Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Grasz, ale na pewno nie o 3k ;)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Widoczki w Rage może i fajne ale pod względem widoczków Just Cause2 nic nie przebije.

just-cause-2-oxcgn-9.jpg

Opublikowano

No, ale to tylko dlatego, ze... to faktycznie byly screeny z multi xD Wiec nawet jakbys sie nie przyznal, to i tak by bylo wiadomo :F

Dobra spróbuje ci to wytłumaczyć o co mi chodzi, włącz sobie kampanie Gearsów 3 i popatrz za plansze, wszędzie masz mgłę zakrywającą bitmapy, według mnie to strasznie słabo wygląda. W Rage nie bitmap, wszystko to modele 3d z b.dobrymi teksturami, obraz jest mega ostry, nie ma pop-upa, robi to piorunujące wrażenie.

Opublikowano

Oj, z tym się zgodzę. Silnik JC2 jest PRZEKOZAK.

Opublikowano

Plleju: ja robilem sobie jaja ;)

Moje zdanie jest takie:

nie da sie obiektywnie porownac oprawy obydwu tych gier, poniewaz obydwie sa mocne zupelnie w innych aspektach. Co Wy na to?

Opublikowano

No niech mnie jeszcze tylko Don za nazwanie bałwanem przeprosi i może być ^_^

Opublikowano

Don, czekamy.

Opublikowano

Pleju: Rozumiem, że nie masz zielonego pojęcia o grafice. Nie każdy musi się na tym znać. Ale jak się nie znasz to nie pitol głupot.

Rage jest obcięte na wielu polach żeby chodzić w 60 FPS na konsolach i porównywanie go do GoW3 jest bez sensu.

I nie kłam z tym ODST bo nigdy nic takiego nie napisałem.

Napisano przez DonSterydo w 15 kwiecień 2010 - 12:52 in Graczpospolita

Na mnie do tej pory największe wrażenie jeśli chodzi nie wiem o stylistykę, dobrze dobraną paletę barw, klimacik itp. zrobiło ODST (poza misjami w palącym słońcu) smile.gifMożecie się śmiać, ale dla mnie to najładniejsza gra w jaką grałem smile.gif

A z tym screenem z Gearsów dałem dupy, nie popatrzyłem na to że ilość żyć jest u góry :( Ale w singlu to wygląda podobnie.

Grafika to nie jest sprawa indywidualnych odczuć, tylko techniczny aspekt oprawy, także uciekanie w subiektywną opinię Ci tutaj dupy nie ratuje. Dalej piszesz głupoty.

Opublikowano

Grafika może nie, ale ładność tak. Czekaj, jakiego słowa on użył... gr... a tak, tego drugiego.

Opublikowano

A co do porównań - z LoT wynika :D

Ile razy mam powtarzac, ze Lens of Truth nie nalezy brac na powaznie ? ;) Sam bym lepiej sprawdzil niz oni gdyby mi sie chcialo zassac bete na PS3, niestety wersja na X360 tak mnie odrzucila, ze nie chce marnowac czasu ;P

PS. Trzeba czekac na porowanie Digital Foundry - standardowo.

Oj, tam, oj tam. :P Wiadomo, że nie można porównywać jakości filmikami na YT, ale jeżeli chodzi o pomiary FPS to nie wiem, dlaczego mieliby być niewiarygodni :)

No i kto mial racje ? ;P

Opublikowano

Pojawiły się raporty o włamaniach na konta Xbox LIVE

I to ma być ta niby najbezpieczniejsza usługa sieciowa?! :rofl2:

Jakie włamania. Logowano się prawdopodobnie przy użyciu prawdziwych danych więc właściciele kont musieli je gdzieś podać.

FAIL

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

LOL - dobry jestes.

EA od dawna pisze o debilach, ktorzy udostepniaja swoje loginy, jak tylko dostana maila niby od "EA". Wlamanie, ktore polega na udostepnieniu loginu i hasla - nie no, rzeczywiscie, to przez brak zabezpieczen...

Edytowane przez easye

Opublikowano

LOL - dobry jestes.

EA od dawna pisze o debilach, ktorzy udostepniaja swoje loginy, jak tylko dostana maila niby od "EA". Wlamanie, ktore polega na udostepnieniu loginu i hasla - nie no, rzeczywiscie, to przez brak zabezpieczen...

To zawsze jest wina M$. Dlaczego X360 nie skanuje siatkówki jak się logujemy ja się pytam !

Opublikowano

LOL - dobry jestes.

To zawsze jest wina M$. Dlaczego X360 nie skanuje siatkówki jak się logujemy ja się pytam !

taaa :D albo skanowanie całeog ciała kinectem jak w YS lol :D

Opublikowano

Nie kracz, bo się jeszcze zdziwisz jak przed odpaleniem GOW4 klocek wykona skan żeby określić czy jesteś pełnoletni ;P

@topic o haxach

Wiara udostępniła komuś swoje dane i teraz się dziwią.

PS. To nie tego typu konta pojawiają się na allegroszu po taniości?

