Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Srebrne pudełko i okładka z punktu widzenia kolesia,który lubi mieć ładną i estetyczną kolekcję gier na półce hehe :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Srebrne pudełko i okładka z punktu widzenia kolesia,który lubi mieć ładną i estetyczną kolekcję gier na półce hehe :P

To ja wolę mieć srebrne pudełko i zdrowie psychiczne niż ładną kolekcję i nasrane we łbie. Ja tam nie mam żadnych uprzedzeń. Gra to gra. Zawsze wkurzało mnie, że ciężko jest sprzedać platynowe tytuły ze względu na pudełko. Paranoja.

Opublikowano

W takim przypadku jak uda mi się wyrwać platynę w korzystnej cenie okładka schodzi na dalszy plan. Ech a tak cieszyłem się, że gry EA szybko wchodzą w platynę.

Opublikowano

przy czym nie ma mowy o estetycznej kolekcji gier na ps3, bo nie dość ,że są 2 wzory brzegów (stary/nowy) to jeszcze limitki rządzą się innymi prawami... i tam to już brzegi pudelek są "różne"

co nie zmienia faktu, ze wygląd platyn jest okropny (chyba tylko nintendo "robi" ładne platyny, na które da sie patrzyć)

Opublikowano

przy czym nie ma mowy o estetycznej kolekcji gier na ps3, bo nie dość ,że są 2 wzory brzegów (stary/nowy) to jeszcze limitki rządzą się innymi prawami... i tam to już brzegi pudelek są "różne"

co nie zmienia faktu, ze wygląd platyn jest okropny (chyba tylko nintendo "robi" ładne platyny, na które da sie patrzyć)

Właśnie jedynie te wzory brzegów wszystko psują. A kolekcjonerek nie kupuje bo to dopiero by zniszczyło ład mojej kolekcji :P

Opublikowano

+ np assasyn jest w czarnym pudelku xD

Opublikowano

Amerykańskie "platyny" są ładne. Normalna okładka i krwisto czerwone pudełko. Mam takiego DS'a.

Opublikowano

może oni tak specjalnie, byle byśmy kupowali nowości czy tam nie mogli odsprzedać platynek

Opublikowano

To zła wiadomość. Wolałbym oryginalnego developera, bo panowie od hitmana deusa jacyś za(pipi)iści w swoim fachu nie są.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

No to chyba lepiej, ze jednak ktos ich zastapi,cnie?

Opublikowano

Tfu, w pracy jestem i mi się we łbie miesza. Chodziło mi o facetów od deuSEX ;)

Opublikowano
  • Autor

Chodzą ploty, że twórcy Deus Exa HR robią Hitmana na kolejną generację.

Lepiej niech robią kolejnego Deus Exa. Co do Hitmana nie wiadomo jak zostanie przyjęte Absolution, mi akurat połączenie Splinter Cell Conviction i Batmana podoba się, ale już niektórzy narzekali, że to nie to samo.

Opublikowano
  • Autor

A to jakaś różnica? Skoro w takiej 3 części sporo utworów powtarzało się z 1 i 2.

Opublikowano

Chodzą ploty, że twórcy Deus Exa HR robią Hitmana na kolejną generację.

O ile wiem, to mieli się wziąć teraz za Thief (4), który bardzo prawdopodobnie zostanie wydany jeszcze na tą generację konsol (w końcu został zapowiedziany dawno temu). Choć w sumie Eidos Montreal jest dość sporym studiem (były gdzieś informacje, że pracuje tam 500 osób), więc na pewno mają na tapecie parę dużych projektów na raz, ale tak jak mówił Zwyrol wątpię, żeby już brali się za kolejnego Hitmana, skoro nie wiadomo jak zostanie przyjęty Absolution.

Opublikowano

Nie, Hitmana 6 ma robić zupełnie nowy 100-osobowy oddział Square Enix w Montrealu + połowa IO Interactive (jak już się uporają z Absolution). Eidos Montreal, czyli autorzy Human Revolution pracują teraz nad Thiefem 4...

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Crystal Dynamics pracuje nad czymś nowym. SE po prawie 3x gorszej sprzedaży FFXIII-2 w Japonii inwestuje coraz więcej kasy w zachodnie studia.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

ogólnie to Japonia ostatnio kiepsko zipie, spadli z formy i to nieźle

Opublikowano

http://www.siliconer...trators-resume/

Dawać (pipi)a Kratosa!

Tylko czemu zmienialiby kompozytora muzyki? :confused:

http://www.joystiq.c...mposers-resume/

On się nawet z tym nie kryje tylko otwarcie mówi, że pracuje nad muzyką do GoW IV. Dodał, że głównym kompozytorem jest Tyler Bates (http://www.imdb.com/name/nm0061045/).

A co Sony na to? "We do not comment on rumors or speculation about our products." :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.