Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Sorry, ale dla mnie to nie jest sprzedana gra tylko gratis (jeśli cena tego abonamentu jest taka jak zwykle w takim przypadku).

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

mówimy tu o grze która nie ma potwierdzonej daty premiery, która już została opłacona z góry, nie wiem na jakiej zasadzie liczą "ilosc złożonych preorderów" czy tylko opłacone "z góry" czy wszytskie klikniecia na towar ale w przypadku d3 to juz sprzedane gry

@Don zawsze do d3 mozna dostac 12 miechów wowa gratis :P

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

jeśli na ps3 wyjdą gry które co roku mają wyjść to wtedy może być wyrównany rok jeśli chodzi o exy x360 i ps3, jeśli nie to kiepsko :)

VGA jak zwykle słabe, geoff znowu zrobił wszystkich w uja, żadnej niespodzianki ani szokera, no właściwie był jeden szoker, nowa gra Epica :woot: teraz wiadomo czemu się stresowali z zapowiedzią. Jeśli nowa gra takiego studia jak Epic nie może znaleźć wydawcy to już wiadomo że dzieje się coś złego.

Dirt goni NFSy, teraz już co roku wypluwają kolejne części.

Opublikowano

Wyrównany? xD

Juz jest 7-1 liczac tylko te najbardziej "uznane" a jezeli patrzec na reszte to dwie cyferki juz są i to wersje retail a nie dlc z cyfrowej dystrybucji.

Opublikowano

Major: Ja wyłączyłem trailer w połowie :P Tyle był wart ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Major: Ja wyłączyłem trailer w połowie :P Tyle był wart ;)

Ciekaw jestem jak wygląda mina Cliffy'ego i całego Epic po tym jak ciepło ludzie przyjęli ich "brand new IP" :D

Daddy dobrze powiedział, jak oni w ten sposób próbują szukać wydawcy to wiedz że coś się dzieje. Zawsze mi się wydawało, że developer w tajemnicy negocjuje z firmami, dopiero potem ujawnia swój projekt przy okazji sypiąc szczegółami dotyczącymi daty premiery i platform. Tutaj nic takiego nie ma. W ogóle to wygląda tak jakby po znajomości CliffyB załatwił sobie u ziomka Geoffa miejsce na gali.

Wpierw South Park RPG a teraz to. Teraz żadnego "big announcment/suprise" nie można traktować poważnie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

VGA jak zwykle okazało się przehypowane. Keighley przed imprezą tweetuje co to nie będzie, co to się nie wydarzy a w praniu wychodzi jak zawsze.

The Last of US - "a PS3 exclusive you won't believe" - do tej pory zastanawiam się co miał na myśli Geoff. Co w tym jest nie do uwierzenia?

Opublikowano

Geoff to pajac - w życiu już nie zarwę nocy, by oglądać tę żenue zwaną VGA.

Nie wiem co się dzieje, ale niepojęty jest dla mnie brak kontynuacji MediEvil i Legacy of Kain. Boże, do want.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

VGA jak zwykle okazało się przehypowane. Keighley przed imprezą tweetuje co to nie będzie, co to się nie wydarzy a w praniu wychodzi jak zawsze.

The Last of US - "a PS3 exclusive you won't believe" - do tej pory zastanawiam się co miał na myśli Geoff. Co w tym jest nie do uwierzenia?

Chyba tylko to, że grę robi ND.

Opublikowano

Krążą plotki nawet, że ta gra to taki sequel Uncharted, bo ten gość ze zwiastuna nieco przypomina Drake'a :rolleyes: . Gra jest w produkcji od dwóch lat. A gdzie The Last Guardian? God of War IV?

Jedyne co mnie bardziej zadowoliło niż w zeszłorocznej edycji imprezy to fakt, że nominacje były w miarę wyrównane. Jak sobie przypomnę, że w zeszłym roku najlepszym bohaterem z gry został Woods z Black Ops a nie taki Marston...

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Szczerze to nie ogarniam skąd jęki zawodu czy pojazdy na Geoffa.

W przeciwieństwie do zeszłorocznej edycji wszystko co obiecał. Pokazali lub zapowiedzieli a to, że nawet taki trailer BIO był słaby czy gra Epica facepalm to wina devów.

Przecież Geoff nie robił tych trailerów czy gier.

Ex w którego nie uwierzycie, no (pipi)a kto się spodziewał, że ND zapowie nową grę?

A to, że ktoś spodziewał się czegoś innego jak np. Psyko MediEvil to jego wina ;] Już nie wspominam, że niektórzy spodziewali się nowego Klocka ;p Aha brakuje mi tylko chyba drugiej gry od BioWare bo mieli chyba dwie zapowiedzieć. Według mnie na pewno lepsza gala niż rok temu. Może dlatego, że nie spodziewałem się niczego tak jak np. rok temu zapowiedzi GTAV. A potem płacz...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

Zabrakło jednak jakiejś niespodzianki o której wcześniej w ogóle nie było wiadomo. Rok temu tak pokazali np Skyrim. Teraz pozostaje jedynie czekać na E3.

Opublikowano

Słupas ja się nie spodziewałem nowych przygód Dana. Marzę tylko o nich :(

Opublikowano

No fakt zabrakło jakiejś bomby (GoW4 np.) tyle, że taka bomba nie była zapowiadana. Więc teoretycznie wywiązali się ze wszystkiego co hajper naobiecywał ;]

Opublikowano

Oczekiwania wobec VGA były jak zawsze duże. To w końcu ostatnia tak duża impreza do czasu E3. Po cichu liczyłem na pierwszy pokaz RE6, trochę materiałów z nowego TR, trochę GTAV...

Opublikowano

To wynik gorszy od takiego Enslaved. Ja pie.rdole ....-_-

Opublikowano
  • Autor

Ubisoft tej gry odpowiednio nie promował i wrzucili ją w najgorszym momencie na rynek.

Opublikowano

Oczekiwania wobec VGA były jak zawsze duże. To w końcu ostatnia tak duża impreza do czasu E3. Po cichu liczyłem na pierwszy pokaz RE6, trochę materiałów z nowego TR, trochę GTAV...

No ja liczyłem tylko i wyłącznie na trailer BIO bo wydawał się najciekawszym rarytasem. A dodatkowo dostałem zapowiedź ciekawie zapowiadającej się gry od ND.

Więc dla mnie gala na plus.

Żadnych materiałów z GTAV czy MP3 się nie spodziewałem. Przecież w tym roku Rockstar kilkukrotnie udowodnił, że olewa takie imprezy więc... Nie było żadnej przesłanki na pokaz Piątki czy MP3. Zresztą po co "zaraz" video series numer II.

Chociaż true TR-a mogli pokazać.

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.