA. Obczaiłem tylko kilka trailerów i styka ;)

Opublikowano

ej to x0 ma na przyszly rok tylko Halo 4 i DLC do Alana Wake z XBL ?

xDDDDDDDDD

Opublikowano

PS3 nie ma wiele więcej.

Opublikowano

Czyli Killzone 3 >>>>> Batman, c'nie zwyrol?

Obaj wymagacie logiki od VGA, pocieszne.

Jest zle z exami na xboxa które nawet nie potrafią wejsc do nominacji GOTY.

Rzeczywiście jest nad czym ubolewać, że w roku w którym wyszło tak gdzieś ze 20 hitów takie Gearsy (z resztą niesłusznie ale nie ubolewam nad tym) nie załapały się do GOTY.

Ba jest z nimi tak źle ze zapowiadane są z cyfrowej dystrybucji kiedy to konkurencja wytacza exy z najlepszego studia :]

Nie wiem jakie to ma znaczenie. Cyfrowa dystrybucja z dobrej gry nie zrobi gó.wna i na odwrót.

ej to x0 ma na przyszly rok tylko Halo 4 i DLC do Alana Wake z XBL ?

xDDDDDDDDD

To jest dobre. Wcześniej spora ilość sonybojów unikała tematu 2012 roku, teraz nagle wyskoczyła jedna gra i od razu gadka przychodzi sama :D Co oprócz The last of us i The Last Guardian w 2012?

Opublikowano

StarHawk ;d

Edytowane przez Soul

Opublikowano

:lol:

Zajrzyjcie do tematu o najbardziej oczekiwanych grach 2012 który sam założyłem i sprawdźcie ile Twisted Metal ma głosów. Starhawk pierwotnie też był na liście, ale usunąłem go na rzecz bodajże AC3 i nikt nie protestował xD

Opublikowano

Teoretycznie?

Starhawk , Twisted Metal FF versus 13 , Tekken x2 ;)

Pomijam juz gierki takie jak Sly,Ratchety Yakuze , Agenta też nie licze

+ TLG +TLoU :P

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Starhawk i Twisted Metal to są typowe pestrójkowe średniaki, o których się zapomina po 2 miesiącach. W tym roku też niby Sony zaserwało kochanej społeczności ponad 10 exów - szkoda tylko, że tylko w 3 z nich warto zagrać (Infamous 2, Uncharted 3 i Killzone 3) Poza tym The Last Guardian to pozycja mocno zagrożona, nie wiadomo dokładnie kiedy wyjdzie.

Jedynie więc zostaje The Last of Us, a i z nim nie ma stuprocentowej pewności, czy wyjdzie w 2012 xD

M$ więc na razie wygrywa...

Opublikowano
  • Autor

Trzeba jeszcze czekać do E3 pewnie coś wskoczy nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.