Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Chcialbym by w nastepnej generacji gram we wszystko na konsoli jak zawsze, ale np. wyjade gdzies z kompem i bede mial tam wolna chwile to odpalam gre w momencie w ktorym skonczylem przez np. OnLive i kontynuuje. Po powrocie na konsoli zaczynam tam gdzie skonczylem na OL i tak dalej. :)

Chmura to przyszlosc i jezeli komus to nie odpowiada to albo niech zaczyna sie przyzwyczajac albo sie nie odnajdzie ;]

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

mega, wygląda dokładnie jak wyrwane z serialu

Opublikowano

Bedzie moc o ile nie obniza ratingu, ale to byloby calkowicie bez sensu.

Opublikowano

Wątpię żeby obniżyli rating - dzisiaj ujawniono, że jedną z klas postaci jest "żyd" :P

Opublikowano

Tak, system walki turowy, ratingu nie będzie obniżonego bo i dlaczego? Zresztą scenariusz do tej gry piszą autorzy samego serialu, co chyba mówi samo za siebie...

Opublikowano

Ciekawe jak się sprzeda na Steamie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią głupstwa i nie wydadzą wersji retail.

Po pierwszej wyprzedaży sie zwroci "klopot" wydania tego na PC.

Opublikowano

taka dygresja: pocinam sobie wczoraj w Mini Ninjas (swoja drogą urocza gierka, dostępna za grosze, łykać jak ktoś nie grał) no i był tam etap, w którym nasz Ninjas zjeżdżał na ...własnej czapce (mniejsza o to :) ) po stoku i trzeba było sterować wychyleniami pada.

No nie wiem, nie rozumiem zupełnie zamiłowania ludzi do gry na takim WII gdzie lasencją jest machanie padem przed tv. Był późny wieczór, byłem zmęczony po całym dniu plus godzinnym bieganiu i te machanie padem frustrowała mnie niebotycznie.... można było to wyłaczyc co tez uczyniłem skwapliwie ale jak dla mnie to masakra jakaś :)

konserwatywnym graczem jestem :)

Opublikowano

gry na takim WII gdzie lasencją jest machanie padem przed tv. Był późny wieczór

markey_mark_wtf.gif

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano
No nie wiem, nie rozumiem zupełnie zamiłowania ludzi do gry na takim WII gdzie lasencją jest machanie padem przed tv. Był późny wieczór, byłem zmęczony po całym dniu plus godzinnym bieganiu i te machanie padem frustrowała mnie niebotycznie.... można było to wyłaczyc co tez uczyniłem skwapliwie ale jak dla mnie to masakra jakaś :)

Czy Ty choć raz grałeś na Wii?;o

Opublikowano

Machanie padem jest lasencją.

Opublikowano

się kilka razy zdarzyło w jakieś krapy przez kilka minut. No i się machało ustrojstwem , które nie wiem jak się zwie, dla uproszczenia użyłem określenia "pad" :)

jejku czy twój tata wie, że cię nie forobił? :)

jejku czy twój tata wie, że cię nie dorobił? :)

Opublikowano

Co znaczy "lasencją jest machanie padem"?

Opublikowano

Co znaczy "lasencją jest machanie padem"?

tytanie intelektu , potrzebujesz usunąć jedną literkę i to pierwszą i zamiast lasencją masz asencją. Wiem, nabijasz se licznik postów i musiałeś spytać, służę odpowiedzią :)

Opublikowano

esencja. Korzystałem z podp słownikowej i wybrałem nie tę opcję. I nie bawię się z wami :)

esencja. Korzystałem z podp słownikowej i wybrałem nie tę opcję. I nie bawię się z wami :)

Opublikowano

Prawdopodobnie Alan Wake wyjdzie na PC. Pojawil sie taki o to wpis w rejestrze na Steamie:

Dziś w podobny sposób wyciekła informacja o Humble Bundle 4 (które już jest dostępne). Mam nadzieję, że M$ również nie będzie zbyt długo zwlekał z oficjalną zapowiedzią AW na PC ;) (i liczę również na wersję pudełkową, bo nie chce mi się dwa razy więcej płacić za wersje na steam'a - przyjmując, że u nas na premierę gry kosztują ok. 100zł, a na steamie przeważnie 50Euro - a jeśli faktycznie będzie tylko steam, to trzeba będzie poczekać na "wyprzedaż").

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Tak teraz sobie przypomnialem, ze koles ktory podawal juz kilka miesiecy temu info, ze Rising bedzie robic Platinum Games, oraz ze pojawi sie kolekcja MGSow na PS3 i X360, mowil jeszcze o pojawieniu sie wszystkich czesci MGS'a na Steamie (tutaj wlacznie z MGS4) :) Dwa na trzy razy trafil idealnie, teraz tylko czekac na potwierdzenie.

PS. Jezeli Remedy chce zarobic to lepiej niech nie przesadza z cena na Steamie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jakby ustawili cene 30$ to by zarobili kupe kasy. No, ale pewnie i tak ustawia 60$. A raczej 60 euro dla nas ;_;

Opublikowano

Nie będzie na temat, ale...

play-station-logolg5w6.jpg

... dopiero teraz, po tych wszystkich latach odkryłem, że w tym logo jest "S".

[*]

Opublikowano
To x0 znów straciło exa eh :sorcerer:

Nic mi o tym nie wiadomo.

Ale na Pc to pewniak.

Ej, Ty to taki trochę w sumie głupi jesteś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.