Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

dla mnie pozyjca numer jeden w 2012. Nie liczy się nawet Gta czy Max.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

fake jak nic

Trzeba przyznać,że widowiskowo się prezentuje. Podoba mi się.

Opublikowano

mieszane mam wrażenia, wygląda jak krzyżówka residenta+mgs+gearsy+cod, na klimatyczny horror nie ma co liczyć ale fajny shooter tak. Wygląda na to że będziemy grali kilkoma postaciami na zmianę w różnych miastach.

Opublikowano
  • Autor

W jednym momencie widać jazdę czołgiem, lol. Wstawki z Kennedym zdecydowanie najlepsze, te fragmenty najbardziej przypominają starego RE.

1273380101804.gif

Opublikowano
Mózg rozjebany, ale to wygląda. :woot: Nad gameplayem ładnie popracowali, teraz bardziej to zalatuje Gearsami, tylko nie wiem, czy akurat cover był potrzebny.

Zwyrol to sarkazm? Przecież ten gp to nie jak Resident. Narazie dla mnie to wygląda dramatycznie (nie chodzi o grafę), mam nadzieję że to fake, a te wślizgi rodem z Vanquisha to jakiś halun :)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano
  • Autor

Jak widać wszystkim nie dogodzą, mi się podoba. Teraz tylko modlę się, by premiera rzeczywiście była w tym roku.

Opublikowano

A naje.bali tych wybuchów.

Nie wiem, dla mnie ten trailer to taka esencja tego, co mnie boli w tej generacji. Toć to jest typowy dudebro-shooter.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

żeby gra była jak pierwsza połowa trailera to mega...niestety później jakieś fikołki, napierdalanie salt rodem z vanquish, czołgi, żołnierze, CODowa akcja, jeszcze mechów brakuje

Opublikowano

Nie ma co się podniecać jeśli myśli się o starych Residentach. To są dokładnie te same klimaty co w RE5 x 10 :)

Bardziej na modłę starych już jest Operation Raccon City.

To już definitywny koniec starych klimatów.

2 Residenty w rok, Activision byłoby dumne :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Fenomenalna miazga, czekałem na to latami. Cudo! No i...

SĄ ZOMBIE!!!

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

Jak Psyko się jara japońską grą, to wiedz, że coś się dzieje.

Opublikowano

Zwyrol aktualnie zakochany jestem w japońsko-masochistycznym Dark Souls :wub: Zwariowałem.

Opublikowano

Psyko się zmienia <3

there's hope.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

nie pojmuję zachwytów...survival horror to już historia , RE jest strzelaniną tpp , której lata świetlne do girsów...a że to japońskie będą z pewnością macki i wiadra kiczu.

Opublikowano

Orson naćpałeś się? Weź to jeszcze raz obejrzyj i ogarnij się :)

SĄ ZOMBIE!!!

Opublikowano
untitled-75kda6y.gif
Opublikowano
Gra klimatem powraca do korzeni, co powinno ucieszyć fanów rdzennych dla zombie motywów.

psyk, wtf? to że pojawią się zombiaki =/= powrót do korzeni

Opublikowano

Ogarnijcie dupsko, jest częściowy powrót do korzeni. Co oni, mają zrobić identyczną grę żeby was zadowolić? Robią kroki do przodu, przy czym zachowują pewne aspekty serii.

Opublikowano

@Daddy

Chodzi mi o setting bardzo podobny do tego z ukochanego RE2. Jedynka była bardzo fajna, ale to 2 i Nemesis mną swego czasu zamiotły. Jest miasto, są zombie? Check. I o to chodzi. Leon może mieć stealthowe fragmenty, ale Chris z oddziałem komandosów i dbanie o amunicję? Czasy się zmieniły i nie wyobrażam sobie, żeby uzbrojona po zęby jednostka taktyczna musiała szukać zapalniczek, by podpalić płótno na komisariacie. Swoją drogą ciekawe czy powrócą roślinki?

Opublikowano

no zachowują aspekty serii jak Aliens vs Predator w porównaniu do Alienów

psyko - zobaczymy co z tego wyjdzie, są zombiaki i ''chyba'' lepsze miejscówki od RE5 więc to już jakiś plus ale bolą akcje rodem z CODa/Vanquish.

Opublikowano

Chyba lepsze? Mamy do czynienia z miastami, scena w której Chris odpycha kamerę jest mega. Ja lubię akcję i lubię zombie - nie zależy mi na zagadkach, a tu widać, że ostro idą w filmowość. Realizm scenerii plus odjechana wizja T-Virusa i agentów specjalnych, którzy piszczelami łamią przydrożne lampy. Nie wiem jak będzie z zagadkami, ale jak już to raczej włączanie jakichś transformatorów, niż zjeżdżający na głowę sufit. Jest konkretnie, zabawowo i mocno - wysoki czynnik OSOMNES. Podjarany jestem niesamowicie.

http://www.youtube.com/watch?v=a41TAy7RfVI

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Orson woli co roku kupić Fifę i PES'a :sorcerer:

Fifa i Pes> japońskie macki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.