Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

tak z ciekawości : dużo was jara się Halo 4?

Tak sobie, pewnie z 10 mln osób na świecie.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

On Facebook today, Ubisoft have announced that they will soon make an announcement, and that tomorrow there’ll be an interim announcement on the Assassin’s Creed website giving more details.

XD

Opublikowano

Bardziej od samego wyglądu-pokazu UE4 jestem ciekaw czy/na jakim sprzęcie będą go pokazywać.

na Durango :D ale byłaby jazda

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Na 100% na PC. To ma być pokaz silnika, a nie możliwości konsoli.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tak z ciekawości : dużo was jara się Halo 4?

Tak sobie, pewnie z 10 mln osób na świecie.

na forumku, co mnie obchodzi reszta :P

Opublikowano

Bardziej od samego wyglądu-pokazu UE4 jestem ciekaw czy/na jakim sprzęcie będą go pokazywać.

Na WiiU :D

Orson -> według ankiety na H4 czeka 17 osób, czyli nie jest to jedna z najbardziej oczekiwanych gier na tym forum (nawet na TLG czeka więcej osób :ph34r:). W sumie ciekawe jakby się rozłożyły głosy jakby GTA5 nie było w ankiecie (w końcu mało prawdopodobne, że V będzie mieć premierę w tym roku).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Zapewne tak ALE nie daje mi spokoju ten wpis "Epic has the Unreal Engine 4 up-and-running on unnamed systems"

Unnamed systems - no kurde na chłopski rozum. Na 99% Epic smaży już hita na nowego Klocka (lub i PS4/WiiU ;p) na UE4.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

nawet taki zadeklarowany fan Halo- Psyko, jakiś czas temu sprzedawał bodajże Halo ...( de łoczer)

gdzie te nieśmiertelne multi?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Zapewne tak ALE nie daje mi spokoju ten wpis "Epic has the Unreal Engine 4 up-and-running on unnamed systems"

Unnamed systems - no kurde na chłopski rozum. Na 99% Epic smaży już hita na nowego Klocka (lub i PS4/WiiU ;p) na UE4.

Robią, ale nie ma żadnego powodu by pokazywać to na sprzęcie, o którym pewnie jeszcze z rok nie będą mogli mówić. Pokażą na PC i będą tłumaczyć jakie technologie najnowszego sprzętu wykorzystuje.

nawet taki zadeklarowany fan Halo- Psyko, jakiś czas temu sprzedawał bodajże Halo ...( de łoczer)

O co Ci chodzi?

Opublikowano

No u mnie to gdzieś 300h i 30 tysięcy fragów.

Opublikowano

Robią, ale nie ma żadnego powodu by pokazywać to na sprzęcie, o którym pewnie jeszcze z rok nie będą mogli mówić. Pokażą na PC i będą tłumaczyć jakie technologie najnowszego sprzętu wykorzystuje.

Dlatego ziewam póki co na taki pokaz, poczekam sobie grzecznie jak UE4 wygląda w praniu na nowych konsolkach.

PS. Psyko w sygnaturze ma pokaz UE4 :sorcerer:

Opublikowano

No u mnie to gdzieś 300h i 30 tysięcy fragów.

chodziło mi o Psyko, deby (sterydo, mazz) , skoro sprzedawał a głosi zaje.bozę Halo w multi...

Opublikowano

Halo to zawsze bedzie Halo, nawet jak sie w to nie gra :)

Opublikowano

Nie głoszę, nie bawie się długo multi, pogram trochę i tyle. W każdej grze. A sprzedawałem soundtrack z Reach i encyklopedię Halo. I mam tutaj taki coming out mały - najbardziej lubie mp w BF-ie i przezywanie Barteza w międzyczasie, bo nie je mięsa. Znaczy się lubiłem, bo tyle graczy, ile oferuje konsolowa wersja gry nie daje tego wojennego harmidru, czasem wręcz trzeba szukać przeciwników na tych wielkich mapach - 2 punkty zapalne, po reszcie można spacerować i podziwiać tereny zielone.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

no to co ty w tym hejlo widzisz JEŚLI NIE MULTI (confused)

Opublikowano

Świetną kampanię, bardzo ciekawe uniwersum i kozackiego co-op'a dla 4 graczy. Duży teren działania, pojazdy, wyważony gunplay. Ale ok, kumam Nathan Drake to jest strzelanie, a nie kosmiczne kulfony i gumowe stwory z laserami :(

Opublikowano

ale podobno strzela sie lepiej niz w ME3 !

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale podobno strzela sie lepiej niz w ME3 !

tu się zgadzam w 100 proc :)

Psyko, kumasz bazę :)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

I wiadomo już co będzie głównym tematem w nowym GI:

ac3reveal.jpg

Oczywiście banner został szybko zdjęty, no ale wiadomo, że w Internecie nic nie ginie.

Opublikowano

ja jestem już przejedzony tematyka Assasina, nawet Revelations nie ukonczylem, chociaz kupilem tuz po premierze.

Opublikowano

Niemożliwe - Microsoft miał wczoraj 5 godzinne spotkanie z dziennikarzami i nie ma żadnych przecieków. Internet traci swoją reputację :P

Dobry komentarz widziałem na VGC: "No leaks? It's internet for god's sake!"

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moze bieda byla i nie ma co wyciec ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.