Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

sony tak długo sie ociąga z wymianą konsolki na nową bo ta firma nie jest przyzwyczajona do tego że ich sprzęt sie psuje, zwłaszcza konsole xD muszą sie zastanawiać co sie zepsuło z miesiąc, a na drugi pakują konsole z powrotem w jakiś zwykły list idzie ona z 2 tyg do właściciela i po problemie :D

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

To jest podobna sytuacja do tych setek przypadków fejkowych mejli z podaniem danych do konta steam. Potem ludzie chcą wejść na swoje konto i "WTF czemu nie mogę się zalogować, yebane Valve!!111"

spoko valve nic nie mowi ale mialem konto na steamie z unikalnym loginem i haslem nigdzie indziej nie wykorzystanym i mi konto za(pipi)ali :P

Opublikowano

Kiedy? Bo od jakiegoś już czasu żeby się zalogować z innego kompa trzeba potwierdzić logowanie kluczem, który się dostaje na mejla.

Opublikowano

sony tak długo sie ociąga z wymianą konsolki na nową bo ta firma nie jest przyzwyczajona do tego że ich sprzęt sie psuje, zwłaszcza konsole xD muszą sie zastanawiać co sie zepsuło z miesiąc, a na drugi pakują konsole z powrotem w jakiś zwykły list idzie ona z 2 tyg do właściciela i po problemie :D

całe sony, nie dość że rok gwarancji, konsole które padają jak muchy to jeszcze w serwisie przez miesiąc nie wiedzą jak to naprawić a drugi miesiąc pakują i wysyłają konsole, później miliony mersonów wmawia sobie że to dobrze.

plejowi coś nie wyszedł pojazd po GOW3, dwa razy danie screenów z kwietniowej bety niezły Fail ^_^

Opublikowano

całe sony, nie dość że rok gwarancji, konsole które padają jak muchy to jeszcze w serwisie przez miesiąc nie wiedzą jak to naprawić a drugi miesiąc pakują i wysyłają konsole, później miliony mersonów wmawia sobie że to dobrze.

To chyba był sarkazm ;)

Opublikowano

A są jakieś większe różnice między betą a pełną wersja?? Jakoś mam problemy ze znalezieniem dobrej jakości screenów z kampanii Gearsów 3 :(

Opublikowano

2v2hxc2.gif

Opublikowano
  • Autor

Największy kłamca w branży obok Piotrusia w porwanych spodniach, twierdzi, że nadal będzie trzaskał kolejne gierki z serii "godzina gameplayu, a reszta to filmiki i gadki przez codec". Niestety chce, by ktoś to kontynuował nawet po jego śmierci.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-10-kojima-wants-mgs-to-go-on-after-hes-dead

http://www.youtube.com/watch?v=ylLCOSIvSjU

Opublikowano

całe sony,(...) konsole które padają jak muchy

Chyba ci się pomyliło z X360.

MBeniek: Skończ :P Microsoft to nie są nieudacznicy z Sony. Koniec tematu.

Nawet jakby to była ich wina to kilkadziesiąt takich przypadków w skali 50 mln kont jest niczym.

Nie mówię, że M$ to zło, a tym bardziej że ta mała wpadka jest porównywalna do awarii PSN, ale śmieszy mnie to, że przy xbotach nie da się powiedzieć nic złego o M$ i że niektórzy nie potrafią zrozumieć, że ich świętemu Microsoftowi też zdarzą wpadki. Koniec tematu.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No to wkoncu wpadka czy debile sami podali loginy i hasla ?

Opublikowano

Kiedy? Bo od jakiegoś już czasu żeby się zalogować z innego kompa trzeba potwierdzić logowanie kluczem, który się dostaje na mejla.

pare dni przed tym ;)

Opublikowano

Nie mówię, że M$ to zło, a tym bardziej że ta mała wpadka jest porównywalna do awarii PSN, ale śmieszy mnie to, że przy xbotach nie da się powiedzieć nic złego o M$ i że niektórzy nie potrafią zrozumieć, że ich świętemu Microsoftowi też zdarzą wpadki. Koniec tematu.

Cale szczescie, ze jak wytknie sie cos SONY, to nie ma hejtow ze strony PStrojkowcow.

Uffffff....

Opublikowano

Nikt nie neguje tego,że jak jest wytykanie czegoś Sony to nie ma hejtingu ze strony fanbojów PS3. Tylko czasami zamiast krytykować coś cudzego warto krytycznym okiem spojrzeć i na swoją maszynkę od MS ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mam nadzieje, ze bedziesz sie tego trzymal Mysza ;)

Opublikowano

chyba nie, odpowiednie tematy są na forum ^_^

Opublikowano

chyba nie, odpowiednie tematy są na forum ^_^

"padają jak muchy" to stwierdzenie powinno być ci owiele baaardziej znane w końcu iksboks trisiksty to najbardziej awaryjna konsola w dziejach, ale miliony bigdaddy'ich będzie dalej sobie wmawiało że to PS3 sie bardziej psuje, klepcie sie dalej po plecach ale rzeczywistości nie oszukasz muehehee

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie wierze, ze znowu to walkujemy :rolleyes:

Opublikowano

dobra rozkmina, w wiadomosciach sportowych na Polsacie pani mówi o wynikach Polaków na WCG

Opublikowano

Możliwe że stare x360 są najbardziej awaryjnymi konsolami ale ps3 jest zaraz obok + rok gwarancji i 2u miesięczny serwis co potwierdził merson ^_^

Opublikowano

dobra rozkmina, w wiadomosciach sportowych na Polsacie pani mówi o wynikach Polaków na WCG

Asphalt 6? Grali na telefonach?

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Możliwe że stare x360 są najbardziej awaryjnymi konsolami ale ps3 jest zaraz obok + rok gwarancji i 2u miesięczny serwis co potwierdził merson ^_^

wiesz co to sarkazm z tym serwisem czy trzeba ci każde słowo powtarzac powoli żebyś załapał? nie wiem ile wymieniają bo nie miałem takiej potrzeby z moją PS3 którą mam od 2008r...

Opublikowano

(...) z moją PS3 którą mam od 2008r...

ROTFL taki fanboj, a konsole dopiero kupil w 2008 ? xD Pewnie jestes jednym z tych hejterow, ktorzy nie chca nowej generacji nie ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

to nie jestem fanbojem bo nie mam konsolki od premiery? dobrze wiedzieć, a nowa generacja mnie nie kręci, jak będzie to będzie :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.