Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

(...) z moją PS3 którą mam od 2008r...

ROTFL taki fanboj, a konsole dopiero kupil w 2008 ? xD

A co to ma do rzeczy? Spytaj "fachowców" w tej dziedzinie z obozu MS czyli MaZZeo, Psyko czy Donsterydo jak długo mają swoje konsolki.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

mersi zagra na ps4 dopiero w 2023 r. :potter:

Opublikowano

Możliwe że stare x360 są najbardziej awaryjnymi konsolami ale ps3 jest zaraz obok + rok gwarancji i 2u miesięczny serwis co potwierdził merson ^_^

wiesz co to sarkazm z tym serwisem czy trzeba ci każde słowo powtarzac powoli żebyś załapał? nie wiem ile wymieniają bo nie miałem takiej potrzeby z moją PS3 którą mam od 2008r...

szkoda że ty nie wiesz co to sarkazm tak odpisując na mój post, cały merson ^_^ nie dość że donterydo wcześniej to napisał to dalej nie łapiesz

ps3 z 2008, możesz dodać temat do ulubionych

http://www.psxextrem...20#entry2484291

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

(...) z moją PS3 którą mam od 2008r...

ROTFL taki fanboj, a konsole dopiero kupil w 2008 ? xD

A co to ma do rzeczy? Spytaj "fachowców" w tej dziedzinie z obozu MS czyli MaZZeo, Psyko czy Donsterydo jak długo mają swoje konsolki.

Tylko nie mierz mnie miarą Mersona. Najpierw kupiłem sobie X360 i później jak miałem kasę PS3, zamiast ciskać się jak pchła na grzbiecie psa ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Możliwe że stare x360 są najbardziej awaryjnymi konsolami ale ps3 jest zaraz obok + rok gwarancji i 2u miesięczny serwis co potwierdził merson ^_^

No i co z tego? PS3 może być zaraz obok, o milimetry. Nie zmieni to jednak faktu, że niechlubne miano najbardziej awaryjnej konsoli w branży przypada X360. Stare, nowe, nevermind.

Opublikowano

Proszę mnie nie porównywać do mersona, ja nie jestem taki master of sarcasm jak on xD

a x360 mam od ponad 3 lat i <odpukać> ani razu mnie nie zawiodła i nie widzę bynajmniej potrzeby kupowania PS3 jak don, bo nie ma interesujących gier a przede wszystkim nie mam czasu na dwie konsole.

Opublikowano

nie widzę bynajmniej potrzeby kupowania PS3 jak don, bo nie ma interesujących gier

Ale to to już jest fanbojskie trollowanie ;]

Opublikowano

Mazzeo to zapas mersona albo vice versa.

Coś tak czuje :potter:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

mersi, mazzeo i daddy to największe trolle tego tematu i chyba właśnie powiedziałem coś oczywistego

Opublikowano

mnie w to towarzystwo nie mieszaj

Opublikowano

No Ty jesteś szczytem, trollowym mount everestem. Ci dwaj nie dorastają Tobie do pięt.

Opublikowano

Dobrze że wieczne dopi.erdalanie się do np. Halo przy wzajemnym poklepywaniu się po plecach i sprzedawaniu sobie plusików nie jest trollingiem. Ja tylko mówię o swoich preferencjach.

Opublikowano

No Ty jesteś szczytem, trollowym mount everestem. Ci dwaj nie dorastają Tobie do pięt.

wyskakujesz tu jak filip z konopi i piszesz kto jest trollem a kto nie, najwięcej teraz ty zaczynasz trolować lol

Opublikowano

Rzadko się odzywam, ale dokładnie czytam ten topic.

A teraz spójrz mi głęboko w oczy i powiedz mi, bez tików i śmiechu, że nie jesteś fanbojem Sony. Wyzywam Cię, Ty przystojny skur.wysynie

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

hmmm no można tak powiedzieć bo jestem z SONY od początku PSX aż do teraz i mam sentyment do tej konsoli, odpowiadam tylko trolling za trolling (czytaj bigddady itd) no i tyle..

nie wiem o czym piszesz ins :whistling:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Jak mozna miec sentyment do marki O_o

EDIT:

Szybkie edity Mersonie, oggozo bylby z ciebie dumny ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobrze że wieczne dopi.erdalanie się do np. Halo przy wzajemnym poklepywaniu się po plecach i sprzedawaniu sobie plusików nie jest trollingiem. Ja tylko mówię o swoich preferencjach.

Haha, dokladnie! Ktos jedzie po PS3 - minusy od mersiego, voytca i pleja :potter:

Ktos jedzie po xboxie? Plusy, a jakze, od mersiego, voytca i pleja xD

Opublikowano

zostawcie mersona, on nie jest trollem tylko ma sentyment do SONY i wyrównuje rachunki

mersi, mazzeo i daddy to największe trolle tego tematu i chyba właśnie powiedziałem coś oczywistego

możliwe ale dorzuciłbym jeszcze mendrka i pleja

''największe'' uff dobrze że są średnie i najmniejsze jeszcze

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

te żydboxy jeszcze wam działają? o___O

trollface_hd-300x273.jpg

Opublikowano

te żydboxy jeszcze wam działają? o___O

trollface_hd-300x273.jpg

Jak złoto od ponad 3 lat.

fuck_yeah_.jpg

;)

Opublikowano

Moja PS3 Slim bardziej sie nagrzewa niz 360tka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.