Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Sony Santa Monica w końcu założyło sobie Twittera. Wiedz, że coś się dzieje! ;)

kratosrenderingconceptj.jpg

<oby Krejtos>

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

szkoda, jest nie jest na tyle wydajny by kazde ubranko bylo inne (na screenie sa identycznie, nawet gniecenia ;] )

Opublikowano

3128_original_vcyPI.jpg

Nie będę się kłócił. X360 to KUPA!

Opublikowano

Typ jest magiczny.

Opublikowano

3128_original_vcyPI.jpg

Nie będę się kłócił. X360 to KUPA!

widzicie Xboty, niezle was pojechal, a wy nic. :woot:

Opublikowano

Bo Xboty znają pewną zasadę...

"Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" :sorcerer:

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Ciężko polemizować z faktami. Co nie zmienia faktu, że gdybym miał wybierać pomiędzy tymi dwoma konsolami to z całym szacunkiem do Nin, ale MS mnie ma ;)

Opublikowano

Ciekaw jestem jaki jest procent uszkodzen elitow / slimek. Od serwisantow slyszalem, ze prawie zerowy.

Zreszta nawet z awariami stary premium byl i tak lepsza konsola, niz wszystkie pozostale!

Jak sie sprzedaje Rayman? Nie jestem jakims fanem platformowek, ale rayman po prostu kosi! Ba dla mnie gameplay jest lepszy niz w takim LBP. Mam nadzieje, ze na grze chociaz troche zarobia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widziałem Rayman'a w MM jak grali. Wygląda na kozacką platformówkę, jak potanieje to się kupi.

Opublikowano

Ciekaw jestem jaki jest procent uszkodzen elitow / slimek. Od serwisantow slyszalem, ze prawie zerowy.

Zreszta nawet z awariami stary premium byl i tak lepsza konsola, niz wszystkie pozostale!

Jak sie sprzedaje Rayman? Nie jestem jakims fanem platformowek, ale rayman po prostu kosi! Ba dla mnie gameplay jest lepszy niz w takim LBP. Mam nadzieje, ze na grze chociaz troche zarobia.

Sprawdź sobie na kĄsolowej wyroczni, 100% pewnym serwisie VGchartz. Tam przecież masz wszystkie dane ze sprzedaży ;)

[nie piję konkretnie do Ciebie ;)]

Opublikowano

Niecale 50 tys kopii w europie? That makes me a saaaaad panda... :(

Opublikowano

jKYYQ.png

www.black-aperture.com

podobno ta strona działała

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Widziałem to na Neogafie - kolejny fake zdesperowanych fanów Half-Life'a...

Opublikowano

Działa, działa. Ale Valve się pod tym podpisało? Zarejestrować stronę i wstawić loga to sobie każdy może, a dobry żart tynfa wart... czy ile tam kosztuje zarejestrowanie domeny.

Opublikowano

Nudne te fejki już ;)

Swoją drogą to dowodzi ile fanów czeka na tą produkcję. Nie przypominam sobie takiego hype'u przed zapowiedzeneim Starcrafta 2, Diablo 3 albo GTA V.

Opublikowano

hype jest jak są toczone rozmowy o grze na wszystkich forach w temacie na 100+ stron, a nie jak od czasu do czasu pojawi się fake-info o grze... lul

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Od czasu do czasu? To już chyba dziesiąty fake dotyczący HL3 jaki widzę w tym miesiącu. Poza tym gry nie ma oficjalnie zapowiedzianej, więc jak niby ludzie mają dyskutować o niej na 100+ stron?

Zobaczysz dopiero co będzie, jak faktycznie zapowiedzą - pół internetu stanie w miejscu, dokładnie tak samo jak przy okazji zapowiedzi GTA V.

Opublikowano

Widziałem to na Neogafie - kolejny fake zdesperowanych fanów Half-Life'a...

Brzmi jak sekta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.