Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No i jeszcze się na koniec okaże, że Durango to nowy handheld od M$...

Opublikowano

Durango to

Windows 9

Opublikowano

no to RDR też jest rpg bo ja tam 70 % czasu jeździłem na koniu, to jest eksplorowałem

I właśnie dlatego RDR sandboxem a nie strzelaniną.

Jeśli ME2 jest strzelanką to RDR i GTA również nimi są, a Assassins Creed to slasher.

Opublikowano

zauważ , że nie ma takiego gatunku jak sandbox, przynajmniej tak się dziś przyjmuje zazwyczaj, sandbox to podzbiór

Opublikowano
sandbox - (ang. piaskownica) termin stosowany do określenia otwartej struktury świata gry. Zamiast prowadzić gracza za rączkę, autorzy oddają nam do zabawy całą "piaskownicę", w której można grzebać się do woli, swobodnie eksplorując świat gry. Ma to oczywiście dobre i złe strony - kto lubi nieliniowe podejście do fabuły, czy nawet szlajanie się bez celu, ten będzie wniebowzięty. Dla amatorów wartkiej akcji może to być jednak lekka zamuła - całe szczęście, że wiele tytułów pozwala skracać wędrówki krajoznawcze "z punktu A do punktu B" (za pomocą mapy świata czy też innych stosownych narzędzi).

Cytat z 169 nr PE z cyklu słownik gracza pióra Rozbo i Mutti.

To chyba wyjaśnia co jest, a co nie jest sandboxsem.

Opublikowano

Podobno dziso 16.00 czasu polskiego sony oglosi bankructwo :|

Click

Opublikowano

Half-Life 3. Teraz na pewno.

Czez gdzie to nagrywałeś? O_o

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

MaZZ: Szczerze wątpię.

Ale jakby sobie wróżyć z fusów i bawić się w grę słów - Killer Instinct.

Click

XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Click

kto wierzy, że Jasiek przypadkiem trafił do bIZARIUSZA ten naiwniak dekady :)

Opublikowano

Oprocz Halo 4 pewnie same XBLA lub Kinect friendly ;P

PS. Pocisnalem sobie na Xperii Arc S w Dirta 3 poprzez Onlive. Za(pipi)ista sprawa, ale taka opcja tylko w domu i na dobrym laczu. Ogolnie dobrze, ze nie kupilem Vity, bo ta komoreczka sporo wiecej mi oferuje na chwile obecna ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dziennikarzyny zaczęły się pruć na twitterze że nie mogą się doczekać zniesienia embarga, więc nie wiem czy to jakieś popierdółki.

Z resztą, nawet tytuły na XBLA zadowolą przy takiej posusze XD

Przynajmniej wiadomo już że Halo 4 zostało już pokazane

jA3M0n5jvKOhx.PNG

Embargo jest do 5 marca, mniej więcej w tym samym czasie pokazują Game Informera, więc chyba wiadomo co będzie na okładce kwietniowego wydania.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dlaczego akurat do 5 marca? Coś jest wtedy?

Opublikowano

Dlaczego akurat do 5 marca? Coś jest wtedy?

5 marca zaczyna się GDC.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Biggest można rozumieć różnorako.

Najlepiej sprzedające się exclusive'y na XO:

- Kinect Adventures

- Halo

- Gears of War

- Fable

- Forza

Najwyżej oceniane:

- Halo

- Gears of War

- Forza

- eeee, Geometry Wars?

Na zdrowy rozsądek to muszą być Halo, Gearsy, Forza i Fable, ale wiadomo, że kiedy się pisze slogan mający przyciągnąć czytelników, to można troooszkę naciągnąć...

Opublikowano

Pierwsze dwie to będą na 100% już zapowiedziane Halo 4 i Fable: The Journey, a pozostałe 2 to będą kompletne bzdury.

Czyli typowy dziennikarski bełkot. Nikt chyba nie myśli, że jakiś szwabski magazyn, którym nikt nie słyszał może mieć jakiekolwiek zaskakujące informacje. Żerują na nadchodzącym GDC i Spring Showcase.

Poza tym największe marki M$ są cały czas cyklicznie w użyciu, więc "powrót" sugeruje już gigantyczne nadużycie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tak z ciekawości : dużo was jara się Halo 4?

Opublikowano

dajcie spokój, robi się hype jak u sonybotów przed każdymi targami od 2 lat jakie to cuda zobaczymy a później nic.

Na GDC niech jakiś hamburger nagra UE4 i wrzuci na YT ;]

Opublikowano

dajcie spokój, robi się hype jak u sonybotów przed każdymi targami od 2 lat jakie to cuda zobaczymy a później nic.

Na GDC niech jakiś hamburger nagra UE4 i wrzuci na YT ;]

Gdzie tu widzisz hype?

Co do UE4 - jak nikt tego nie nagra to będzie największy fail GDC :D

Opublikowano

z Samaritan też chyba początkowo było że tylko za zamkniętymi drzwiami pokaz, ktoś nagrał, wrzucił na neta a Epic później dał w normalnej jakości ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.