Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Raczej rzadko kiedy sa latwe.

Opublikowano

Nowa gra Epic jest tak zasmucająca, że nikomu nie chciało się o niej zakładać tematu w dziale X360 ;f

Opublikowano

To i tak pewnie skonczy jako jakas smieszna gra na fejsbuka wiec szkoda zachodu :P Zeszta jak wyjdzie na konsole to bedzie tez na PS3 wiec lec zakladac temat.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Epic robi jakąś nową grę? A no tak...Samarytanina :rofl2:

Opublikowano

Bankowo jeden z nich to wlasnie Samaritan na next-geny, Moze mu chodzilo o to, ze niektorzy liczyli po cichu, ze pokaza pierwsza zajawke - no ale wiadomo, ze nie zrobia tego poki nie pokaza nowych konsol. Zreszta sam dawalem info, ze to cos z VGA to prawdopodobnie bedzie jakas popierdółka. No ale niech ma ta swoja beke xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nic nie będzie, bo to fake autorstwa ludzi z 4chana.

Opublikowano

Prawdopodobnie Alan Wake wyjdzie na PC. Pojawil sie taki o to wpis w rejestrze na Steamie:

3nu7g.png

Fajnie, z checia zagram jeszcze raz tylko w 1080p i 60fps'ach :)

Opublikowano

Teraz to moze sobie wychodzic na PC wszystko i tak to nic nie zmieni, ostatni rok tej generacji :) Zreszta pewnie w przyszlej bedzie tego jeszcze wiecej, po prostu dwie platformy Microsoftu (integracja Widnows 8 miedzy Xbox Ten i PC). Ja nie mam nic przeciwko temu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe jak się sprzeda na Steamie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią głupstwa i nie wydadzą wersji retail.

Opublikowano

Ciekawe jak się sprzeda na Steamie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią głupstwa i nie wydadzą wersji retail.

Dokladnie. Niech wydaja na Steamie w dobrej cenie i jezeli dobrze sie sprzeda to bede mieli niezly zastrzyk gotowki na zrobienie AW2 na nowego X'a :)

Opublikowano

Pierwotnie Alan był pokazywany na targach jako zapowiedź możliwości 4-rdzeniowych procesorów PC z tego co pamiętam. Steam to byłby dobry wybór.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ciekawe czy to bedzie Alan Wake, American Nightmare czy moze oba naraz.

Opublikowano

Przez OnLive to bym w Alana zagrał, bo mój komp raczej do grania nie jest. Raczej nie popelnie tego bledu z graniem tak jak w Wiedzmina 2 :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Nastepna generacja mogla by tak wygladac. Kupujesz plytke na X360, dostajesz kod do wersji PC i przepustke do grania za pomoca np. OnLive na czym sie da. Jedna gra, wspolne sejwy, achievementy i Live. Pewnie bedzie podobnie ale kazda wersje trzeba bedzie z osobna kupic :P

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.