Opublikowano

PS. To nie tego typu konta pojawiają się na allegroszu po taniości?

Te z allegro to prawdopodobnie skutek phishingu na bardzo dużą skalę, gdzie przestępcy rozsyłają fałszywe e-maile niby od banków. Były też informacje, że ludzie wpisywali dane swoich kart w zamian za realizację obietnicy o darmowych MSP.

Opublikowano

Pojawiły się raporty o włamaniach na konta Xbox LIVE

I to ma być ta niby najbezpieczniejsza usługa sieciowa?! :rofl2:

Jakie włamania. Logowano się prawdopodobnie przy użyciu prawdziwych danych więc właściciele kont musieli je gdzieś podać.

A to nie wiem, jeśli tak to sorry, ale nie wiedziałem, że istnieją jeszcze tacy naiwniacy (albo po prostu imbecyle), którzy podają gdzieś swoje dane (a tym bardziej dane do konta powiązanego z kartą bankową), a potem jeszcze narzekają, że ktoś im się włamał do konta.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

To jest podobna sytuacja do tych setek przypadków fejkowych mejli z podaniem danych do konta steam. Potem ludzie chcą wejść na swoje konto i "WTF czemu nie mogę się zalogować, yebane Valve!!111"

Opublikowano

Tylko z drugiej strony czemu zachodni gracze piszą na forum xbox.com, że część z nich po zgłoszeniu włamania dostała refundację od M$, skoro M$ jest taki niewinny. Bo nie uwierzę, że pomimo tego, że to wina samych graczy (bo powiedzmy "gdzieś" podali dane swojego konta), to M$ wspaniałomyślnie i tak zwrócił im kasę/punkty.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

MBeniek: Skończ :P Microsoft to nie są nieudacznicy z Sony. Koniec tematu.

Nawet jakby to była ich wina to kilkadziesiąt takich przypadków w skali 50 mln kont jest niczym.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tylko z drugiej strony czemu zachodni gracze piszą na forum xbox.com, że część z nich po zgłoszeniu włamania dostała refundację od M$, skoro M$ jest taki niewinny. Bo nie uwierzę, że pomimo tego, że to wina samych graczy (bo powiedzmy "gdzieś" podali dane swojego konta), to M$ wspaniałomyślnie i tak zwrócił im kasę/punkty.

Jak oddali to źle, jakby nie oddali to by było jeszcze gorzej. OMG :D

Opublikowano

Kiedys oddalem do MM 360tke bo naped byl wadliwy, debile chyba nie wiedzieli gdzie wyslac i trzymali ta konsole z miesiac na magazynie. Wkurzylem sie bo moglem sam wyslac sprzet do serwisu, no ale trudno. W MM nie dalo sie z nimi dogadac, wiec zglosilem sie do MS w tej sprawie. Nie dosc, ze dostalem szybciutko naprawiona stara konsole to jeszcze przyszla paczka z nowiutka 360tka w ramach zadosc uczynienia i listem z przeprosinami.

No ale Microsoft to złooooooooooooo.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Microsoft Polska to przez wiele lat uznany pracodawca i jedna z lepiej działajacych firm w Polsce. Microsoft nie jest złem, ale można mu zarzucić wiele. Jeżeli chodzi o reklamacje to na tym polu działa kapitalnie. Reklamacja bez paragonu, po okresie 3 lat, wszystko przejdzie i zawsze jakieś przeprosiny. Przykład to mój znajomy, ktory wymienial konsole na PS3 niedlugo po mnie, przed sprzedaza mial konsole w serwisie. Potem przyszly do niego oba Gearsy w ramach przeprosin bo czekal tydzien za dlugo na przyjecie sprzetu do naprawy.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Kiedys oddalem do MM 360tke bo naped byl wadliwy, debile chyba nie wiedzieli gdzie wyslac i trzymali ta konsole z miesiac na magazynie. Wkurzylem sie bo moglem sam wyslac sprzet do serwisu, no ale trudno. W MM nie dalo sie z nimi dogadac, wiec zglosilem sie do MS w tej sprawie. Nie dosc, ze dostalem szybciutko naprawiona stara konsole to jeszcze przyszla paczka z nowiutka 360tka w ramach zadosc uczynienia i listem z przeprosinami.

No ale Microsoft to złooooooooooooo.

Microsoft Polska to przez wiele lat uznany pracodawca i jedna z lepiej działajacych firm w Polsce. Microsoft nie jest złem, ale można mu zarzucić wiele. Jeżeli chodzi o reklamacje to na tym polu działa kapitalnie. Reklamacja bez paragonu, po okresie 3 lat, wszystko przejdzie i zawsze jakieś przeprosiny. Przykład to mój znajomy, ktory wymienial konsole na PS3 niedlugo po mnie, przed sprzedaza mial konsole w serwisie. Potem przyszly do niego oba Gearsy w ramach przeprosin bo czekal tydzien za dlugo na przyjecie sprzetu do naprawy.

weneedyoue.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.