Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

podejrzewam że szybki port z x'a

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Co do ME3, jestem fanem tej serii / uniwersum i całej tej otoczki ale ta animacja biegu to naprawdę wstyd w grze AAA za takie siano.

Opublikowano

Jeśli finalna wersja ME3 będzie tak ciąć na PS3 to żal mi Bioware.

BTW CoD na Vitę wyjdzie w tym roku.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Co do ME3, jestem fanem tej serii / uniwersum i całej tej otoczki ale ta animacja biegu to naprawdę wstyd w grze AAA za takie siano.

no wczoraj zagrałem, wygląda to faktycznie fatalnie :/

ale nic to, wziełem typ gry jako "akcja" i strzelało się trochę lepiej ale dalej NUDNO. Do Mafii II czy Uncharted (tu nie wszyscy się zgodzą :) ) daleko. A szkoda.

Zobacze jeszcze tryb rpg

Opublikowano

To ktoś grał inny tryb niż RPG? O_O

Opublikowano

Orson.

Opublikowano

no chiałem zobaczyc czy strzelanie jest zmienione a na logikę powinno się lepiej przezentowac w trybie akcji

element rpg też obadam :)

Opublikowano

Pewnie myślał, że w trybie akcji jest OK, a w trybie RPG jest specjalnie strzelanie zwalone, no bo jak RPG, to musi być zwalone XD

Opublikowano

Tryb akcji od RPG rozni sie tym, ze nie masz zadnego wplywu na dialogi i sa one odegrane w formie scenek.

Opublikowano

Pewnie myślał, że w trybie akcji jest OK, a w trybie RPG jest specjalnie strzelanie zwalone, no bo jak RPG, to musi być zwalone XD

mógł byc przeciez inny model , w takiej Mafii II były przykładowo dwa ujęcia prowadzenia autka, jeden arkejdowy drugi realistyczny, myslałem, że tu coś podobnego zastosowano.

Opublikowano

CDP miało dobry rok. Sprzedali w 2011 1.1 mln Wieśka 2 (ledwie 25% z tego w cyfrowej dystrybucji) i aż 400 tys. Wieśka numero uno.

Opublikowano

Zaledwie? Patrzac jak upakowane bylo pudelko to bym powiedzial, ze az.

Opublikowano

super są te rozgrywki na ploty o next -genach. Sony chyba uznało, że czas na nich i pojawiły sie gadki o procesorach AMD w nowej konsoli :)

Opublikowano

2 dni temu ściągałem Warp 15h non stop, dzisiaj American Nightmare 19h non stop. Niezły stress test dla mojego starego klocka :P

Opublikowano

ten Warp dobry?

Opublikowano

Muszę powiedzieć, że całkiem dobry.

Opublikowano

2 dni temu ściągałem Warp 15h non stop, dzisiaj American Nightmare 19h non stop. Niezły stress test dla mojego starego klocka :P

Czyli że na X360 nie można przerwać pobierania i dociągnąć coś później, czy chciałeś zagrać jak najszybciej ?

Opublikowano

można przerwać i dociągnąć później

Opublikowano

Jak najszybciej, czyli "już" po kilkunastu h :D

Opublikowano

Ja American Nightmare sciagnalem w kilka minut, jakie Ty masz lacze Don? o_O

Opublikowano

Od jakiegoś miesiąca takie jak w telefonie komórkowym :)

Opublikowano

anie mogleś "ściągania w tle" se odpalić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.